בית פורומים בחדרי חרדים

ראש עיריית אנטוורפן: הקהילה החרדית מסתכנת בגל של אנטישמיות נגדה בגלל אי-ציות למגבלות הקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/1/2021 00:47 לינק ישיר 
ראש עיריית אנטוורפן: הקהילה החרדית מסתכנת בגל של אנטישמיות נגדה בגלל אי-ציות למגבלות הקורונה

ראש עיריית אנטוורפן: הקהילה החרדית מסתכנת בגל של אנטישמיות נגדה בגלל אי-ציות למגבלות הקורונה - "הם הולכים עם ההיגיון שלהם, אבל את ההשלכות אני רואה בתיבת הדואר שלי, וזה מפחיד"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 12:15 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
זה לא יאומן. מי יכול להסביר את ליקוי המאורות החרדי בנושא זה?  (תמניא, לא התכוונתי אליך.)

אין באמת הסבר, ההסבר היחיד הוא הסבר שלילי

אז מה עושים דוברי ועיתונאי וצייצני המגזר החרדי? מלהגים ומהגגים בתקשורת ובטוויטר כל מיני שקרים, שהכל סגור, וזה רק מיעוט, ומנסים לכוון את האש לכיוונים אחרים, עד כה זה לא הצליח, אך זה לא מונע מהם להמשיך ב"הסברה" הזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 10:20 לינק ישיר 
momeir

מושגים כתב:
למה אנטישמיות?
שיקרה לזה אנטימטום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אם זה לא הייה המטומטם שלי גם אני הייתי צוחק. 
עוד נבכה והרבה על הטמטום הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 08:20 לינק ישיר 

למה אנטישמיות?
שיקרה לזה אנטימטום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:58 לינק ישיר 

אני מנסה כבר כמעט שנה להבין אבל זה מעשה לא  חרדי לשאול את זה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:55 לינק ישיר 

זה לא יאומן. מי יכול להסביר את ליקוי המאורות החרדי בנושא זה?  (תמניא, לא התכוונתי אליך.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2021 00:55 לינק ישיר 

אנטישמי

צריך לשלוח לו את דוברי הציבור החרדי מישראל להסביר לו שאסור לבקר את החרדים, וכל מי שמבקר או מסביר את המציאות הוא בחזקת אנטישמי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש עיריית אנטוורפן: הקהילה החרדית מסתכנת בגל של אנטישמיות נגדה בגלל אי-ציות למגבלות הקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext