לא תאמינו מי הם פועלי הבנין שבונים את תחנות החשמל בארץ
אתמול בפרק מהסידרה של יאיר שרקי "חוקי המשחק החרדי" הוא הביא ראיון עם אותם פועלי בנין כולם צעירים חסידי תולדות אהרון אוריגינלים ממאה שערים שראש הצוות שלהם מחלק להם הוראות בניה ביידיש.... אחד מהם סיפר שהוא לא לוקח חלילה כסף מהביטוח לאומי על קצבת ילדים..... תוך כדי שהוא בונה את תחנת הכוח של חברת החשמל של המדינה ... אוי האירוניה לרגע יכלו לחשוב שזה עוד פרק מ"שטיסל"
שיהיה ברור אני חלילה לא מותח עליהם ביקורת להיפך כל הכבוד להם שהם מבינים שאין עבודה שמבזה את האדם כל זמן שאפשר להביא פרנסה לבית (כארבע מאות ש"ח ליום)
מי שיכול שיעלה את הקטע לכאן מובטחת לכם הנאה צרופה
תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 26/01/2021 08:07:48
נשלח ב-26/1/2021 23:25
מדובר בערבים על פי רוב, ואלו כמובן עובדים אך ורק בשחור יומית רגילה 400 ש"ח לפועל בנין חרדים חלקם עובדים בלבן חלקן בשחור, אבל מה מענין אותך ערבים, חרדים הם האישיו שלך
נשלח ב-26/1/2021 23:20
אה, אז אתה טוען שלא דיברת על חרדים
נרגעתי
חשבתי שאתה מעליל על חרדים שהם עובדים חלילה בשחור
נשלח ב-26/1/2021 22:50
איפה ראית שכתבתי חרדים אגב לעבוד בתחום הזה בשחור זה רק אצל שיפוצניקים ולא אצל קבלני בניין שבונים פרוייקטים
חרדים עובדים בשחור?
חלילה וחס
על מי אתה מנסה לעבוד כאן?
נשלח ב-26/1/2021 22:36
אניכברחוזר כתב:
אולי יספר לי כבודו באיזה עוד עבודה אדם שאין לו שום השכלה מיוחדת יכול לקבל מעל חמישים ש"ח לשעה?
בתחום הבניין יש גם משכורות גבוהות יותר לדוגמא אינסטלטור יקבל 500 נטו ליום רצף גם יגיע ל700 נטו ליום כמובן שזה בלבן אם עובדים בשחור אפשר גם להגיע ל1000 ליום כי מתחלקים עם המעסיק במיסים
אולי יספר לי כבודו באיזה עוד עבודה אדם שאין לו שום השכלה מיוחדת יכול לקבל מעל חמישים ש"ח לשעה?
נשלח ב-26/1/2021 16:51
אניכברחוזר כתב:
אתמול בפרק מהסידרה של יאיר שרקי "חוקי המשחק החרדי" הוא הביא ראיון עם אותם פועלי בנין כולם צעירים חסידי תולדות אהרון אוריגינלים ממאה שערים שראש הצוות שלהם מחלק להם הוראות בניה ביידיש.... אחד מהם סיפר שהוא לא לוקח חלילה כסף מהביטוח לאומי על קצבת ילדים..... תוך כדי שהוא בונה את תחנת הכוח של חברת החשמל של המדינה ... אוי האירוניה לרגע יכלו לחשוב שזה עוד פרק מ"שטיסל"
שיהיה ברור אני חלילה לא מותח עליהם ביקורת להיפך כל הכבוד להם שהם מבינים שאין עבודה שמבזה את האדם כל זמן שאפשר להביא פרנסה לבית (כארבע מאות ש"ח ליום)
הערבים הפלסיטנים, העזתיים וחבריהם, ג"כ בונים את כל תשתיות המדינה, לתפארת. ולמעשה הם בזים להם, ואף מחבלים ופוגעים בהם שנות דור.
נשלח ב-26/1/2021 14:56
אניכברחוזר כתב:
הם גם מכניסים המון המון כסף חיצוני לארץ הקדושה. שזה ג"כ תורם המון ליושבי הארץ.
נשלח ב-26/1/2021 12:29
יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך.
נשלח ב-26/1/2021 11:32
חסידי תו"א, הפראיירים של המדינה, הקבוצה התורמת הכי הרבה, מבחינה כספית כמובן, למדינה הם משלמים מיסים, הם לא מודעים אפילו עד כמה הרבה מיסים, באלפי ש"ח מידי חודש, הם משלמים סכומים לא בגודל לא נתפס, של מאות אלפי ש"ח על כל דירה שהם קונים, הם משלמים ביטוח לאומי ורפואי, ולא רוצים להנות מהמדינה.. ניגש אלי לא מזמן שנורר חסיד תו"א להתרים אותי, אמרתי לו שתרמתי כבר מספיק למדינה..