בית פורומים בחדרי חרדים

נגיד שהחרדים הם רוב, מי ילך לצבא? הפראיירים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2021 11:02 לינק ישיר 

עצם המחשבה שהחרדים היו פה רוב מדירה שינה מעיני ואסביר את דברי: הרי איש מאתנו לא רוצה לחיות במדינה לא דמוקרטית ?כך אני מקווה, . ניתן לקחת לדוגמה את הערים היכן שיש לחרדים רוב, איך נבחרים בהם נציגי ציבור, אלעד ,ב"ב זו תהיה קטסטרופה שאת ממדיה עדיין לא ידועים. אני מבינה שהחילונים ידאגו להם לקנטונים נוסח שווייץ. ותתפלא לשמוע שחרדי לחרדי יכול להיות זאב וקח בחשבון כשהחרדי שולט זה בבחינת עבד כי ימלוך כמובן שאינני מכלילה. אבל כולנו ראינו לפני שבוע  שהמנהיגים החרדים השלימו שעות רבות עם ההפחדה והטרור שהיו ברחובות בני ברק. עכשיו ניקח לדוגמה, אם המשטרה הייתה "מבקרת" באותה הלילה בביתו של רב שלכאורה מדיח להפר את תקנות הבריאות. כמה זמן היה לוקח עד שהנציגים החרדים היו הופכים את העולם? כבר אמרתי חרדי שולט זה עבד כי ימלוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 11:30 לינק ישיר 

שמתי לב שלעיל לא עניתי על התשובה מי ישרת? התשובה היא שגם חרדים ישרתו וחרדים אחרים יחליטו מי יהיה חייב לשרת ואיזה חרדי חייב לממן את "הלומדים" וכנראה נהפוך מהר מאוד לארץ נחשלת ואם צריך נייבא שכירי חרב מבחוץ ועוד ועוד כיד הדמיון הטובה. בינתיים אני מנסה להדחיק את המחשבה הזאת. בהלצה אוסיף שגם האיומים הביטחוניים  על ישראל ירדו פלאיים לדוגמה:רוצים תהליך שלום? תסגרו דילים על שטחי ישראל עם זרח קרקובסקי  שאולי יהיה זמין אחרת ידברו עם נכדו רחמנא ליצלן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 12:23 לינק ישיר 

אדרבא כתב:

כאשר רוב העם בארץ ישמרו תורה ומצוות, יהיה שלום בארץ ולא יצטרכו צבא.
זו הבטחה מפורשת מהתורה "אם בחוקותי תלכו ... ונתתי שלום בארץ"

אז השאלה שלך לא תהיה רלוונטית כלל.

אתה מבין איזו קטגוריה זאת על כל הדורות שהיו לפנינו בארץ ישראל ונלחמו?

כל דור דוד המלך למשל היו רשעים?
אברהם אבינו שנאלץ לצאת למלחמה?
כל מלחמות יהושע?
השופטים שיצאו למלחמה לאחר שהעם עשה תשובה?

וכמובן שאפשר לתרץ שהם היו כ"כ צדיקים שאפילו על דברים קטנים נענשו.

והדרא קושיא לדוכתא, אם אנחנו כולנו נהיה חרדים צדיקים, אולי בכ"ז נצטרך צבא מאותה סיבה בדיוק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 13:16 לינק ישיר 

אם לא שמעתם, ואם אדון שרקי לא שמע. יש דבר כזה שנקרא 'צבא מקצועי'. מי שרוצה להיות בזה הולך, מי שלא לא. צבא מקצועי הזה הוא נטו לעניין, ללא רעיונות של 'כור היתוך' ועוד שיטות אידאולוגיות. בחברות התעופה אין מחסור בדיילים ודיילות טייסים, כי מי שחושב שמתאים לו הולך לעבודה זו. כך גם חשמלאים אנשי שמירה ונהגי אוטובוס. כך לא יחסר הסבורים שהם מתאמים למקצוע הצבא. אף איסטולטור לא מרגיש פראייר ומנוצל כשהפרופסור למדעי הרוח והפנטזיה מזמין אותו לפתוח את הסתימה בביתו במקום שהוא עצמו יעשה זאת. ואף רופא בכיר לא מרגיש מקופח כשמשורר והוזה מתדפק על פתחו כדי לנחתו, במקום שהוא ינחת את עצמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 14:52 לינק ישיר 

בארה"ב רק ה'פראיירים' הולכים לצבא.
והם המעצמה הצבאית החזקה בעולם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 19:47 לינק ישיר 

ציטוט של אחת התגובות בטוויטר:

בסדרה הופיעו מספר אברכים שהביאו הרבה כבוד וההערכה ללומדי תורה ולמונח "בית של תורה". יצי דנן גרם נזק אדיר. ביהירות שלו, בכפיות הטובה שלו, בבורות ההיסטורית שלו ("אנחנו כאן 800 שנה"), ובאמירות המתריסות שלו ("לכו מפה". "לנו אין זמן להתעסק עם תיפעול המדינה. אתם עושים זאת בשבילנו").

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 20:25 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
עצם המחשבה שהחרדים היו פה רוב מדירה שינה מעיני ואסביר את דברי: הרי איש מאתנו לא רוצה לחיות במדינה לא דמוקרטית ?כך אני מקווה, . ניתן לקחת לדוגמה את הערים היכן שיש לחרדים רוב, איך נבחרים בהם נציגי ציבור, אלעד ,ב"ב זו תהיה קטסטרופה שאת ממדיה עדיין לא ידועים. אני מבינה שהחילונים ידאגו להם לקנטונים נוסח שווייץ. ותתפלא לשמוע שחרדי לחרדי יכול להיות זאב וקח בחשבון כשהחרדי שולט זה בבחינת עבד כי ימלוך כמובן שאינני מכלילה. אבל כולנו ראינו לפני שבוע  שהמנהיגים החרדים השלימו שעות רבות עם ההפחדה והטרור שהיו ברחובות בני ברק. עכשיו ניקח לדוגמה, אם המשטרה הייתה "מבקרת" באותה הלילה בביתו של רב שלכאורה מדיח להפר את תקנות הבריאות. כמה זמן היה לוקח עד שהנציגים החרדים היו הופכים את העולם? כבר אמרתי חרדי שולט זה עבד כי ימלוך.

סליחה שאני מדיר עוד קצת שינה מעיניך, ועכשיו לא תוכל לישון בכלל
גם לפיד וליברמן ככה בוחרים נציגי ציבור בלי שום בחירה דמוקרטית, הכל לפי ראות עיניהם של מנהיגיהם
ממש מדיר שינה, ולחשוב שלפיד כמעט היה ראש ממשלה ברוטציה עם גנץ, כשהם כמעט ניצחו את הבחירות, 
פשוט מדיר שינה מעיני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 20:38 לינק ישיר 

דווקא חבל שלא יצאה בסוף רוטציה בין גנץ ללפיד.
גנץ סתם גולם במעגל ולפיד... אלוף ארצי בטיפשות. משהו נדיר באידיוטיות שלו.
היה יכול להיות מעניין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 12:53 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
בארה"ב רק ה'פראיירים' הולכים לצבא.
והם המעצמה הצבאית החזקה בעולם!

נשלח מהאנדרואיד שלי

עוד מכחיש מציאות.
תיקח את תושבי ארה"ב ותחליף אותם בחרדים ונראה איזה מעצמה תקבל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 15:44 לינק ישיר 

צריך גם להוסיף שהקצונה בארה"ב היא מהתנדבות האליטה השורשית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נגיד שהחרדים הם רוב, מי ילך לצבא? הפראיירים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.