בית פורומים בחדרי חרדים

מישהו יכול להסביר את ההתנגדות להעלאת הקנסות למוסדות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2021 08:53 לינק ישיר 
ירו_שלמי

אפיקטוזין כתב:
אין לי מושג מה אומר עצניק כיום, הפסקתי לעקוב אחרי התפלגות תתי הפלגים הפנימיים, ואין מושג מי מהם הוא תכלת ומי קלא אילן ולא כל כך מעניין אותי.
כל עוד הם עמדו על זכותם להתנגד לגיוס בחורי ישיבות מפני שמד רוחני, תמכתי בהם. הן בגישה שהסיכוי היחיד שלנו להמשיך להגן על ההסדר ועל עולם הישיבות הוא להתנגד בחריפות לכל שינוי בו, כפי שהיתה דעת רובם המוחלט של גדולי ישראל בזמן ועדת טל - מלבד הרב שטיינמן כמובן. הן בעצם הזכות להפגין על נושא עקרוני וחשוב שכזה ושלילת הטענה שזה נחשב "חילול השם". כשרואים היום את *כל* הציבור החרדי מפגין ומפר את החוק ברגל גסה והכל מגובה בהנהגה הכי גבוהה, זה עוד יותר מקומם וחושף את הצביעות שבהתנגדות להפגנות הפלג. ואם הציבור החרדי היה מפר רק בעניין התלמודי תורה וישיבות, ניחא, גם אם לא הייתי מסכים - הייתי מכבד ואף תומך בזכות להשמיע דעה שונה משלי, אבל כשהציבור עורך חתונות, בריתות, טישים ברוב עם, ושאר התקהלויות שאינם אפילו בגדר מנהג ומסרבים ללכת עם מסיכות, זה מוכיח שאין שום טיעון או מניע אידאולוגי מלבד אגואיזם נטו.

בעניין הפלג כנ"ל, אם הם פותחים חיידרים וישיבות ניחא, אבל כשפותחים סמינרים ומסרבים ללכת עם מסיכות סתם כי המדינה לא תגיד לי מה לעשות, זה שומט את הקרקע מתחת הטיעון של "ביטול תורה". כאמור, אינני בקיא בדיוק מה הםנעושים ומה לא, אני מצאר לעצמי שחלקם כך וחלקם אחרת.

מה שכן, הקורונה שינתה את דעתי על אנשים מסויימים שהכרתי שנים רבות, חלקם גם מסביבתי הקרובה, והיא בהחלט חשפה תופעות בכלל הציבור החרדי שהפתיעו אותי ומצריכים מחשבה ובחינה מחדש על סוגיות ישנות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לא מסכים עם כל מילה, אבל הפתיחות המחשבתית ראויה להערכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 09:22 לינק ישיר 
hhaavv

תמניא_אפי כתב:
כי זה דרישת הבוחרים שלהם

מכיוון שאני אחד מהבוחרים שלהם, אני מנצל במה זו כדי להודיע לכל שלוחיי בדרישה חד משמעית - ימונה תמניא לפרוייקטור הקורונה במטרה לבטל את הסגרים מכל וכל, לאסור עטיית מסכות, אלכוג'ל, שני מטר וכל המסתעף - וכך ימומש מצע המפלגות החרדיות שעליו הם התחייבו לפני בוחריהם בכל מערכות הבחירות האחרונות על דעת מרנן ורבנן מועצגה"ת - לדלל סוף סוף את אוכלוסיית הזקנים והחולים ואם אפשר גם סתם צעירים, יולדות וילדים מיותרים שמפריעים בחיים הסדירים.
בבחירות הקרובות אני דורש שהם יאפשרו גם להגיש למשרד הבריאות רשימות חיסול ממוקדות, יחד עם התחייבות להעברת חוק 'דילול האוכלוסיה' שיאפשר לכל אחד לחסל כמה שכנים, וכך נפתור גם את בעיות הדיור, הצפיפות בבתי הכנסת ובגני הילדים ובעיקר בטישים, בהם לא נותר מקום על הפרנצ'עס.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 09:56 לינק ישיר 

מי שמביא ילדים לעולם על דעת שאחרים ידאגו לו לבייביסיטר אז הוא בבעיה גדולה . חיידר אמור ללמד חינוך ותורה כל עוד אפשר .ברגע שאי אפשר שהילדים ישארו בבית והוריהם שהולידו אותם יפשילו שרוולים וידאגו איך לשעשע אותם לשחק איתם להעביר להם את הזמן ולדאוג להם כי זה התפקיד של ההורים (לא של החיידר) .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 14:08 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
אין לי מושג מה אומר עצניק כיום, הפסקתי לעקוב אחרי התפלגות תתי הפלגים הפנימיים, ואין מושג מי מהם הוא תכלת ומי קלא אילן ולא כל כך מעניין אותי.
כל עוד הם עמדו על זכותם להתנגד לגיוס בחורי ישיבות מפני שמד רוחני, תמכתי בהם. הן בגישה שהסיכוי היחיד שלנו להמשיך להגן על ההסדר ועל עולם הישיבות הוא להתנגד בחריפות לכל שינוי בו, כפי שהיתה דעת רובם המוחלט של גדולי ישראל בזמן ועדת טל - מלבד הרב שטיינמן כמובן. הן בעצם הזכות להפגין על נושא עקרוני וחשוב שכזה ושלילת הטענה שזה נחשב "חילול השם". כשרואים היום את *כל* הציבור החרדי מפגין ומפר את החוק ברגל גסה והכל מגובה בהנהגה הכי גבוהה, זה עוד יותר מקומם וחושף את הצביעות שבהתנגדות להפגנות הפלג. ואם הציבור החרדי היה מפר רק בעניין התלמודי תורה וישיבות, ניחא, גם אם לא הייתי מסכים - הייתי מכבד ואף תומך בזכות להשמיע דעה שונה משלי, אבל כשהציבור עורך חתונות, בריתות, טישים ברוב עם, ושאר התקהלויות שאינם אפילו בגדר מנהג ומסרבים ללכת עם מסיכות, זה מוכיח שאין שום טיעון או מניע אידאולוגי מלבד אגואיזם נטו.

בעניין הפלג כנ"ל, אם הם פותחים חיידרים וישיבות ניחא, אבל כשפותחים סמינרים ומסרבים ללכת עם מסיכות סתם כי המדינה לא תגיד לי מה לעשות, זה שומט את הקרקע מתחת הטיעון של "ביטול תורה". כאמור, אינני בקיא בדיוק מה הםנעושים ומה לא, אני מצאר לעצמי שחלקם כך וחלקם אחרת.

מה שכן, הקורונה שינתה את דעתי על אנשים מסויימים שהכרתי שנים רבות, חלקם גם מסביבתי הקרובה, והיא בהחלט חשפה תופעות בכלל הציבור החרדי שהפתיעו אותי ומצריכים מחשבה ובחינה מחדש על סוגיות ישנות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תשובה יפה. לי הפריע לא פחות נתוני הגיוס שהתבררו כשקר. והתמיכה בברקוביץ. וההפיכה לאנרכיסטים וחולי רדיפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 14:26 לינק ישיר 

כל חברי הכנסת בעד העלאת הקנסות.
מי נגד?
רק החרדים והערבים.
חומר למחשבה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 15:10 לינק ישיר 

נציגי ש"ס ויהדות התורה החרימו את הדיון בוועדת הכנסת על חוק הקנסות, וצפויים לעשות זאת גם בדיון בוועדת החוקה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מישהו יכול להסביר את ההתנגדות להעלאת הקנסות למוסדות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.