בית פורומים בחדרי חרדים

החרדים איבדו את הבושה ודורשים: לקנוס רק אם מצאו במקום לפחות 40 תלמידים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2021 15:09 לינק ישיר 

תגובה שקיבלתי בתיבה האישית מאת הגערער הידוע:

נשלח ב-27/01/2021 13:59

ללא נושא
החסרת פרט חשוב בחישוב על השורש והתוצאות שלו הרב שך הרבי מחבד ברסלב... את אלה שחיפשו יהדות "שפויה"כמו השכלה או ציונות וגמרו בלי הכיפה.....

תכלס אני מסכים איתך שהציבור החרדי לא ישתנה[בניגוד לדעת ב"צ כהנא]אני רק לא מבין למה אתה קורא לו קיצוני כאילו זלזלול בחיי אדם זו קיצוניות דתית,

אולי אתה מתכוון לזה שהציבור החרדי הוא האותנטי והבלתי משתנה, כפי שמוכח לא רק מצפת במאה הקודמת ועוד מקומות שהיו מגיפות, זה בעצם  מוכח מחז"ל, טהרת כלים חמירא להו מרציחה [המעשה בכבש המזבח שמובא בגמרא] למעשה כבר מהנביאים שהוכיחו את ישראל שהבין אדם למקום [קורבנות] היה יותר חשוב להם מבין אדם לחבירו,  בעברית מדוברת  פרומקייט....מאז רק השתפרנו וגם בין אדם חבירו חשבו לנו חוץ מבמגיפה.....

[ואולי זאת הייתה כוונתך כשכתבת חטא ע"ז וכפי שמסבירים בזמנו הייתה תאווה לעבוד עבודה זרה, עבודה  בבמות...]

קצת יותר ברצינות על קיצוניות ושפיות,לשמור על הקו המאוזן בן קיצוניות לשפיות הוא דבר קשה כ כמעט כמו לשבור את החבית  ולשמור את יינה...

אפשר להסכים עם דברי החזו"א ואיתך על הקנאים אנשי ירושליים ועכשיו גם הפלג שהצטרף אליהם שהם לוחמים את מלחמת האתמול,אם תרצה קיצונית שלא במקומה,

מאידך הדרך של "שפיות"  ,פשרנות" צרוף של השכלה,או ציונות, רש"ר הירש או הרב קוק, פשוט גם לא הוכיחהאת עצמה,  בפרט אם רבנים חשובים במגזר הדל"י כמו הרב שגר אומר שהרב קוק כשל, או אם רואים את ההצלחות של חב"ד, יהדות מסורתית של סופגניות ואוזן המן, 

בכלל "השפיות " כל הזמן משתנה ומתקדמת כל תקופה לא סתם אומרים וזועקים אנשי ורבני המזרחי אנשי הרב קוק במכינת עלי בסוף בקצה לא יהיו לנו בנות יהודיות....

לסיכום כפי שאמרתי זה ממש לשבור את החבית ולשמור את יינה אני באמת לא יודע  מה יהיה המינסטרים החרדי,
כרגע מאז הרב שך שבר את שולחן מועצ"ג  נראה התפרקות  וכל אחד הולך לכיוון אחר,
השפויים החרדים היחידים הם הרבי מגור והגרד"ל!!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 20:35 לינק ישיר 

התגובה הקודמת היא טעות באשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החרדים איבדו את הבושה ודורשים: לקנוס רק אם מצאו במקום לפחות 40 תלמידים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext