בית פורומים בחדרי חרדים

האמת הכואבת על הקורונה וההנהגה החרדית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2021 21:01 לינק ישיר 

מושגים כתב:
ליטאישעבר כתב:

נתונים זה לחלושי אופי לנו יש את האדמורים ורוח הקדש 

האדמורים, רוח הקודש, חסר מישהו שלישי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תמניא אפי (עוד יגידו שאני לא חילוני אלא משומד נוצרי לטיפולך איש חשוב שמסתמא לא יבין והכובס1)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 21:08 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

מושגים כתב:
ליטאישעבר כתב:

נתונים זה לחלושי אופי לנו יש את האדמורים ורוח הקדש 

האדמורים, רוח הקודש, חסר מישהו שלישי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תמניא אפי (עוד יגידו שאני לא חילוני אלא משומד נוצרי לטיפולך איש חשוב שמסתמא לא יבין והכובס1)

אוףףף!!

למה אי אפשר להכניס אייקונים באפליקציה???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 23:05 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
יוחנןש כתב:

ואז זה כן פי 4 ???

קיבלתי לפני כמה ימים

נתוני תמותה מקורונה לפי מגזרים מאת מואיז סיטבון.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין ע"פ מה הוא קבע מי חרדי ומי לא.
אני מניח שלפי אזור מגורים.
השאלה מה מוגדר אצלו אזור חרדי. כנראה כל מקום שיש רוב חרדי (כנראה לפי קולות בקלפי לג ושס).
זה מעוות מאוד את הנתונים. כי זה מכניס המון מקומות מעורבים.
לדעתי צריך לקחת רק את האזורים החרדים למהדרין ומהם להשליך על המצב במגזר החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2021 23:33 לינק ישיר 
קלעפער

חריף_ומקשה כתב:
יוחנןש כתב:

ואז זה כן פי 4 ???

קיבלתי לפני כמה ימים

נשלח מהאנדרואיד שלי

השאלה מה מוגדר אצלו אזור חרדי. כנראה כל מקום שיש רוב חרדי (כנראה לפי קולות בקלפי לג ושס).

אני קיבלתי את המקור מכאן  לחץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:04 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
פשוט הזיה איך שכל יום קם לו באבא זוטא חדש, או ליטאישעבר אז בקיצור נמרץ ואידך זיל גמור השקר נמצא אצל החרדים אחרי שהם נדבקו במוטציה השקרית מהחילונים. ועל זה נאמר אחיו אני ברמאות אם שקר אנחנו טובים בזה מהם, לא יקום ולא יהיה שכולם ישקרו ויחליטו שיש מושג חיוני אבל אצל החרדים אין שום דבר חיוני. ועוד כהנה וכהנה.

נראה ליי שאתה מוטציה  הודית של איש חשוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:26 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
יוחנןש כתב:

ואז זה כן פי 4 ???

קיבלתי לפני כמה ימים

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני קיבלתי את המקור מכאן  לחץ

שאלתי אותו. הנפטרים החרדים אצלו זה הנפטרים שהגיעו מאזורים עם 60% חרדים ומעלה.
שיטת חישוב לא מדויקת בעליל. אם כי היא מוכיחה שהמצב אצל החרדים גרוע בערך פי ארבע מהיהודים שאינם חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:30 לינק ישיר 

אין כל כך אפשרות לחשבן זאת אבל נפטרו גם יהודים חרדיים ממקומות שהם לא חרדיים מובהקים של 60% והם יורדים מהמספר של יהודים לא חרדים ומתווספים לחרדיים  אז זה די מאזן גם אם לא לגמרי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 06:10 לינק ישיר 

נטע60 כתב:
האמת הכואבת על הקורונה וההנהגה החרדית

ש רגעים שאתה אומר לעצמך, די!!!! אני לא מוכן לשקר את עצמי יותר, לא רוצה יותר לשבת ליד הילדים שלי ולספר להם כמה אנחנו בסדר יש רגעים שאתה אומר, זהו, לא רוצה להיות עוד חלק מזה, להנחיל שקרים הנפש צועקת מבפנים די!!! למרות הקושי הרגשי הרב, אך מתוך אחריות לעתידי ולאמת שלי ושל משפחתי אני כותב את הדברים בדמעות ובלב נשבר ונדכא. 

אז ככה, כולנו עמוק עמוק בתוך שקרים ואחיזת עיניים,  משקרים אותנו על ימין ועל שמאל, אני שבתוך עמי אנכי יושב, רואה בגלוי ולעיני כל שאנחנו החרדים לא שומרים על הכללים ,  אנו משקרים לעצמנו וברגע של חשבון נפש אני יודע כי רוב החברה החרדית לא שומרת על הכללים, אף כולל לא נסגר ושום  ישיבה לא נעלה שעריה. רוב המוחלט של תלמודי התורה וחלק מבתי הספר לבנות ממשיך רגיל, כמעט רגיל בלי שום סייגים ושמירה על החיים. בתי הכנסת של האדמורי"ם מתמלאים בשבתות במאות ואלפי מתפללים בלי שום שמירת מרחק וללא מסיכות, עריכת השולחנות גם ממשיכים מידי שבת וחג עם קהל המוני.

למרבה המזל החברה הישראלית כל כך מקוטבת בינה לבין עצמה והמרחק העצום בינינו מאפשר לנו למכור להם/לעצמנו שקרים ובדותות כי אין להם שום דרך לבדוק את הדברים.

לרב קנייבסקי שלמרבה הצער נבחר כפרזנטור לקופת העיר, אין כמעט שום השפעה על כלל העולם החרדי, הציבור הליטאי המפולוג גם הוא לא מקבל את מרותו והוראותיו ובוודאי שהקהילות החסידיות שכל חסידות כפופה לאדמו"ר שלה אין לו שום השפעה, השפעתו מסתכמת בקהילה ליטאית מצומצמות, שגם היא מקבלת מסרים סותרים בקריצה מתחת לשולחן מסרים אחרים לגמרי ממה שיענקי קנייבסקי השמיע לביבי/הפריץ, הצליחו לעבוד עליו...... יש כאן אסטרטגיה ברורה להשתמש בשמו של הגר"ח כפרזנטור כשומר מסך המחביא את האמת.
ואנשים טובים כמונו, חברים שלי, הבאים מאותו חיידר רועדים מפחד להצביע שאנו מגדלים דור של שקרנים, שאנו מרמים רק את עצמנו, אנו כל כך חוששים להעביר ביקורת על החברה החרדית שמה נחשב נחותים, שלא נהיה מקובלים בחבר'ה "שלנו", שהיא מה? 
כמה שאנו מסגלים להכיל את הזולת בהתנהגות היומיומית כשזה מגיע לחיי אדום ולפיקוח נפש שלימדוני כי אין מעלה הימנו, אסור שיהיה לנו טיפת סובלנות לפגיעה בחיי אדם ומה שקורה היום אצלנו בחברה החרדית הוא שאדמורי"ם ורבנים מובילים את צאן מרעיתם לחולי ומוות, פשוטו כמשמעו והגיע הזמן לומר את הדברים ברורות, די עם המיסוך, די עם השקר, די עם השתיקה והאיתרוג.

אנו משננים לעצמנו כי הבל פיהם של תינוקות של בית רבן זה התרופה טובה לקורונה ולכן חייבים לפתוח את תלמודי התורה... איך העובדה היא כי התמותה בחברה החרדית היא פי 4 מהחברה הכללית, אולי התשובה האמיתית לקורונה היא פשוט לשמור על החיים שלנו,  ונשמרתם מאד לנפשותיכם.
פולטיקאים הזוים מאשימים את החברה החילונית שבגללם אנו גרים בצפיפות, והחברה הישראלית אשמה בכך....  לשמוע ולבכות שהם מייצגים אותנו, הרי על ניתוח הכי קטן כל חרדי יסע לבוסטון לקבל את הטיפול הכי טוב, ופה בדיני נפשות ממש כל משפחה חרדית יכולה למכור את דירת השיכון בת שלושת החדרים שלה ולעבור למרחק ק"מ בודדים כדי להגן על עצמה ועל בני משפחתה, אפשר במחיר הזה לקנות וילה בת שתי קומות בפריפריה. צפיפות מהווה תירוץ לסיכון חיי אדם?
ואיך טישים ההמוניים וחתונות האלפים ואירועים קשורים לצפיפו הדיור ?

די להיתמם ולומר כי מדובר באנשי החצר, זה לא נכון! זו ליקוי מאורות של כל ההנהגה החרדית, רבנים ואדמורי"ם שמובילים את צאן מרעיתם לעברי פי פחת בניגוד מוחלט לכל מה שכתוב בתורה ומה שחינכו אותנו, והכי חמור שאף אחד לא נדרש לתת דין וחשבון לאף אחד על המתים שמצטברים ה"י.

אין לזה שום הסבר הגיוני... זה בלתי נתפס... חברה שעד זה עתה כל כך קידשה את החיים וכיבדה את האוכלוסיה המבוגרת, כעת פשוט זנחה אותם ושלחה אותם למותם, ואין איש שם על לב, אפילו היולדות צעירות החולות אנושות לא מזיז להם ולא מרטיט את מיתרי לבם, גם לא בני ובנות 40 ו 50 שמסים לפתוח את פיהם לרווחה בניסיון נואש ואולי אחרון ללכוד טיפת אויר וחמצן ותוך כדי המאבק הנואש הזה נופחים את נשמתם. זה לא מעניין אף אחד.... 

ואז בלוויה רווית כאב ובכי משמיעים לנו הקלטה של הילד יתום הקורונה שבתמימות מתוקה מנחם ילד אחר שאימו נפטרה גם היא מקורונה ומחזק אותו.... בזמן ששניהם הלכו לחיידר בהוראת הרב והאדמו"ר , ובלחץ חברתי הצטרפו לכיתה הצפופה וכעת נותרו יתומים והתקשורת החרדית טופחת לעצמה על השכם על ההקלטה המרטיטה,  תוך שהיא מפטירה לעצמה, איזה עוצמות של ילד, איזו אמונה הנחילו לו הוריו ומוריו.....נורא.
...
רבים רבים בחברה החרדית שבורים ורצוצים ממה שקורה בקהילות סביבנו,  איך החברה איבדה את צלם האלוקים שלה, את הרגישות והאנושיות שכל כך אפיינו אותה. והאלפים האלה מתחננים למנהיגים אנא! הגנו עלינו כמו שציוונו בתורת משה, אנא שימרו על חיינו כפשוטו, אנו לא רוצים יותר לראות מתים, חפצי חיים אנו. בבקשה מכם רחמו עלינו על האמת שלנו על החיים שלנו. ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרתינו די.

צודק בכל מילה!!
אני מקווה ביום הבחירות לא תצביע למפלגות המושחתות האלו !!
ועדיף לך להתנתק כמה שיותר מהר מעולם השקרי והצבוע הזה !!

הבעייה היא שלכאורה נכדים ובני הבית הפכו את הרב קנייבסקי .לבובה ומשתמשים בו ואומרים בשמו דברים שמי יודע אם הוא באמת אמר !! ועובדים על הציבור עם קרן המגפה ועוד קרנות!!מענין כמה יענקוש מקבל על חשבון הקמפיין הזה !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 28/01/2021 06:14:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 10:45 לינק ישיר 

היה עצוב לראות את המחיאות כפיים המעודדות מהטריבונות, והשמחה הרבה איך האדמו"ר שלי שליט"א הצליח  לעבוד על הפריץ התמים, וערך טיש טו בשבט ברוב עם ומגשי פירות שהשולחן בקושי יכול להחזיק אותו, וכזכור טיש טו בשבט זה מדאורייתא ממש, וברוך ה' האדמו"ר שלי שהוא חכם העתיק הצליח להערים על הפריץ ואנשיו.

הברוך הגדול הוא שהמתים הם שלנו ושל כ"ק אדמו"ר שליט"א, אבל למי איכפת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 11:52 לינק ישיר 

האמת שכואבת.
וזו הפרשנות שלי מדוע שכשכל כך הרבה מתחסנים עדין לא רואים שיפור בתחלואה ?
התשובה היא כי החיסונים לא מצליחים להגיע לאולוכסיה שממנה יוצאים הרבה חולים. אלה שמתחסנים זה בעיקר כאלה שאיכפת להם מהקורונה וגם קודם הם הקפידו ונשמרו ולכן גם ככה הקורונה לא השפיע ולא תשפיע אליהם כמעט בכלל.
לעומת זאת באוכלוסיה היותר מזלזלת משם מגיעים רובם הגדול של החולים , שם גם פחות מתחסנים מכל מיני סיבות ולכן אצלם התחלואה ממשיכה בגדול והמספרים לא יורדיםמה שיוצא לפי זה שהתחלואה תרד ותרד עוד במקומות מסויימים והיא תמשיך להשאר במקומות היותר מזלזלים והלא מתחסנים כך שההבדל בין המקומות יהיה גדול חד וברור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 29/01/2021 11:57:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 12:13 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

האמת שכואבת.
התשובה היא כי החיסונים לא מצליחים להגיע לאולוכסיה שממנה יוצאים הרבה חולים. אלה שמתחסנים זה בעיקר כאלה שאיכפת להם מהקורונה וגם קודם הם הקפידו ונשמרו ולכן גם ככה הקורונה לא השפיע ולא תשפיע אליהם כמעט בכלל.
לעומת זאת באוכלוסיה היותר מזלזלת משם מגיעים רובם הגדול של החולים , שם גם פחות מתחסנים מכל מיני סיבות ולכן אצלם התחלואה ממשיכה בגדול והמספרים לא יורדיםמה שיוצא לפי זה שהתחלואה תרד ותרד עוד במקומות מסויימים והיא תמשיך להשאר במקומות היותר מזלזלים והלא מתחסנים כך שההבדל בין המקומות יהיה גדול חד וברור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מגמות כאלה כבר היה אפשר לראות כיום למי שיש את הנתונים הנכונים מפולחים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2021 12:23 לינק ישיר 
מצדרביעי

ברכת_החמה כתב:
האמת שכואבת.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ככל שאכן זה המצב, הרי שכבר לא הגיוני להגביל את חירות האזרחים רק בגלל מי שבחר להסתכן ולא לקחת את החיסונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/1/2021 07:16 לינק ישיר 

אתה למעשה מבקש להטיל סגר רק על החרדים, או על אלו המסרבים לחיסון. הלא כן?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האמת הכואבת על הקורונה וההנהגה החרדית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.