בית פורומים בחדרי חרדים

דגל ואגודה על סף פילוג הויכוחים ברומה של האידאולוגיה מי יקבל מה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/1/2021 00:23 לינק ישיר 
דגל ואגודה על סף פילוג הויכוחים ברומה של האידאולוגיה מי יקבל מה

העולם כמרקחה אלפי אנשים מתים ורבותינו מאורי האומה ואדמוריה עסוקים מי מנציגם יקבל כופתאות יותר גדולות האם לא לימדונו רבותינו את כחה של מחלוקת ועוד בעת צרה ומגיפה?, האם יש סיכוי שאחרי הפילוג והמחלוקת יצא יום אחד כרוז של הרבנים להתחזק בבן אדם לחבירו או שכולם התעייפו מזה   אני באופן אישי לא חושב שהרבנים שותפים למהלך זה בעת צרה כזו להאמין בזה זה פשיטת רגל מוסרית וערכית 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 20:41 לינק ישיר 

השופר אבי רבינא מדווח:

אחרי שורת הדיווחים ב'מהדורה' הערב. בכיר מאוד ב'דגל' אומר לי כעת: "זה לא איום, לא כיפופי ידיים, ולא מחשקים ב"נדמה לי", רצים לבד ועוברים את אחוז החסימה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 06:21 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

פצקו כתב:
חחח סף פילוג. כאילו נולדת אתמול .
מתשנ"ו הגשת רשימות בלי איום של דגל לריצה עצמאית זה כמו 
יום בחירות  בלי רמקולים של אחוז ההצבעה בערים החילוניות גבוה מאוד

גם אם אתה צודק איפה הפרצוף שבשעה כזו נלחמים על התפקידים, מה תענה לילדך שיקראו מחר בעיתון או ישמעו שגדולי ישראל מאיימים לפלג ולהתפלג בשעה זו, תאמר להם שגדולי ישראל רק מאיימים הם סתם סוחרי שטיחים בבזאר

לטובת גולשי הפורום ששוקעים בעולמה של תורה ולא מעודכנים:
בימים אלו גם אנשי הציונות הדתית, הנודעים באהבת ישראל ,עוסקים בכל כוחם באיומי פילוג ובסחר שטיחים.
ומי  רואה אותם מאיימים ואינו מאיים עמהם

תוקן על ידי פצקו ב- 28/01/2021 00:37:55

אם סמוטריץ היה מהווה דוגמה בשבילי אז הייתי מצביע לו ולרבניו

אתה יכול להצביע עבורו הוא דואג לציבור החרדי יותר מחברי הכנסת החרדים שלא עושים כלום עבור הציבור שלהם !!

ממילא ביום הבחירות יפרסמו קול קורא בשם יענקוש ועוד כמה עסקנים שיפרסמו את הקריאה של הרבנים ושל האדמורים חלקם כבר נפטרו .והציבור התמים ירוץ כמו אישה מוכה וימשיך להצביע למושחתים!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 28/01/2021 06:24:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 02:30 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אני קטונתי מלהוות דוגמה  אני מצפה מהגדולים להיות דוגמה אני הרי חילוני בכלל. אני קצת נעלב שאתה לא מספיק עוקב אחרי שיש כמה שעות שאני לא כותב פה כלום כי מה אפשר לעשות אני לא משלם 80000 רק למס הכנסה אם אני לא ילך לכולל לא יהיה עם מה להאכיל את הילדים

חילוני בתחפושת
חילוני גמור בדעותיך
אין פה אף אחד שמאמין לכזבים שלך שאתה דורך בכולל, אחרי הגועל נפש שאתה שופך פה על אברכי הכוללים, על רבותיהם, ועל כל חרדי שנושם וחי
אבל אילו היית עוד הולך גם לכולל בנוסף לאנטישמיות המזויעה שלך, כי אז היית באמת שובר את שיאי הצביעות
בימים הולך לכולל מתנועע ליד סטנדר, הצבוע, בלילות שופך אש וגופרית על מה שהוא עצמו, על התחפושת שלו, פסיכיאטר, בבקשה, דחוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:51 לינק ישיר 

אני מעריך גדולים ולא אדמורים אם לא שהם גדולים, אני מעריך גדולים שפועלים ע"פ התבוננות ובירור הדברים ע"פ שכלם ולא שפוסקים בשאלות של פיקוח נפש בשניה אחת לפי איזה שאלה מנכד (ח"ו איני מזלזל בגדולותו של ר חיים אבל איני חושב שכל אדם גדול ככל שיהיה מתאים להנהיג ציבור ובודאי שהנהגצ הציבור היא לא ע"י רוח הקדש ) שזו הנהגה שמאז ומעולם  לפחות הליטאים  לא נהגו כן 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:46 לינק ישיר 

פצקו כתב:

גם אם אתה צודק איפה הפרצוף שבשעה כזו נלחמים על התפקידים, מה תענה לילדך שיקראו מחר בעיתון או ישמעו שגדולי ישראל מאיימים לפלג ולהתפלג בשעה זו, תאמר להם שגדולי ישראל רק מאיימים הם סתם סוחרי שטיחים בבזאר

בימים אלו גם אנשי הציונות הדתית, הנודעים באהבת ישראל ,עוסקים בכל כוחם באיומי פילוג ובסחר שטיחים.

אם סמוטריץ היה מהווה דוגמה בשבילי אז הייתי מצביע לו ולרבניו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:44 לינק ישיר 

בעיקר אידאולוגיה אבל אז לא היית משתכנע שאני באמת הולך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:44 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

אני קטונתי מלהוות דוגמה  אני מצפה מהגדולים להיות דוגמה אני הרי חילוני בכלל. אני קצת נעלב שאתה לא מספיק עוקב אחרי שיש כמה שעות שאני לא כותב פה כלום כי מה אפשר לעשות אני לא משלם 80000 רק למס הכנסה אם אני לא ילך לכולל לא יהיה עם מה להאכיל את הילדים

פתאום אתה כזה מעריץ של הגדולים???

מעניין מאוד!

כשרוב הגדולים, רובם ככולם ממש תובעים לפתוח את מוסדות החינוך, גם שם אתה לוקח אותם כדוגמה אישית?
או הם דוגמא אישית רק כשהם היעד להתקפות שלך?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:41 לינק ישיר 

אז התורה אצלך רק אמצעי לפרנסה?

חשבתי שלפחות יש גם קצת אידאולוגיה בנושא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:37 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:37 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:35 לינק ישיר 

חחח

זה שאתה שורץ כל היום באינטרנט ותוקף את כל מה שזז, זה לא קורה כשהעולם במרקחה ואלפי אנשים מתים??

אויך מיר א צדיק!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:33 לינק ישיר 

פצקו כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/1/2021 00:29 לינק ישיר 

מה נאמר ומה נדבר, אין מילים, פשוט בושה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דגל ואגודה על סף פילוג הויכוחים ברומה של האידאולוגיה מי יקבל מה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext