ראיתי את המשלוח של רינה של תורה על שולחן הגר''ח ונדהמתי
הארגון שמפרסם עמודי ענק בעיתונות לישועות לכל המצוקות, מגיש לגר''ח מגש ענקי שכולו חנופה לאנשי החצר, מישהו באמת חושב שזה מעניין את הגר''ח העיצוב ''המדהים''? כמה להערכתכם עולה דבר כזה?
נשלח ב-2/4/2021 01:56
מקסים, אכן ראוי לפתוח אשכול על המוסד הזה "רינה של תורה", מהותו והמופתים שנעשים על ידו. יישר כח. (אם כי בעיקרון אני התכוונתי לאלפי אשכולות לגבי הגר"ח וביתו)
נשלח ב-1/4/2021 13:01
ירו_שלמי
הדיבוק כתב:
אז שלפחות יעשו לנו חסד ואת כל ה"ראיות" שיכניסו באשכול אחד וככל שיתקדם שלב הראיות יתנו איתותים לקראת המסקנה שיש להם או שהתהוותה ממכלול הראיות. אבל לפתוח כל 10 דקות אשכול חסר משמעות, לא רחמנות עלינו?!
הנני לקיים את הצעתך הנבונה: https://rina.org.il/pesach2021/?af=bohl_c5
"לא נגענו" - אז איך זה שכל כתובות המייל של השולח הם אותה כתובת בדיוק? (כולם מסתיימים בדיוק מעל ה-n של 'rina' שבשורה השניה, בכולם שם משפחה קצר ושם פרטי עוד יותר קצר, המריחות הן שנשתנו..).
נשלח ב-29/1/2021 15:09
מה שנחמד בכל הסיפורים האלה, זה שארגון כלשהו בוחר לעשות מעשה מסוים. מוצדק או לא מוצדק, או שהגורם הוא שיקול שידוע למנהלי המוסד אך הוא נסתר מעינינו. אז יש אנשים שמתעלמים, כי תכלס מה זה מעניין אותי. יש אנשים שצוחקים או בוכים על היחצנות המוגזמת שנדרשת היום להשגת כספים. אבל יש אנשים שמיד בוחרים להאשים ולהאשים ואומרים הכל כדי שנבין שכל מה שקשור לגר"ח מאוד מפריע להם... האמת, את האנשים האלה אני לא מצליח להבין (ולא רק בגלל החובה לכבד ת"ח או סתם לדון יהודים לכף זכות כל עוד אין משהו מוצק ביד): אם יש להם תזה ברורה שנתמכת בהוכחות חותכות, שיגידו מה ההוכחות ומה המסקנה ולא יתעסקו אם זוטות, ואם הם לא בטוחים במסקנה שלהם, שייקחו את הזמן ויחזרו אלינו כשתהיה להם מקנה ברורה על סמך ראיות ברורות. ואם שני הדברים האלה מאוד קשים להם (אולי כי זה דורש מהם להשחיז את הקלבסה), אז שלפחות יעשו לנו חסד ואת כל ה"ראיות" שיכניסו באשכול אחד וככל שיתקדם שלב הראיות יתנו איתותים לקראת המסקנה שיש להם או שהתהוותה ממכלול הראיות. אבל לפתוח כל 10 דקות אשכול חסר משמעות, לא רחמנות עלינו?!
נשלח ב-29/1/2021 14:19
"רינה של מצליח"
נשלח ב-29/1/2021 13:47
ליטאישעבר כתב:
ממקורות יודעי דבר נמסר שמחר יחל מכירת הפירות שעמדו על שולחנו של הגר"ח שכידוע זה סגולה להנצל מהקורונה כמו שאתם רואים הכמות בלתי מוגבלת
עם סגולה
נשלח ב-28/1/2021 20:18
ממקורות יודעי דבר נמסר שמחר יחל מכירת הפירות שעמדו על שולחנו של הגר"ח שכידוע זה סגולה להנצל מהקורונה כמו שאתם רואים הכמות בלתי מוגבלת
נשלח ב-28/1/2021 19:54
"ונאכלין בכל העיר בכל מאכל... לנשיהם ולבניהם ולעבדיהם"