| נשלח ב-28/1/2021 18:18 |
|
| |
התמונה הזו מהתכנית "ארץ נהדרת" או תמונה אמיתית?

.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 28/01/2021 18:39:31
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 15:14 |
|
| |
ינון מגל נותן עבודה, היום בא לגבות את התשלום הראשון (ברקע האמרגן ויחצן הבית ישראל כהן)

|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 22:31 |
|
| |
נראה שחצר רשב"ם החלו להעסיק את ינון מגל כיחצן
כעת פרסם סרטון בכדי להראות שבשונה ממה שחושב הציבור הרחב, ר' חיים כן בעניינים.
אלא שינון עצמו לא בקי בעניינים ולא יודע שעשו עליו סיבוב ושלחו לו סרטון מלפני 7-8 שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 20:09 |
|
| |
מימיני יעקב ומשמאלי ארי' ומלפני נודניק ומאחורי לך תדע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2021 18:14 |
|
| |
אם יש לך טענות או ביקורת בונה ל"ארץ נהדרת", קשה לי להאמין שזה הערוץ הנכון. בשונה מדעתו של הניק "יוטיוב", אני מעריך שהם ככל הנראה לא קוראים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 15:59 |
|
| |
האמת ש"ארץ נהדרת" מחווירה לעומתה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 15:54 |
|
| |
לא, פשוט מעניין אותי... (ועדיין לא ענית מה האמת ולמי היא כואבת)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 15:31 |
|
| |
כי מעניין, יש לך בעיה עם זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 15:16 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | לדעתי אין מצב שזה מ"ארץ נהדרת", אפילו להם יש גבולות
אם היתה לך שאלה וענית לעצמך, מנ אתה רוצה מאיתנו?
האמת כואבת חביבי?
האמת שחיכיתי לתגובתך, בכל זאת אין כמו עדות אישית של מישהו ממקורבי החצר. רק חבל שלא הבאת לנו את השמות של היהודים היקרים בתמונה? אתה מכיר את האנשים?
|
|
האמת אכן לפעמים כואבת, אבל אולי תסביר לי מה האמת ולמי היא כואבת? אני לא ממקורבי החצר ואין לי מושג מי האנשים, אבל למה זה מעניין אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 15:05 |
|
| |
המצאה גאונית שלא חשבו עליה עד היום: קבלת קהל כפולה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 14:56 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | לדעתי אין מצב שזה מ"ארץ נהדרת", אפילו להם יש גבולות
אם היתה לך שאלה וענית לעצמך, מנ אתה רוצה מאיתנו? |
|
האמת כואבת חביבי?
האמת שחיכיתי לתגובתך, בכל זאת אין כמו עדות אישית של מישהו ממקורבי החצר. רק חבל שלא הבאת לנו את השמות של היהודים היקרים בתמונה? אתה מכיר את האנשים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 14:42 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | | אךטובוחסד כתב: |  |
מדובר בשני מזרחיים שרבנים ובית כנסת נמצאים אצלם בראש סדרי הכיבוד (נקודה לזכותם, וליטאים זילו וגמורו), ואצל גדולי הדור עאכו"כ, ולא יודעים איך להתנהג שם ממש, אבל גודל המעטפה שהם משאירים ליענקי, נותנת להם תמיד הרגשה שהם יכולים לקבל בתמורה מה שנראה להם "הכי" קדוש.. ולגעת בראש הצדיק כנראה נראה להם כמו לאחוז ברגלי כסא הכבוד או פתיחה בנעילה… נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה יודע איך קוראים לאנשים שנותנים לאורחים להשתמש בבני משפחתם תמורת מעטפות.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא אשכח שלפני לא מעט שנים הייתי באיזה אירוע של משפחת אבוחצירא, ומספר הנשיקות שהורעפו על כל חלק מפניהם וג'לביאתם של אורחי הכבוד לא היה מביישות את המיתוסים על התוצאות של "שמירת העיניים" המיוחסת למשפחה זו. כאן מדובר בשני יהודים שכנראה רגילים להתנהלות הזו ובני המשפחה לא הפריעו להם כי בגבול מסוים יש לזה מקור בספרים (עיין שדי חמד, ערך "נשיקה"). הייתי נוכח בבית הגרח כשמעריצים נישקו את ידיו וכדו דרך כבוד, ולא אמרו להם דבר. אם אתם החלטתם שזה תמורת תשלום וכדו זו כבר בעיה שלכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 14:36 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | לדעתי אין מצב שזה מ"ארץ נהדרת", אפילו להם יש גבולות |
|
אם היתה לך שאלה וענית לעצמך, מנ אתה רוצה מאיתנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 13:03 |
|
| |
| bakבוק כתב: |  | דווקא מחמם את הלב לראות יהודים עם אמונה כל כך טובה ותמימה שנושקים לצדיק ומנסים באופן זה לקבל קצת קדושה |
|
למקרה ולא הבנת הבעיה היא לא בשני היהודים הללו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 12:07 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
מדובר בשני מזרחיים שרבנים ובית כנסת נמצאים אצלם בראש סדרי הכיבוד (נקודה לזכותם, וליטאים זילו וגמורו), ואצל גדולי הדור עאכו"כ, ולא יודעים איך להתנהג שם ממש, אבל גודל המעטפה שהם משאירים ליענקי, נותנת להם תמיד הרגשה שהם יכולים לקבל בתמורה מה שנראה להם "הכי" קדוש.. ולגעת בראש הצדיק כנראה נראה להם כמו לאחוז ברגלי כסא הכבוד או פתיחה בנעילה… נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אתה יודע איך קוראים לאנשים שנותנים לאורחים להשתמש בבני משפחתם תמורת מעטפות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2021 09:56 |
|
| |
דווקא מחמם את הלב לראות יהודים עם אמונה כל כך טובה ותמימה שנושקים לצדיק ומנסים באופן זה לקבל קצת קדושה
|
|
|
|
|