לא יאומן באיזה שטויות אתם מתמקדים. וכי ראש הממשלה האגדי יצחק שמיר "איש הברזל" ידע לדבר יותר טוב מגדעון סער? וכי לוי אשכול שבנה את המוביל הארצי והכריע על מתקפת מנע במלחמת ששת הימים והכריע לכבוש גם את ירושלים (כנגד דעת המפדל דאז) לא היה מגמגם?
נשלח ב-2/2/2021 17:34
גדעון סער, חדל אישים בעל שגעון גדלות
רק לחשוב שכלומניק הזה חושב שהוא ראוי להיות ראש ממשלה זו בדיחה.
נשלח ב-1/2/2021 17:21
קלעפער
timobl כתב:
שמעת אותו פעם מדבר? לוקח לו חמש דרות להוציא כל משפט.
נ.ב. אינני חסיד של ביבי, ואף ההיפך מכך.
זה לא נחשב עילגות. היו מנהיגים גדולים בהיסטוריה שהיה כבדי פה וכבדי לשון, גם לעם ישראל להבדיל היה. אגב, אני לא עקבתי אחריו ואין לי מושג אם הוא מתאים לנהל מכולת, רק ההשמצות שלך מריחות מריחות..
נשלח ב-1/2/2021 14:50
גדעון סער הוא פקיד-אפור בנשמה. מישהו שטוב לנהל מלחמת התשה מול לקוחות בדואר או בבנק, אבל לא לנהל מדינה.
שמעת אותו פעם מדבר? לוקח לו חמש דרות להוציא כל משפט.
נ.ב. אינני חסיד של ביבי, ואף ההיפך מכך.
נשלח ב-1/2/2021 10:15
לא הייתי אומר דיסלקט, הוא חכם ונבון, אבל עשה טעות כשהלך ראש בראש מול ביבי שהשעה משחקת לו ותורו להיות ראש ממשלה עם קצת יותר שכל הוא היה הולך עם ביבי ומכריז שלא יתמודד מול ביבי אלא ימתין עד שהוא יסיים את תפקידו ואז הוא היה יורש אותו וגם מקבל שררה עד אז וכבר אמרו חז"ל "כל הדוחק את השעה השעה דוחקתו".
נשלח ב-31/1/2021 22:51
מה ההקשר בין דיסלקציה לראשות הממשלה? באשר לעילגות, כל אחד יכול להקשיב ולהכריע אם הוא עילג. וממתי לאנשים שמינו למרן אדם כמו הפ"ץ מתחשבים בעלגות או אפילו בחכמה?
נשלח ב-31/1/2021 22:50
בלי קשר לא חושב שיש לו מספיק ניסיון או יכולת לנהל מדינה
נשלח ב-31/1/2021 22:49
יש לך אולי סירטון דוגמא או שאתה סתם מחרטט?
נשלח ב-31/1/2021 22:31
אני לא יודע אם אתם מכירים את גדעון סער, אך אני קצת מכיר אותו, הבן אדם עילג, ואולי אפילו דיסלקט, אני לא מאמין שמי שמכיר בו יבחר בו כראש ממשלה, זה פשוט בדיחה.