| נשלח ב-1/2/2021 19:53 |
|
| |
את כל זה ניתן לטעון על כל המהגרים שיש בכל מדינה, והוא גופא כואב לי שדווקא האחים של אותם חרדים רוצים להורגם נפש, השכם והערב שופכים כאן קיתונות של בוז, זה כיף לשנוא כמו שזה כיף להמר, וכמו שכיף לחטוא, אבל התוצאה של שנאה היא נביחה בלבד. היהודי לא נולד למשול , יהודי נועד לשליחות קטנה בעולם קטן, הוא רק חלקיק פאזל בבריאה גדולה, כי, לה המלוכה, ובתוך ההשתדלות למדינה אני נוהג להכניס טיפה השם, ככה שאני ממש לא טומן את ראשי בחול ואומר יהיה טוב, אותם אלה שרוטנים על העם שלהם כל היום הם טומנים את ראשם בחול ומתים וחולפים מהעולם ללא הבנה וראיית התמונה הכוללת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2021 20:02 |
|
| |
| הכובס1 כתב: |  | | השיח לצערינו במדינה בכל הרבדים ובכל הקהילות ובכל המגזרים, מושתת ברובו על שנאה, מקטינים את השני כדי להגדיל את עצמינו, זה מתחיל בפוליטיקה הרחבה והמרכזית, ראה ערך ליברמן לפיד סער ממשיך בתקשורת שאלופה בלהבעיר את השנאה עם נסורת, וכלה בקהילות חרדיות קטנות וגדולות, קהילות שלימות מחנכות למה הקהילה השניה לא טובה, וגרועה בכל האפיקים. השנאה מביאה לחסימת האפיק השכלי והאמיתי, לחסימת ההחלטות הרציונליות, האדם לא מצליח לחשוב מה נכון באמת כי שתלו לו שבב של שנאה שקופץ אוטמטית כשהוא מתחיל לחשוב ישר. השנאה מקטינה גם את עצמינו. ואם היו משכילים המפלגות החרדיות לקחת גם נרטיב יותר פנימי ומבינים שהעם לא טיפש וניתן להסביר לו, ולא רק לשטוף לו את המוח, היו המפלגות האמיתיות מרויחות בגדול.
|
|
האפיק השיכלי שלך כל כך חסום שלא מאפשר לך אפילו לשמוע צד שני בלי לקטלג אותו מה שאתה עושה זה לפתוח עוד אשכול של שלל סיסמאות שאינו עומד בהבנת המציאות ובבוחן המציאות ועוד קבעת שמי שלא מסכים עם הסיפור הדמיוני שלך זה בגלל שהשכל שלו חסום .אז זהו שלא. מי שחסום זה אתה והניקים שכדוגמתך שחיים בדמיון
|
|
|
|
|