בית פורומים בחדרי חרדים

8 מלמדים בת"ת חסידי בבית שמש קיבלו קנס 10.000 ₪ כ"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2021 16:57 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

הוא כבר מזמן לא אלוקיך. נטשת אותו - עם צאת האייפון לחושך העולם, ועם קבלת ואימוץ מסריו, מחזותיו, ודעותיו.

את כל המסורת אתה קורא 'פרימיטיבים' - והנה 'קוד' ליצי קטן אחד נגד כלל ישראל בן 3500 שנה.

לגופו של דבר, אדרבה, תאמר לי איזה 'גדול' משכמו ומעלה, סגר ישיבה קטנה או גדולה. מהמחנה החרדי (האשכנזי) כמובן.

הס, קטגור.
מי שמך שר ושופט להחליט האם נטשתי את אלוקיי.
כמו חבריך כנראה לא קראת את דבריי במלואם. ויצאת בשצף קצף.
תחזור למה שכתבתי ותראה שלא דברתי בכלל על החינוך. דברתי על בתי כנסת חתונות לוויות וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:04 לינק ישיר 

פותח האשכול,

איבדת הרבה ממניותיך (אצלי, בכל אופן) עם חדשת הפייק ניוז הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:19 לינק ישיר 

רודףסמלים כתב:

פותח האשכול,

איבדת הרבה ממניותיך (אצלי, בכל אופן) עם חדשת הפייק ניוז הזו.

לא, בבקשה בבקשה, אל תעשה לי את זה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:21 לינק ישיר 

סך כל העתקתי מקור די אמין מהטוויטר.
אולי בכל זאת תישא פניי? אנא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:26 לינק ישיר 
אינני עונה לך בשביל לפגוע תנסה להקשיב ולא לעקוץ, ! האם אתה מרביץ תורה בתלמידים, האם הקמת עולה של תורה מעין התלמידי חכמים של הדור, תהיה ענייני אין כאן מקום של ויכוח וריב, פשוט לפעמים צריכים לעשות חשבון של גאוה וענווה, עגלה ריקה או מלאה, בעל חטא או ירא חטא

מושגים כתב:
הכובס1 כתב:
אתה יודע יותר טוב מהתלמידי חכמים מי האלוקים ? כמה תלמידים יש לך כמה קירבת להשי"ת שיש לך כוח לומר בריש גלי שהאלוקים של התלמידי חכמים אינו האלוקים שלך ? (שאלה רטורית)

מושגים כתב:
יוחנןש כתב:

כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - - 

בדיחות על חשבון מלמדי תשב"ר שעליהם נאמר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. כל הנוגע בהם כנוגע בבבת עינו של קוב"ה נותן התורה, אשר על ידי חכמיו בדור האחרון הורה בכגון דא להמשיך בלימודים ביתר שאת וביתר עוז "על פי הכללים" כפי שמקובל לומר

הקב"ה הורה לחכמי הדור להורות לעמו לא לעטות מסיכות? לעשות לוויות דמים ענקיים? לעשות חתונות דמים רבי משתתפים? לקיים תפילות דמים בהתקהלות במקומות סגורים?
דאס איז נישט אונזער גאט!!!
וְלֹא אֹתִי קָרָאתָ יַעֲקֹב כִּי יָגַעְתָּ בִּי יִשְׂרָאֵל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עבודה זרה, גילוי עריות, ושפיכות דמים, ייהרג ובל יעבור.
בזה אין חכמות ואין פשרות (תשובה רטורית)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:44 לינק ישיר 
momeir

יוחנןש כתב:
הוא כבר מזמן לא אלוקיך. נטשת אותו - עם צאת האייפון לחושך העולם, ועם קבלת ואימוץ מסריו, מחזותיו, ודעותיו.

את כל המסורת אתה קורא 'פרימיטיבים' - והנה 'קוד' ליצי קטן אחד נגד כלל ישראל בן 3500 שנה.

לגופו של דבר, אדרבה, תאמר לי איזה 'גדול' משכמו ומעלה, סגר ישיבה קטנה או גדולה. מהמחנה החרדי (האשכנזי) כמובן.

אתה צבוע. טובל באינרנט ומטיף מוסר.
מחזיק ביד אחד את המחשב על כל תעבותיו  וביד השניה את השלט עם זעקת  הגיוועלד.
ולעצם העניין. מעריך את 'מושגים' שלא מתייאש למחות שוב ושוב בנדבקים והמדביקים הפרימיטיביים שאינם נשמעים להוראות הריחוק. באלה שגם גורמים למחלה ולמוות וגם לחילול שם שמיים. אני כבר התייאשתי. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 17:59 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
אינני עונה לך בשביל לפגוע תנסה להקשיב ולא לעקוץ, ! האם אתה מרביץ תורה בתלמידים, האם הקמת עולה של תורה מעין התלמידי חכמים של הדור, תהיה ענייני אין כאן מקום של ויכוח וריב, פשוט לפעמים צריכים לעשות חשבון של גאוה וענווה, עגלה ריקה או מלאה, בעל חטא או ירא חטא

מושגים כתב:
הכובס1 כתב:
אתה יודע יותר טוב מהתלמידי חכמים מי האלוקים ? כמה תלמידים יש לך כמה קירבת להשי"ת שיש לך כוח לומר בריש גלי שהאלוקים של התלמידי חכמים אינו האלוקים שלך ? (שאלה רטורית)

מושגים כתב:
יוחנןש כתב:

כבר אמרו שהשוטרים 'שנוררים' - בבוקר מסתובבים בשטיבלאך, וובלילה - בטישים ובחתונות - - - 

בדיחות על חשבון מלמדי תשב"ר שעליהם נאמר ואוהביו כצאת השמש בגבורתו. כל הנוגע בהם כנוגע בבבת עינו של קוב"ה נותן התורה, אשר על ידי חכמיו בדור האחרון הורה בכגון דא להמשיך בלימודים ביתר שאת וביתר עוז "על פי הכללים" כפי שמקובל לומר

הקב"ה הורה לחכמי הדור להורות לעמו לא לעטות מסיכות? לעשות לוויות דמים ענקיים? לעשות חתונות דמים רבי משתתפים? לקיים תפילות דמים בהתקהלות במקומות סגורים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. פרקטית עדיף לך לענות בגוף ההודעה ולא בכותרת.
ב. אני דברתי על חתונות לוויות טישים,
שום אדמו"ר ושום רב לא ישכנע אותי שחייבים את זה אפילו במחיר דמים, בדיוק מהסיבה ששום אדמו"ר או רב לא ישכנע אותי שמותר לו לעבור על גילוי עריות כי בזה הוא מתקן תיקונים עליונים כידוע ואכמ"ל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 18:07 לינק ישיר 

תזכור גם את מאמר הגמרא:
כל מקום שיש חלול השם אין חולקין כבוד לרב.
ואין לך חילול ה' גדול מזה בכל העולם שרואים חתונות ולוויות המוניות כאלו.
אוי לעיניים שכך רואות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 18:38 לינק ישיר 
א. קיבלתי (זה היה מחוסר נסיון)

לא נכנס כרגע לשיקולים של הרבנים כי לעולם לא אצליח להשתוות אפילו לא לרב של בית כנסת, ובטח לא לרב של המוני בית ישראל או לאדמור שמנהל קהילה של אלפים,

אבל עונה לעצמי דבר אחד, ועניתי את זה כבר בתגובות רבות, אם היה כאן וודאות של פיקוח נפש, אז אפילו הציונים אהובי נפשי היו סוגרים את המדינה, ולא היו מתירים שום פעילות, אפילו לא קניות, ולא היה מושג של חיוני ולא חיוני.

ולהבדיל אלף אלפי הבדלות רבני ישראל שאמונים על בית ישראל ועל פיקוח נפש, ולא יהססו להתיר את כל התורה למען הצלת נפש אחת מישראל, אם היה כאן סכנת נפשות וודאית וברורה אז וודאי וודאי שאף רב ואפילו קטן וזוטר לא היה מתיר שום פעולה שתגרום לספק פיקוח נפש, 

אממה, שגם אחיי הציונים, וגם להבדיל אא"ה רבותינו, אף אחד לא יודע להצביע על סכנת נפשות ברורה בשום דבר, והנשמרים חלו, והלא נשמרו לא חלו, המסתגרים מתו, והמשוחררים ממשיכים לטייל, חנויות מלאות והומות אדם, הפגנות מלאות באנשים, ועוד כהנה וכהנה, ושם יש הסברים למה מותר, אבל החוק בנושאים רבים לא ידע לעשות את האיזון והשיויון, אז העם עושה את זה ושומר פתאים השם.

ולגבי חילול השם, לענ"ד הדלה והריקה, אל תקשיבו לחדשות ולא תשמעו שיש חילול השם, ואם תקשיבו לחדשות, אז היה חילול השם גם לפני הקורונה ויהיה גם אחרי, עוד לא היה יום ללא חיפוש ומציצנות אחרי תופעות פסולות שיש בציבור החרדי על כל גווניו ורבניו. 

ממחר יהיה חילול השם למי שישמור שבת כי יקום פרופסור שיעשה מחקר כמה שהשבת גורמת לנפש הילד לנזקים נפשיים כי הוא לא חשוף ביום המנוחה שלו להווי העולם. 

אז כמו שנאמר בעבר, הכלבים נובחים והשיירה עוברת.

מושגים כתב:
הכובס1 כתב:

מושגים כתב:
הכובס1 כתב:

מושגים כתב:
יוחנןש כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

נשלח מהאנדרואיד שלי

א. פרקטית עדיף לך לענות בגוף ההודעה ולא בכותרת.
ב. אני דברתי על חתונות לוויות טישים,
שום אדמו"ר ושום רב לא ישכנע אותי שחייבים את זה אפילו במחיר דמים, בדיוק מהסיבה ששום אדמו"ר או רב לא ישכנע אותי שמותר לו לעבור על גילוי עריות כי בזה הוא מתקן תיקונים עליונים כידוע ואכמ"ל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 19:55 לינק ישיר 

א. אחינו הציוניים חשודים מזמן על הרבה עברות כולל ג' חמורות, אל תיקח מהם ראיה. קח ראיה מרוב אנשי המקצוע.
ב. אפילו אצל הציונים אין הפרות בסדר גודל של החרדים.
בכלל לא בהשוואה.
ג. אכן גם הסקטורים האחרים לוחצים ובלית ברירה הממשלה נכנעה, למשל התחבורה הציבורית שהיא פצצת קורונה היתה חייבת להיות מינימימלית עם וואוצ'רים כמו ברכבת. ורק למקרים חריגים.
הסגר הראשון היה אפקטיבי. שאר הסגרים הלכו והפכו בלחץ אינטרסים שונים לחוכא ואטלולא, והתוצאות מדברות בעד עצמן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 20:05 לינק ישיר 

"חילול השם" ו"חב לאחריני" שתי מושגים (כן) תורניים שכל החילונים והעמ'רצים למדו לדקלם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 20:19 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

"חילול השם" ו"חב לאחריני" שתי מושגים (כן) תורניים שכל החילונים והעמ'רצים למדו לדקלם.

עמרציות וחילוניות תייחס לעצמך לאביך או לרבך. לא למי שאינך מכיר כלל ועיקר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 8 מלמדים בת"ת חסידי בבית שמש קיבלו קנס 10.000 ₪ כ"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.