בית פורומים בחדרי חרדים

הזעם נגד החרדים מפעפע בכל מקום: דתיים, מסורתיים ואנשים שכל השנה קרובים לדת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/2/2021 18:16 לינק ישיר 
הזעם נגד החרדים מפעפע בכל מקום: דתיים, מסורתיים ואנשים שכל השנה קרובים לדת

במנין החצרות שאני מתפלל בו כבר כמעט שנה יש את כל הסוגים. זה לא עוזר שכולם רואים את השכנים החרדים שלהם שומרים ומקפידים על כל מה שצריך בנוגע לקורונה. בשבוע-שבועיים האחרונים כולם זועמים על החרדים עקב הדיווחים בתקשורת. זה בפירוש לא היה עד עכשיו - כמעט שנה שלמה. ההיפך! אנשים דוקא התקרבו. התחילו להתפלל במנין, להשתתף בשיעורי תורה וכו'. הם אמנם ממשיכים, אבל הזעם אצל האנשים הרגילים, אלה שתמיד היו בעדנו, מפעפע. אתה אומר להם משהו שגרתי ויוצאים עליך באלף קמ"ש: "אתם החרדים הבאתם את הקורונה!...."

ברור לי שיש טיפוסים ששמחים לדעת את זה, מצד שני ברור לי שאף אחד כאן לא היה רוצה להיות מחותן או שכן של אותם טיפוסים.

סתם נראה לי חשוב שתתעדכנו, מי שעדיין יש לו מצפון, מצפון תורני, אנושי וכו' וחושב עדיין במונחים קצת יותר רחבים מהד' אמות שלו.

בשורות טובות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 10:22 לינק ישיר 

בעלי התשובה כבר מזמן למדו שהם צריכים להקים לעצמם קהילה נפרדת עם מוסדות נרדים, וכמובן שבמוסדות שלהם מלמדים אנגלית ומתמטיקה וכו'. וגם הרבנים שלהם בד"כ מבתים של בעלי תשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 05:37 לינק ישיר 

מנושא לנושא בתוך אשכול אחד, פתח בשעורים עברו לחיטים, ובכל זאת ענין הבעלי תשובה והמוסדות והשידוכים נושא בפני עצמו, והזמן יעשה את שלו, זה לא ענין לרוץ ולמהר וכל בע"ת ישתדך עם אחותו של רבי יוחנן, כי לא כל בע"ת הינו ריש לקיש. אך וודאי וודאי שמצווה לקרב כל יהודי לחיק אבינו שבשמים, בענווה יתירה שתתן כלים לבעת להשתדך עם חרדי בעמיו, כי כל הריחוק שיש מבעת הינו כתוצאה מריבוי אור המצוי אצלהם דוק ותשכח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 05:27 לינק ישיר 

בלי אמוציות , כרגע מסתובבים עשרות אלפי תשובה דור א דור ב וכבר דור ג שמסווגים רח"ל בדירוגים שונים ומשונים אם זה נכון אז תמשיכו למצוא חן ולקרב, העןבדות אחרות,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 03:39 לינק ישיר 

אתה מאשים אותנו בעוולות שאנשים כמוך עושים. הרצחת וגם ירשת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 02:25 לינק ישיר 

תגידו מה שאתם רוצים אך לקרב חילונים ולא להכניס אותם למוסדות לא להשתדך אתם אתם ולהתנשא עליהם כל הזמן זה חמור מאשר לא לקרב,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 00:26 לינק ישיר 
על בעלי ניקים שכמותך נאמר: אדם ובהמה תושיע ה'!

bakar כתב:

תפסיקו לקרב אנשים גם ככה אין לנו כלים להתמודד על בעלי התשובה וילדיהם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2021 00:00 לינק ישיר 

מי שמחפש למצוא חן בעחני אנשים מבחוץ שיערב לו הקהילה שלי והשכונה שלי מקבלים אותי באהבה למרות שאני דוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 23:10 לינק ישיר 

אדרבא כתב:
התקשורת מסיתה מדגישה תופעות אצל החרדים, למרות שיש תופעות דומות בחברה החילונית, עם 0 דיווחים בתקשורת, בראש ובראשונה ההפגנות היום יומיות בבלפור תוך הפרה בוטה של תקנות הקורונה לעומת הלוויה חרדית חד פעמית, מסיבות סוף שבוע פרועות בתל-אביב בת ים ועוד מקומות בארץ, התגודדויות בחוף הים ועוד, וכל זה ללא התייחסות תקשורתית, רק כל דבר שקורה אצל החרדים מקבל מיד כותרות בראש מהדורות החדשות.

אותם אנשים בעלי "הזעם" ניזונים בעיניים עצומות לדווחי התשקורת ומקבלים ממנה הכל כאמת מוחלטת.

מצא את ההבדלים 

תוקן על ידי אדרבא ב- 01/02/2021 22:51:47

לבליינים מת"א אין סמכויות מוסריות שבשמם לכאורה הם מתיימרים להתקהל ולבלות וגם אין להם מפלגה בכנסת שעושה עבורם לובינג ותקשורת מגזרית שמצופפת שורות בשם האגו המגזרי הפגוע.

מענין שהציבור שמחזיק מעצמו הכי מוסרי ונעלה, על מנת לתחזק את אותה נעלות לצרכי פנים ולצרכי חוץ יורד ומשפיל את עצמו להשוואות מול ערבים, מול בליינים ומה הלאה? 

תוקן על ידי אדמה10 ב- 01/02/2021 23:10:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 23:08 לינק ישיר 
קלעפער

bakar כתב:

רשע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 23:00 לינק ישיר 

התקשורת עושה חסד עם החרדים כאשר נותנים במה לטענה המטופשת של:
"מה ההבדל בין זה לבין ההפגנות בבלפור?"
כי לא היו המונים דחוסים בתוך הבית מדרש שמשם יצאה ההלוויה, נכון?
וכולם היו עם מסיכות, נכון? והשתדלו לא להידחס אחד על השני, נכון?
אם אני הייתי המראיין בתקשורת, בדיוק ככה הייתי מגלגל את הטענה הזו מכל המדרגות. אבל בתקשורת משתדלים ככל יכולתם להציג את הצד השני.
(בלי קשר לכך שאני מסכים שצריך לאסור גם את ההפגנות של החוליגנים בבלפור)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 22:44 לינק ישיר 
הכל מתחיל ונגמר בעיקר בגלל התקשורת שמחפשת את החרדים

התקשורת מסיתה מדגישה תופעות אצל החרדים, למרות שיש תופעות דומות בחברה החילונית, עם 0 דיווחים בתקשורת, בראש ובראשונה ההפגנות היום יומיות בבלפור תוך הפרה בוטה של תקנות הקורונה לעומת הלוויה חרדית חד פעמית, מסיבות סוף שבוע פרועות בתל-אביב בת ים ועוד מקומות בארץ, התגודדויות בחוף הים ועוד, וכל זה ללא התייחסות תקשורתית, רק כל דבר שקורה אצל החרדים מקבל מיד כותרות בראש מהדורות החדשות.

אותם אנשים בעלי "הזעם" ניזונים בעיניים עצומות לדווחי התשקורת ומקבלים ממנה הכל כאמת מוחלטת.

מצא את ההבדלים 

תוקן על ידי אדרבא ב- 01/02/2021 22:51:47

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 22:44 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 22:25 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
גם אני מתרשם שהזעם הוא הרבה יותר ממה שמוצג בתקשורת.
התקשורת מאוד עדינה עם החרדים לעומת הזעם שיש בציבור.
העניין הוא שאני לא רואה איך הזעם הזה מתורגם למשהו מעשי,
הכוח הפוליטי של החרדים הוא חזק מאוד, כמעט בלתי אפשרי להקים ממשלה ללא החרדים.

לפי הסקר מהערב, בהחלט אפשרי בשם קדושת הרל"ב: 62 מנדטים רל"בים - ללא הליכוד, ללא המשותפת וללא החרדים:
https://www.bhol.co.il/news/1180487

אם בנט יקבל מביבי ביטחון, בריאות ומשפטים מלא-מלא כולל סמכויות אכיפה מלאות.... יש אולי סיכוי במצב הנתון שזה לא יקרה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 22:00 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
זעם של טיפשים !

זעם של בורים !

זעם של אנשים נבערים שכתבי הטלווזיה מכתיבים להם את מצב הרוח ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

ואיך בדיוק עם התייחסות כזו אתה מקדם את טובת הציבור?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2021 21:59 לינק ישיר 

גם אני מתרשם שהזעם הוא הרבה יותר ממה שמוצג בתקשורת.
התקשורת מאוד עדינה עם החרדים לעומת הזעם שיש בציבור.
העניין הוא שאני לא רואה איך הזעם הזה מתורגם למשהו מעשי,
הכוח הפוליטי של החרדים הוא חזק מאוד, כמעט בלתי אפשרי להקים ממשלה ללא החרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הזעם נגד החרדים מפעפע בכל מקום: דתיים, מסורתיים ואנשים שכל השנה קרובים לדת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext