בית פורומים בחדרי חרדים

רציתם לחסוך הקורונה עם סגר - בסוף קיבלתם גם סגר וגם קורונה!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2021 10:02 לינק ישיר 
רציתם לחסוך הקורונה עם סגר - בסוף קיבלתם גם סגר וגם קורונה!

מיותר להאשים אותי
אני יודע שאני אשם

הרסתם את הכלכלה!
הרסתם את החינוך והנוער!
הרסתם את בריאות הנפש!

ואין בכלל תוצאות!
ובכל זאת אתם מתעקשים לדפוק את הראש בקיר!

בהצלחה ולהתראות בסגר הרביעי!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 03/02/2021 10:03:12

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 18:46 לינק ישיר 
hhaavv

תמניא_אפי כתב:

אין אמצע

כאן טמון הכלב של אבי אבות הטומאה של הדת שלך.
יש לזה טיפולים ותרופות - זה לא תמיד עוזר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 18:08 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אנשים מקובעים יותר מידי.
אחד צועק סגר סגר סגר. ומסיכות גם כשאתה הולך לבד במדבר..
השני צועק תנו לחיות בלי חיסונים בלי מסיכות ובלי סגר.

יש את שביל האמצע.
נמנעים מסגר כל עוד הצפי שבתי החולים לא יקרסו.
מסיכות רק בחללים סגורים וצפופים.
וכמובן רוצו להתחסן..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/08/2021 17:42:35

אין אמצע

כל זמן שמסתובבים בין אנשים, וכל אחד מסתובב, וחברא חברא אית ליה, ונושמים ופולטים אוויר, לא יעזור שום מסיכה ושום סגר. השאלה רק כמה זמן זה יקח.

הגלים שמתחדשים ועולים ויורדים לא קשורים בשום קשר לא למסיכות ולא לסגרים.

אשליה שחלק מהאנושות ייצרה לתת תחושה של שליטה שאיננה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 17:37 לינק ישיר 

אנשים מקובעים יותר מידי.
אחד צועק סגר סגר סגר. ומסיכות גם כשאתה הולך לבד במדבר..
השני צועק תנו לחיות בלי חיסונים בלי מסיכות ובלי סגר.

יש את שביל האמצע.
נמנעים מסגר כל עוד הצפי שבתי החולים לא יקרסו.
מסיכות רק בחללים סגורים וצפופים.
וכמובן רוצו להתחסן..

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/08/2021 17:42:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 17:30 לינק ישיר 

תמניא
מסיכה בהחלט עוזרת בתנאי שהמרום מאוורר כראוי. ויש על כך לא מעט מחקרים. אין לי כוח להיכנס שוב לויכוח הזה. מי שרוצה לדעת את האמת יכול לבדוק בעצמו.

הבהב 
הסגר השלישי המלא (שכלל את מערכת החינוך) הוטל ב8.1.2021.
באותו הזמן היו כבר כ1.85 מיליון איש שקיבלו מנה ראשונה.
ולפי המחקרים דאז, מנה אחת סיפקה כ70-80% הגנה מול הזנים שהיו אז.

www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001365669
רק אחרי כחודש, כאשר היו כבר כ3 וחצי מיליון שקיבלו מנה אחת ועוד למעלה מ2 מיליון שקיבלו מנה שניה, רק אז התחילו את היציאה מהסגר בתהליך ארוך מאוד ומיותר שנמשך כ3 חודשים.

לפני שאתה משתולל כשור זועם בגלל שהזכרתי את המילים "חסינות העדר". שים לב שכתבתי חסינות *מסוימת* שתאט את קצב התפשטות הוריאנט.

צריך להבין שהמצב היום כאשר יש חיסונים, שונה משמעותית מהמצב שהיה ללא החיסונים.
המחלימים + המתחסנים בהחלט יכולים לתת חסינות עדר מסוימת בניגוד לעבר. כך שלא נגיע לקריסת בתי החולים.

"סגר של כמה שבועות לא מחסל כלכלה של מדינה, נקודה."
אתה יודע שזה לא יגמר בכמה שבועות.
הרי מה יקרה אחרי הסגר? הקורונה שוב תתפשט. ומה תעשה אז?
בהתחלה היה היגיון לעשות סגרים עד שיגיע החיסון.
אבל עכשיו החיסון כבר הגיע, ומי שרוצה לשמור על עצמו יכול לקחת את החיסון.
לא הגיוני לסגור מדינה שלמה שוב ושוב בגלל שיש טיפשים שמסרבים להתחסן.
רק במקרה שבו בתי החולים יקרסו אם לא נעשה סגר, אז יש הצדקה לסגר.
אבל ברגע שהצפי שהמחלימים +המתחסנים יגרמו לירידה במאושפזים גם ללא סגר, אז אין הצדקה או הגיון לעשות סגר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 16:53 לינק ישיר 

זה מה שאמרתי למסגר שרצה למכור לי רשתות נגד יתושים, תביא הוכחה שרשתות עובדות, אין שום הוכחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:46 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:
לדעת גורמי מקצוע רבים, שתמכו בהתלהבות בסגר הראשון והשני. הסגר השלישי היה מיותר ומזיק בגלל שכל מי שהיה בסיכון כבר הספיק להתחסן והמאושפזים הרבים שהיו בבתי החולים כבר נדבקו לפני ימים רבים והסגר לא הועיל להם במאומה..
אם לא היו עושים את הסגר השלישי, היינו נכנסים לגל הרביעי עם הרבה יותר צעירים מחלימים שהיו מהווים חסינות עדר מסויימת ומאטים את התפשטות וריאנט הדלתא.
גם עכשיו אנו נמצאים במצב שמי שבסיכון כבר קיבל את המנה השלישית (אלא אם הוא סרב לקחת) ולכן לעשות עכשיו סגר רביעי, זה יהיה חזרה על האיוולת של הסגר השלישי. ואז נגיע פחות מוכנים לוריאנט הבא..

אולי תספר לנו מתי התחיל לחסן (כולל החיסון השני) ומתי התחיל הסגר השלישי?
את הקשקוש של חסינות העדר תשמור לעצמך. זה לא עבד שבום מקום בעולם, בפרט שעדיין לא ידוע על הנזקים של ההדבקות על צעירים לתווך ארוך.
סגר של כמה שבועות לא מחסל כלכלה של מדינה, נקודה.
בניגוד לשקד, נתניהו דווקא הכריז שנכיל את הקושי בכלכלה, נלמד לחיות לצידו, ופגיעה בחיי אדם גם היא פוגעת בחיי אדם.

כאילו שהוכח באיזשהו מקום שמסיכה כן עובדת
וכאילו הוכח באיזשהו מקום שסגר עובד

אין שום בדל של הוכחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:43 לינק ישיר 
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:
לדעת גורמי מקצוע רבים, שתמכו בהתלהבות בסגר הראשון והשני. הסגר השלישי היה מיותר ומזיק בגלל שכל מי שהיה בסיכון כבר הספיק להתחסן והמאושפזים הרבים שהיו בבתי החולים כבר נדבקו לפני ימים רבים והסגר לא הועיל להם במאומה..
אם לא היו עושים את הסגר השלישי, היינו נכנסים לגל הרביעי עם הרבה יותר צעירים מחלימים שהיו מהווים חסינות עדר מסויימת ומאטים את התפשטות וריאנט הדלתא.
גם עכשיו אנו נמצאים במצב שמי שבסיכון כבר קיבל את המנה השלישית (אלא אם הוא סרב לקחת) ולכן לעשות עכשיו סגר רביעי, זה יהיה חזרה על האיוולת של הסגר השלישי. ואז נגיע פחות מוכנים לוריאנט הבא..

אולי תספר לנו מתי התחיל לחסן (כולל החיסון השני) ומתי התחיל הסגר השלישי?
את הקשקוש של חסינות העדר תשמור לעצמך. זה לא עבד שבום מקום בעולם, בפרט שעדיין לא ידוע על הנזקים של ההדבקות על צעירים לתווך ארוך.
סגר של כמה שבועות לא מחסל כלכלה של מדינה, נקודה.
בניגוד לשקד, נתניהו דווקא הכריז שנכיל את הקושי בכלכלה, נלמד לחיות לצידו, ופגיעה בחיי אדם גם היא פוגעת בחיי אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:31 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

hhaavv כתב:
hhaavv

ארנונה כתב:
אולי אז ייגמר טירלול הקורונה.
ישחררו את כל האוכלוסייה מההגבלות המצחיקות האלו שגם מי שמשית אותן יודע שזה מועיל פחות מכוסות רוח למת
וכל מי שבסיכון שישמור על עצמו.
סליחה שאני מדבר בהיגיון, אע"פ שזה נראה כאיסור חמור זה כשנה וחצי. 

מודה לך בשם ההורים שלך שיתפללו מעתה ביחידות בראש השנה, יום כיפור ושמחת תורה, בשם הסבתא שלך שלא תראה יותר את הנכדים והנינים עד ליום מותה, השכן המבוגר שלא ייצא יותר לקניות ואתה תדאג לכל צרכיו בכל עד שיצטרך.
אגב, את  דמי החנוכה ומתנות יום הולדת ואולי גם את הירושה תוכל לשכוח - בהגיון שלהם הם לבטח ימצאו אנשים אחרים שראויים להם יותר. הם ישמרו על עצמם - כי אתה לא מוכן, וגם על כספם.
אגב, בן כמה אתה? עוד כמה זמן נשאר לך ליהנות מהחיים ה"נורמליים", עד שתהיה בעצמך בן שישים ותיפלט ממעגל החיים והחברה?

לפי מחקרים ראשוניים, אם הסבתא שלו קיבלה את המנה השלישית. אז היא מוגנת כמו בחורה צעירה.

פג תוקף בסוף השנה העברית

אז ראש השנה כבר צריך בידוד כל זמן שלא קיבלו הבוסטר הכביעי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:22 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

ארנונה כתב:
ישחררו את כל האוכלוסייה מההגבלות המצחיקות האלו שגם מי שמשית אותן יודע שזה מועיל פחות מכוסות רוח למת

מודה לך בשם ההורים שלך שיתפללו מעתה ביחידות בראש השנה, יום כיפור ושמחת תורה, בשם הסבתא שלך שלא תראה יותר את הנכדים והנינים עד ליום מותה, השכן המבוגר שלא ייצא יותר לקניות ואתה תדאג לכל צרכיו בכל עד שיצטרך.
אגב, את  דמי החנוכה ומתנות יום הולדת ואולי גם את הירושה תוכל לשכוח - בהגיון שלהם הם לבטח ימצאו אנשים אחרים שראויים להם יותר. הם ישמרו על עצמם - כי אתה לא מוכן, וגם על כספם.
אגב, בן כמה אתה? עוד כמה זמן נשאר לך ליהנות מהחיים ה"נורמליים", עד שתהיה בעצמך בן שישים ותיפלט ממעגל החיים והחברה?

לפי מחקרים ראשוניים, אם הסבתא שלו קיבלה את המנה השלישית. אז היא מוגנת כמו בחורה צעירה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:20 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 15:15 לינק ישיר 
hhaavv

ארנונה כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 14:00 לינק ישיר 

אכול ושתו כי מחר נמות.
ממילא לא יעזור כלום. ממילא חצי עוזר או רבע עוזר זה אותו דבר. אפילו הגשתי כוס תה לרבה כשהוא לימד חשבון...
ימותו 10 או מאה או אלף. למי איכפת הכמות. למי איכפת ? העיקר שאצלי הכל רגיל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 13:26 לינק ישיר 
מצויין יש זן חדש קולומביאני. הלוואי ויבואו עכשיו עוד כמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2021 09:35 לינק ישיר 

השרה שקד לראשי רשויות בצל התפשטות הקורונה:

היערכו לקיום התפילות של חגי תשרי בחוץ ובמבני ציבור.

קורונה כבר יש בשפע אז גם קצת סגר מתבקש.
"ואבדה חכמת חכמיו ובינת נבוניו תסתתר"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 01:25 לינק ישיר 

אמר תמניא החכם מכל אדם, שמש העמים, ניצת הדובדבן, טיילת השחת, ערוגת החוטם, סייף עייל וסייף נפיק, ולא פסיק פומיה מגריסת קש וגבבא מזיבורית השדה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רציתם לחסוך הקורונה עם סגר - בסוף קיבלתם גם סגר וגם קורונה!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext