בית פורומים בחדרי חרדים

רק ממשלה שתקח את החרדים איתה תשרוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/2/2021 12:43 לינק ישיר 
רק ממשלה שתקח את החרדים איתה תשרוד

מבחינתי לא משנה מי יזכה בהקמת ממשלה, בכל מצב מי שלא יקח את החרדים איתו, ממשלתו לא תשרוד, החרדים הם הקבוצה שנותנת תמיד את הגב הכי חזק לראש ממשלה שעומד בראשה, הם לא חיים על קריזות, על שינויים במזג אויר. אינני פוחד מאף ממשלה, אבל באופן אישי מצביע רק למפלגה עם יסודות איתנים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:55 לינק ישיר 

momeir כתב:

עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים?
חריף_ומקשה.
בתכל'ס אם אתה מסתכל ימינה ושמאלה , וגם אחורה היסטורית ובאובייקטיביות . תגיע די מהר  למסקנה שאין ראש ממשלה ולא היה ראש ממשלה עם  קבלות וכישורים כמו ביבי נתניהו.
לצערי, יש  דור צעיר 'אשר לא ידע את יוסף' ...יש עלילות שקר (תפירת תיקים) נגד האיש היקר הזה. כי אין משהו אחר לטעון נגדו
 נתונים ! ורק נתונים! הם המדד לפועלו של האיש.
נתונים בתקופתו מול נתונים לפני תקופתו. נתונים הן במישור הכלכלי. הן במישור המדיני והן במישור הבטחוני. 
בכל שלושת התחומים הוא עשה רק טוב לאזרחי ישראל. 
ולגבי החרדים. אני יכול להבין  את הקנאים, הגם שאני לא מסכים אתם בכלל, שהם לא מצביעים אבל במקביל גם לא לוקחים תקציבים.  טובת המדינה ממש לא לנגד עיניהם (בלשון המעטה). 
לא יכול להבין את החרדים שמצביעים לכנסת, משתתפים במשחק הפוליטי, לוקחים תקציבים וקצבאות. ומצד שני אין להם אחראיות ו/או איכפתיות לטובת המדינה .
הבעיות של המאקרו במדינה, לא מעניינים אותם.  מבחינתם זה לא קשור אליהם.
הבעיות הכלליות של המדינה זה שייך למזרוחניקים/חילונים/ערבים....
רבותי, הגיע הזמן להחליט.  אנחנו חלק מהסיפור שנקרא 'מדינת ישראל' כן או לא?
די!
מספיק להיות 'פוסחים על 2 הסעיפים' . 
הגיע הזמן להיגמל מהצביעות שכאילו אנחנו  'אנטי ציוניים' ולהשתתף בפוליטיקה של מדינת ישראל, 
עד מתי ?

אינני שונא את ביבי.
אפילו שמתי מחל בקלפי בבחירות האחרונות.
כי היה חשוב לי להראות שהעם לא קונה את התעמולה של השמאל.

הבעיה שלי עם ביבי, שהוא דוגמה רעה מאוד למנהיג.
הוא נוכל שלא מפספס הזדמנות לשקר אפילו שהוא יודע שבעוד רגע יגלו כולם שהוא תחמן ושיקר.
יש אצלו ניגוד בלתי נתפס בין מילים למעשים, הרבה יותר מכול פוליטיקאי אחר.
הוא מדבר על קפיטליזם ועל ההתיישבות ביו"ש, אבל בפועל עושה הפוך.
אני לא אסלח לביבי על כך שבזבז את 4 שנות כהונת טראמפ, היה צריך בשנים האלו לבנות בכל הכוח ערים חדשות בכל רחבי יו"ש ולקבוע עובדות בשטח. במקום זה הוא בחר ללכת על דברים קוסמטיים שלא משנים מהותית את התמונה.
לפעמים זה נראה כאילו ביבי הוא סוס טרויאני של השמאל בתוך מחנה הימין. (שמיר קרא לו "מלאך חבלה")
ועוד לא דיברנו על הנהנתנות והקמצנות שלו על הזחיחות המופלגת שלו, ועל כך שהוא לא נותן לאף אחד להצליח לידו.
הלוואי שנפתלי בנט יצליח להחליף את ביבי. הלוואי.
אנחנו צריכים מנהיג שלפחות משתדל להיות ישר ודובר אמת.
מנהיג שיש אצלו קשר בין דיבורים למעשים.
מנהיג אכפתי,קשוב, ולא גאוותן זחוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 17:21 לינק ישיר 

במילים ספורות, החרדים הם הציונים האמיתיים, אבל מתי יבינו במזרחי ודומיהם, שלתת גושפנקא לאוכלי נבילות ומחללי שבעס זאת לא הדרך, יעקב אבינו אולי נענש שלא נתן את דינה לעשיו, ועדיין בחר בדרכו של אני אתנהלה לאיטי לרגל הילדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 16:56 לינק ישיר 

momeir כתב:
חריף_ומקשה.
בתכל'ס אם אתה מסתכל ימינה ושמאלה , וגם אחורה היסטורית ובאובייקטיביות . תגיע די מהר  למסקנה שאין ראש ממשלה ולא היה ראש ממשלה עם  קבלות וכישורים כמו ביבי נתניהו.
לצערי, יש  דור צעיר 'אשר לא ידע את יוסף' ...יש עלילות שקר (תפירת תיקים) נגד האיש היקר הזה. כי אין משהו אחר לטעון נגדו
נתונים בתקופתו מול נתונים לפני תקופתו. נתונים הן במישור הכלכלי. הן במישור המדיני והן במישור הבטחוני. 
ולגבי החרדים. אני יכול להבין  את הקנאים, הגם שאני לא מסכים אתם בכלל, שהם לא מצביעים אבל במקביל גם לא לוקחים תקציבים.  טובת המדינה ממש לא לנגד עיניהם (בלשון המעטה). 
לא יכול להבין את החרדים שמצביעים לכנסת, משתתפים במשחק הפוליטי, לוקחים תקציבים וקצבאות. ומצד שני אין להם אחראיות ו/או איכפתיות לטובת המדינה .
די!
הגיע הזמן להיגמל מהצביעות שכאילו אנחנו  'אנטי ציוניים' ולהשתתף בפוליטיקה של מדינת ישראל, 
עד מתי ?

תוקן על ידי momeir ב- 03/02/2021 15:45:40

אתה מידי אופטימי. לפני שאתה בא בדרישות בנוגע לאכפתיות ממדינת ישראל, תדרוש משהו בנוגע לדת ישראל. לא רק שההישגים הדתיים בממשלות הרבות מסתכמים בכלום, אדרבה הנסיגה והכשלונות בנוגע לכל מה שחברי קואליציה במשך שנים יכלו לפעול בעניני הלכה ודת מגמדים את כשלונות ביבי ושות' בטיפול בקורונה וכו'. 

חוסך את ההתגוננויות הצפויות מראש:  1. "אבל בגץ" 2. השיגו תקציבים - אם באמת מאמינים ב2 אלה אדרבה שיחליפו את שם המפלגה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:37 לינק ישיר 
עד מתי אתם פוסחים על שני הסעיפים?

חריף_ומקשה.
די!
עד מתי ?

תוקן על ידי momeir ב- 03/02/2021 15:45:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:21 לינק ישיר 

א. אני אנטי ביבי מיום עמדי על דעתי, ונתתי כאן בעבר את דעתי על האיש, גם פוליטית שהסכים למכור אותנו כשהיה לו נוח, דן אותו לכף זכות שעשה תשובה בשנים האחרונות. ב. הממשלות כולן נפלו בגלל המפלגות המסונפות, החרדים תמיד נתנו לו גב, לא פלא שאפילו לפיד כבר לא משתלח בהם, הוא גם מבין שהעתיד שלו קשור בחרדים, אתם חושבים שסער או לפיד לא מבינים שחכ שלא מסתכלים מה אומרת התקשורת עליהם הם בסיס איתן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 15:15 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
.באמת?! זאת אומרת ששלושת הממשלות האחרונות בשנה וחצי, נפלו כי החרדים לא היו שם...

נשלח מהאנדרואיד שלי

חבל להתאמץ ולהתווכח עם פותח האשכול, למדתי שיש כאלו שהחיבור למציאות קשה עליהם.
הסיפור פה הוא ביבי, וזה ברור.
ביבי לא מסוגל לסבול לצידו שותפים שזוכים לאהדה ציבורית על חשבונו. תאוות השלטון שלו אינה יודעת שובע.
הרי ממשלת האחים לפיד-בנט הייתה יכולה להמשיך ולמלאות את ימיה. לא הייתה סיבה אמיתית לפירוקה.
מי שפירק אותה היה ביבי, משכרון כוח, ביבי ראה שבסקרים הוא עולה ולפיד יורד אז הוא החליט לפרוץ לבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/2/2021 14:58 לינק ישיר 
באמת?! זאת אומרת ששלושת הממשלות האחרונות בשנה וחצי, נפלו כי החרדים לא היו שם...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רק ממשלה שתקח את החרדים איתה תשרוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext