נשלח ב-3/2/2021 17:06
גורמים במגזר הערבי : אם אין הדבקה בבלפור , אין הדבקה בהלוויות המוניות גורמים במגזר הערבי : אם אין הדבקה בבלפור , אין הדבקה בהלוויות המוניות . כמו כן מתוכננות הפגנות המוניות ביום שישי ובשבוע הבא בכפרים הערביים.
פורת נסאר ערוץ12
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-4/2/2021 00:10
בוקר טוב אליהו. ממש טענה חדשה.
נשלח ב-3/2/2021 23:19
קלעפער
יו_טיוב כתב: ליטאישעבר כתב: יו_טיוב כתב: ליטאישעבר כתב: איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
הרי ברור שפתחת את התגובה הזו רק בשביל לספר לנו מה הערבים חושבים כאחד שמתפקד ככתב לעיניני ערבים בפורום ולא בשביל תחושת הקורבנות שלך
תגיד תאמת ... אתה לא חרדי וגם לא היית .
אתה מריח כמו טרול תל אביבי חילוני שמתמוגג מכל רגע שהוא יכול להכניס את הארס שלו בפורום חרדי .
וכאן נשאלת השאלה ... איך קיבלת אישור כתיבה פה
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-3/2/2021 23:11
יו_טיוב כתב: ליטאישעבר כתב: יו_טיוב כתב: ליטאישעבר כתב: איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
הרי ברור שפתחת את התגובה הזו רק בשביל לספר לנו מה הערבים חושבים כאחד שמתפקד ככתב לעיניני ערבים בפורום ולא בשביל תחושת הקורבנות שלך
אתה מריח כמו טרול תל אביבי חילוני שמתמוגג מכל רגע שהוא יכול להכניס את הארס שלו בפורום חרדי .
נשלח מהאנדרואיד שלי
גאון איך עלית על זה ? דרך אגב אני בעיקר נהנה לקרוא כשאתה מביא כתבות מהעיתון הארץ של החרדים ובמיוחד שאתה מביא את הכתבות עם ניבולי פה, מאחר שכאחד שגר בתל אביב וחילוני אין לי איפה לקרוא את זה יישר כויח
נשלח ב-3/2/2021 23:03
ליטאישעבר כתב: יו_טיוב כתב: ליטאישעבר כתב: איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-3/2/2021 22:09
ליטאישעבר כתב: איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
נשלח ב-3/2/2021 19:44
ליטאישעבר כתב: איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
ובעוד דברים
נשלח ב-3/2/2021 19:40
איזה כיף הערבים חושבים כמו החרדים בגדר יהודה ועוד לקרא
נשלח ב-3/2/2021 19:36
הביא לי רעיון המוסלמי. שהפלג הירושלמי יפגין עם הפלג הצפוני בתוך הערבים, ובצל''ג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.