בית פורומים בחדרי חרדים

מכתב גלוי לחברי הכנסת במפלגות החרדיות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/2/2021 16:39 לינק ישיר 
מכתב גלוי לחברי הכנסת במפלגות החרדיות

מכתב גלוי ופתוח לשלוחי חרבנן :
פונים אנו אליכם בקריאה נרגשת אנו הציבור הירא לדבר השם והעמל לפרנסתו העמל באמת כל השנה לא ה"עמל" לצורכי בחירות שכל השנה מסתכל על בנו ותוהה אם זה שהוא יוצא ישיבת נובהרדוק יעזור לו ופונה לראש ישיבה שיסיר ממנו את המום "העובד"
והמום הזה כל כך עובד שגם הכלב המצוי הקרוי בטעות חרדי חושב שכל בור תקציבי אפשר לכסות עם המטומטם הקרוי "עובד"
אז באנו לבקש לבל תציקו לגדולי הדור שלנו אל תוציאו אותם לכיכרות אל תכניסו ללשונם מילים רעות על בצלאל סמוטריץ כי זה פשוט לא ילך,חבל להתלכלך,
ועוד דבר קטן הציבור "העובד הסתום" מבין שאם אתם נלחמים סימן שאתם בצרה ואם תמשיכו להסביר לו כמה הוא אפס אתם תגרמו לו להכניס שני פתקים אז אנא עיצרו את כתביכם הנקראים עיתונאים ודובריכם העילגים מלירות על אוהב כאויב.
חותמים מעומק הלב החרדים העמלים לפרנסתם שמצאו להם בית שפוי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2021 16:27 לינק ישיר 

*הפעם לא הצבעתי ג'*

אני לא משתייך לאחת מהחצרות החסידיות הגדולות שיש להן נציג רשמי ב'אגודת ישראל'.

אני משתייך ב"ה לאחת החצרות הבינוניות שאגודת ישראל דואגת לקחת חסות עליהן בכל פעם בתקופה שלפני מערכת בחירות.

החסידות שלנו תמיד מצביעה להם בגלל ההשתייכות החסידית למרות שאין לנו שום שיתוף פעולה או עזרה מהנציגים בכנסת, וגם בגלל הוראת הרבי שלנו ועסקני הקהילה.

מעולם לא העליתי על דעתי ללכת אחר נטיות ליבי ולהצביע למישהו אחר.

אך יתכן שדווקא בתקופה זו שבה מערכות הבחירות תכופות כל כך,
והמצב של חברי הכנסת מתעתע כל כך,
לא צריך זיכרון מהעבר הרחוק בכדי להבין את רוח הדברים, די לנו בשנתיים האחרונות:

*מה עשיתם בזמן הזה בשביל לפתור את מצוקת הדיור החריפה של המצביעים שלכם?*

*איך לא הסדרתם עד היום את מעמד בני הישיבות???*

*איך עדיין לא דאגתם לתקציב הגיוני ומוסדר לחיידרים ומוסדות החינוך???*

*למה אין לכם עמדה ברורה ותקיפה בעניין שמירה על כל שטחי ארץ ישראל???!!!*

*למה שתקתם כל כך הרבה שנים בנושא גיור כהלכה? למה חיכיתם? לבג"ץ?!*

הליבה שלכם היא: "יהדות התורה והשבת" נכון?

*איזה חוק לחיזוק היהדות (אחד לרפואה!) העברתם או תיקנתם?*

*בכמה העליתם את קרנה של התורה בעיני הציבור הישראלי?*

*איך חיזקתם את שמירת השבת במדינה?*

*תסבירו איך האהבתם את ציבור שומרי התורה והמצוות בארץ?*

*מה באמת פעלתם ועשיתם למענינו בשנתיים האחרונות?*

(חוץ מכותרות גדולות ביומונים החרדיים על מכתבים ומסרים סמויים ששלחתם לשרים ולראש הממשלה?)

והכי מעליב זה, שאתם באים אלינו לשכונות בערב הבחירות ומבקשים רחמים ואמונה עיוורת בצדקת דרככם, ומתחננים
ש'נקדש שם שמים',
ו'שנניח את כל המירמור בצד',
ושלא יהיה חילול ה' ח"ו,
וש'האחריות מחייבת',
ומאיימים כל פעם באנטישמי התורן (לפיד, ליברמן וכו').

*אתם עד כדי כך מזלזלים באינטליגנציה שלנו?!*

זה יכול לעבוד אולי פעם אחת, אבל כשזה כל פעם אותו "גיוואלד", זה כבר לא עובד. מצטער.

ניסיתי, באמת שניסיתי, לדבוק בכם בעיניים עצומות, אבל למען ה', כל חצי שנה בדיוק אותה סיבה לבחור בכם???

*ולעניין שהכי זועק:*

בתור נציגים של הציבור החרדי בארץ,
בתור נציגים של הקדוש ברוך הוא בכנסת,
בתור נציגים של ההלכה היהודית,
של השבת,
של היהדות,
של הדתיים,
של האמונה,
של...
שלנו!!!

אתם אנשים יראי-שמים, שליחים של מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א:

*איך לא רועדות לכם הידים והרגליים בכל פעם שאתם מתקרבים לכנסת???!!!*

*איך אתם לא מתביישים להתעסק בסיכסוכים פנימיים בקטנוניות ילדותית מחרידה???!!!*

*מה אתם כן עושים שם, למען ה' ???!!!*

אני מקוה שלקראת הבחירות הבאות, יהיו לי הסיבות שאוכל להצביע לכם בלב שלם.

צאו לדרך והחזירו את אמון המצביעים שלכם בכם!

בהצלחה!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2021 16:11 לינק ישיר 

ההצבעה האוטומטית מעודדת פשע

כל מי שרוצה את טובתה של היהדות החרדית רוצה כי המפלגות החרדיות יהיו חזקות, אבל האם בשל כך נסכים לעודד פשע? חלילה. כאן בעייתנו עם השאלה הזו אנו מתמודדים מה בא קודם, חיזוק המפלגות החרדיות או עשיית סוף לפשע שחדר למפלגות הללו יושבים שם אנשים עשרות שנים המאמינים כי מדובר בעסק פרטי שלהם, גזלו ושדדו את המפלגות מן הציבור ולא מאפשרים לאיש להתערב בהן, נאבקים נגד בחירות פנימיות, ועושים הכל לשדוד מן הציבור מיליונים על גבי מיליונים, עשרות מוסדות תורה וחסד נאנקים מחוסר תקציב כאשר מולם אלו שהשתלטו על המפלגות החרדיות טובעים בכסף, הפכו למליונרים ממש ומאמינים כי יוכלו להמשיך במעשיהם אלו מתוך חשבון כי אין ברירה לחרדי אין לו למי להצביע הוא חייב להצביע למפלגה חרדית, וככה זה חוזר על עצמו בכל סיבוב של בחירות
כאן הבעיה של המצביע החרדי, אין צורך לשכנע אותו כי עדיף חשוב וטוב שהמפלגות החרדיות יהיו חזקות, אבל קשה לשכנע אותו כי הנציגים המובילים את הרשימות הללו הם ישרים ונקיים. התנהגותם ברברית וברוטלית, יש ביניהם אכזרים ממש, שופכי דמים היורדים לחיי כל כך הרבה, ומה עושים כאן, להצביע לג' וש"ס ולעודד פשע, או שמא הגיע הזמן לעשות סוף לפשע הזה ולהחזיר את המפלגות החרדיות לציבור ולהושיב בראש אנשים ישרים מי שיעשו עבודה לא פחות טובה וישרתו את הציבור באמת ולא רק את עצמם כפי שזה קורה היום

בעיית הבעיות של החרדי שהוא אינטרסנטי ומגזרי ולא מסוגל להיות כלל ציבורי. כל אחד נולד בחיידר אחר בקהילה אחרת, שייך למסגרת שבראשו עומד מי שעומד והוא מחוייב לו, אין כמעט מי מבין החכי"ם החרדים שאפשר לומר עליו כי הוא מייצג את כולם ועושה למען כולם, וזה הרבה מאוד שנים שנוטלים את הפתק ג' יורקים עליו ומכניסים אותו לקלפי בדלית ברירה אחרת

האם ככה זה צריך להימשך ולעודד את הפשע הזה, או שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. נותרו לנו עשרה ימים בלבד להחליט מה עושים ולמי להצביע, ואף אחד מן החכי"ם החרדים לא שכנע אותנו כי יהדות התורה היא רשימה נקיה כזו שאפשר להתגאות בה. אם נעבור על רשימת הנציגים, יש שם כאלו שהינם מן הכיעור החרדי מי שהם סמל הרשעות הסדיזם והאכזריות רשעים במלוא מובן המילה מי שחייבים להתרחק מהם כמה שיותר רחוק אנשים שבגללם היהדות החרדית סובלת סבל בל יתואר הם הדמויות הכי מושחתות שיש בימינו. וגם אם נכון שישנם כמה שיכלו להיות ממייצגי הציבור וראויים לעבודה הזו, אבל החברים שלהם כאלו הדוחים את היכולת מכל כך הרבה יהודים חרדים להצביע להם

ההתלבטות היא בין חיזוק המפלגות החרדיות לעידוד פשע. גדולי התורה אינם מבקשים מן הציבור לעודד פשע, הם אינם יודעים את האמת, וישנם מי שלצערנו מעודדים אכזריות סדיזם והרס משפחות ומעשים שה' ישמרנו ויצילנו, האם אנו יכולים להיות שותפים למעשים כאלו? כל מי שמצביע ג' מעודד פשע אכזריות שפיכות דמים והגרוע מכל, את זה מבקשים מן המצביע, ועם זה אנו מתמודדים

כן, אנו כל כך רוצים מפלגות חרדיות חזקות, אבל מאידך לא רוצים לראות שודדים ואכזרים ממשיכים להחזיק בגרונם של יהדות התורה וש"ס

חיים שאולזון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2021 16:09 לינק ישיר 

אגודאי

השבועון להשכרה, קהילה, גוייס כדי לטעון שסמוטריץ סייע להעברת כספים מעמותה חרדית לחרדלית. נגיד שזה נכון, וזה לא, אבל נגיד. קודם שהעיתון להשכרה יספר לכם כמה עשרות מיליונים שנועדו לכל הציבור החסידי עברו לגור, כמה מגרשים שנועדו לכל החסידים עברו לויז'ניץ וכמה כסף שנועד לכלל החסידים עשה דרכו למוסדות המפוארים של בעלזא, ואחר כך יספרו לנו סיפורים.
זה בלי קשר לשאלה קטנה: כש-20 אלף חרד"לים הצביעו ג' הבטחתם להיות להם לפה, לא צריך לספר שחוץ מלכייס להם את הקולות לא עשיתם בשבילם דבר וחצי דבר.
אבל אין טענות, אם את צאנז, בויאן, סלונים, סלאנים, קרלין ועוד ועוד עשקתם, מה יגידו איזובי הקיר החרדלים שרימיתם אותם בכיף על הדרך כדי להעביר עוד כמה מיליונים לטובת 'האיחוד'.
מי שרוצה לזכות בכבוד של להיות בשר תותחים של גור ושות' שימשיך להצביע ג' גם הפעם, מי שרוצה סיכוי למשהו שנראה כמו קרוב לשוויון שיצביע בן גביר, פשוט כדי ללמד אותם פעם אחת פרק.
נ.ב.
זה שסמוטריץ' עוזר למי שבחר בו רק יתרון, ואומר שהוא נאמן לבוחריו, ואם חרדים יצביעו לו באמת יסייע להם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 22:09 לינק ישיר 

sasa2 כתבה:

כפי שאנחנו רואים שרית היא שופר תעמולתי זול שמנסה ליצור מציאות על ידי העלאת פוסטים כביכול של כל מיני מאוכזבי המפלגות החרדיות, העליתי כאן שורה של טיעונים שמבהירה את התנהלות החכי"ם שלנו בתקופת הקורונה, מדוע גברת בר אילן מלומדת נורא איננה טורחת לענות ולו על טיעון אחד??? התשובה לכך היא שמבטה על החרדים מגיע ממחוזות הרגש, גם אם תוכיח אלף פעמים לאובססיבית הזאת שדרכה מובילה לתהום היא לא תשמע אותך, היא מזכירה לי את החילונים שכמה שלא תנסה להסביר להם במספרים שהחרדים דווקא מקבלים פחות ממה שמגיע להם מעוגת המיסים אם נחשב את אחוז החרדים והחרדיות שעובדים לעומת התקבולים לחינוך וכאלה הם לא ישתכנעו כי לא קול ההגיון מדבר מגרונם אלא שנאה פרופר, כך גם נסה להסביר לשמאלני מצוי במספרים חותכים שלא היה ראש ממשלה מוצלח כמו נתניהו ושכל מה שהוא אמר ביחס לפלסטינים התקיים אחת לאחת לא תצליח כי כשהשנאה היא המנוע אין מקום להגיון, וזו כל משנתה של גברת אובססיה שלנו, נסה להסביר לה שבנתונים הפוליטיים הקיימים החכי"ם היקרים שלנו עושים את מה שאפשר והתשובה תהיה עוד איזה פוסט של נפוח מעצמו שחושב שהוא החכם מכל.

מתי מישהו מחברי הכנסת החרדים
דאג להקמת בתי ספר ממח הינו ממלכתי חרדי ???
הם רק דאגו לסכל את הקמת בתי ספר כאלו ??
מי נלחם בישיבת חכמי לב ולכאורה מי עזר להם במלחמה !!
מתי חברי הכנסת החרדים דאגו להקים ישיבות תיכוניות חרדיות ??
ולמה הם לא דאגו שיהיה סיבסוד ממשלתי שיוריד את הנטל הכספי הכבד מהורים ???
מתי הם דאגו לפתוח תיכונים עם בגרות למשפחות שרוצות כזה חינוך ??
לכאורה הם לא רק שלא עזרו הם טירפדו את העזרה !!
מי לחץ על העוצר והסגר הראשון על כל העיר בני ברק
וגרם לה להיות כמו גטו עם שוטרים בכל הכניסות לעיר ??
ליצמן ודרעי ליצמן הגדיל לעשות ודאג להכניס את נחמיה אלתר באמבולנס לתוך העיר !!
מי אשם כאוס והמחדל והמחטף של ההחלטה המרושעת ואכזריות שהתקבלה במחטף שעה לפני כניסת השבת??
לגבי התחבורה הציבורית לירושלים ובירושלים מירושלים
מי הוא חבר הכנסת שנתן יד לרשע?? דרעי
למה נזכרים בחרדים המודרנים שיש בחירות ??

איפה חברי הכנסת החרדים שהמשטרה עצרה באלימות קשה נערים ונערות וילדים ?? למה חסידי ברסלב לא יכלו לנסוע לאומן אבל לדובאי היה אפשר לנסוע ???

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי שרית560 ב- 09/03/2021 22:58:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 16:53 לינק ישיר 

שרית560 כתב:
איש_חשוב כתב:

שרית560 כתב:

שאין תשובה לגופו של עניין עונים לגופו של כותב!!

לא מבין איך לאחת שתייגה את כל חסידי גור כאחת בצד ברשע, מתייחסת כל הזמן לגופם של עשרות אלפי אנשים, בצורה משפילה ומבזה, בצורה לא ענינית אלא לגופו של אדם, בצורה שהייתי קורא אותה גזענית לחלוטין, כי לא ייתכן לתייג קבוצה גדולה בת עשרות אלפי איש, כאיש אחד, ולהשמיץ אותם
איך איך איך -
יש לה את החוצפה לחזור שוב ושוב על הפזמון "שאין תשובה לגופו של ענין עונים לגופו של כותב"?
האם יש קורסי חוצפה בבר אילן?

אני מכיר אישית לא מעט חסידי גור "חס"ג חס"ג".. אברכים טובי לב, למדנים צדיקים ותרנים על ממונם על כבודם, ענווים

הבנתי אתה קשור לחסידות גור נדלן
ואתה מצדיק את כל תועבות ואת האלימות שלהם!!
ודרכתי לך על היבלת!!

מה דפוק בחשיבה שלך והבנת הנקרא?
כתבתי מפורשות, שאסור להכליל ציבור ענק, שחלקו בסדר גמור, יש שם אנשים אלימים ודוחים, אבל כולם שם ככה? לא
העדתי אישית על כמה אנשים שאני מכיר אותם, שכנים או מתפללים, שהם חסידי דור אנשים מקסימים
ושמישהו בא ומתייג את כולם "לגופו של אדם" ללא קשר למעשיו, אין לו זכות דיבור בנושא "לגופו של ענין - לגופו של אדם"

הקשר היחיד לי לגור הוא שאני מידי פעם עובר בירמיהו ורואה את בית הכנסת שלהם - מבחוץ.
לא אוהב את התפילות שלהם ולא את השירים שלהם, אין לי אפילו עסקי נדל"ן איתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 16:37 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
גברת בר אילן בחוכמתה המרובה החליטה כבר בגיל 17 שהיא לא מצביעה למפלגה חרדית...
לא יודע בת כמה היא, אבל לקבל שכל 17 זה בסדר גמור (בעיקר שלא הייתה לה זכו הצבעה, כך שלא הייתה לה הזדמנות לטעות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 16:35 לינק ישיר 

sasa2 כתב:
לא נעניתי ולו בטיעון ענייני אחד בכל מה שכתבתי לעדת המתלוננים, באמת ובתמים הייתי שמחה לשמוע מה לא נכון במה שכתבתי. ובקשר למזרחי האם זה שהגיב קרא את מה שכתבתי??? עובדתית זה לא נכון שרובם מפסידים את הדור הצעיר שלהם????
בהודעתי הסברתי שאת העצמך מפריכה את הטיעונים שאת מעלה ובאופן די מוצלח, כך שלא נראה שאת צריכה עזרה. (וכן, גם להסביר שמי שכתבה חושבת כמו שכתבת בסוף, זו חלק מההוכחה על החשיבה שעומדת מאחורי דברייך, וזה מאוד חשוב)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 14:40 לינק ישיר 

גברת בר אילן בחוכמתה המרובה החליטה כבר בגיל 17 שהיא לא מצביעה למפלגה חרדית...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 14:19 לינק ישיר 

ואגב, בבדיקה (מקרית לגמרי, שאיננה מדעית כמובן) שעשיתי לא מצאתי ולו אחד שאינו מתכוון להצביע אחרת ממה שהוא הצביע בבחירות הקודמות, אנחנו יודעים בוודאות גמורה שהקול הכל כך מכריע של גברת אובססיבית בר אילן מלומדת נורא לא היה לצערינו הגדול במאגר הקולות של אגודת ישראל, כמו כן היא איננה ברשומות של ש״ס, וזו הסיבה שליצמן איננו ראש הממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 14:12 לינק ישיר 

כפי שאנחנו רואים שרית היא שופר תעמולתי זול שמנסה ליצור מציאות על ידי העלאת פוסטים כביכול של כל מיני מאוכזבי המפלגות החרדיות, העליתי כאן שורה של טיעונים שמבהירה את התנהלות החכי״ם שלנו בתקופת הקורונה, מדוע גברת בר אילן מלומדת נורא איננה טורחת לענות ולו על טיעון אחד??? התשובה לכך היא שמבטה על החרדים מגיע ממחוזות הרגש, גם אם תוכיח אלף פעמים לאובססיבית הזאת שדרכה מובילה לתהום היא לא תשמע אותך, היא מזכירה לי את החילונים שכמה שלא תנסה להסביר להם במספרים שהחרדים דווקא מקבלים פחות ממה שמגיע להם מעוגת המיסים אם נחשב את אחוז החרדים והחרדיות שעובדים לעומת התקבולים לחינוך וכאלה הם לא ישתכנעו כי לא קול ההגיון מדבר מגרונם אלא שנאה פרופר, כך גם נסה להסביר לשמאלני מצוי במספרים חותכים שלא היה ראש ממשלה מוצלח כמו נתניהו ושכל מה שהוא אמר ביחס לפלסטינים התקיים אחת לאחת לא תצליח כי כשהשנאה היא המנוע אין מקום להגיון, וזו כל משנתה של גברת אובססיה שלנו, נסה להסביר לה שבנתונים הפוליטיים הקיימים החכי״ם היקרים שלנו עושים את מה שאפשר והתשובה תהיה עוד איזה פוסט של נפוח מעצמו שחושב שהוא החכם מכל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 12:47 לינק ישיר 

*כמה נקודות בקשר לבחירות הללו בעיני חרדי אגודאי שורשי מדור דור, שלא קשור לסיעות והחסידויות החזקות השולטות במפלגה, משרותיה, תפקידיה*.

1. *השיתוק שאוחז במפלגת אגודת ישראל, זה עשרות שנים, עקב מלחמות פנימיות* מעל ומתחת השולחן, לנוכח אי קיום בחירות פנימיות שיתנו מענה הולם לכל קבוצה.

2. *התחושה שהבית שלי, כבר לא בדיוק שלנו אלא של כמה אחים גדולים וחזקים* שהשתלטו על הבית והרכוש.

3. התחושה *שהמפלגה, נציגיה, גם במוניציפלי, משרת רק את המוסדות, בתי כנסת, חינוך, מקוואות*, זה חשוב מאוד כמובן, אבל משאיר את היחיד באין אונים מול מערכות מימסדיות טוחנות.

4. *התעלמות מוחלטת מקהילות קטנות*, בעיתוני המגזר הרשמיים, המודיע ואפילו המבשר שהוקם בגלל החרמה דומה, מביאה למרמור והרחקה גם של אנשים מחוץ לקהילות הקטנות הללו כמו; סלאנים, ויזניץ ר' מנדל, וכו', לאחרונה קצת השתפר אבל לא מספיק.

5. כחסיד ברסלב, שדווקא מיוצגת מוניציפלית בצורה ראויה גם עבור כלל הקהילות, כמו רובינשטיין בביתר, בן שעיה במודיעין עלית, גלבך בצפת, הפעם עקב מחדל ההונאה של נציגינו מאגודה ובעיקר מש"ס (נתניהו לא חסיד, לא מצופה ממנו לצאת מכליו כדי לאפשר נסיעה לאומן כשהיא מסוכנת לדעתו) חלקים עצומים, בכל רחבי החסידות, חושבים על מחאת ישיבה בבית, ללא הליכה לבחירות.
לא מבינים שאי בחירה זו בחירה בלפיד בנט ליברמן.

אבל אין דור יתום.
*אני דווקא כאגודאי מאה שנה, מאמין שכדי לתת למאיר פרוש ושלומי אמונים כוח להביא ליושר ובחירות פנימיות אחת ולתמיד*, צריך לעזוב בצער את הבית לתקופה, ולשכור חדר אצל ההגון והדתי מבין המפלגות, וזה בצלאל סמוטריץ, שהוכיח עצמו ביושר ומעש.

*ידי תרעד לבטח, אבל תשים את האות ט' כנראה, בקלפי*.

ובדוגמא אישית;
הפרט שמלמד על הכלל כולו.

אם יכול להיווצר מצב שר' יוסי דייטש סגן ראש העיר, ידיו כבולות מלתמוך במפעלי תרבות חרדיים, כמו אגודת הכליזמרים, שמוציאה את מיטב נגני היידישקייט לציבור משך עשרות שנים, למרות שמשך שנים מכיר בזה, תומך, מבטיח, מעודד, הוא לא מצליח אפילו לקבוע פגישה עם הגברת רג'ואן ששולטת ללא מצרים על כל תקציבי התרבות הכלליים והחרדים, בגלל וטו שמטיל יועץ השר לענייני תרבות, (אדם ששייך למשפחה של הישוב הישן, קנאים שלא קשורים לאגודת ישראל, או לכל מוסד ממשלתי אחר, בכל זאת הוא בעל המשרה החשובה משך שנים רבות, נבחר במכרז חשאי שוב ושוב, עם קשרים טובים עקב צידוד בהרב שך זצ"ל נגד ראש ישיבה מתחרה בפונוביז) שמשליט אימה על כל פקידי התרבות ממסדיים ומנהלי איגודי תרבות חרדיים פרטיים.

*אם המצב כל כך קשה, ונבחר ציבור שלנו בתפקיד רם כל כך, מסיעת שלומי אמונים הנפלאים ורבי המעש, עומד בחוסר אונים כזה, כנראה שחייבים למצא חדר בבית אחר שלא כפוף לבעלי שליטה*.

אברום לייב בורשטיין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 09:16 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

שרית560 כתב:

לא מבין איך לאחת שתייגה את כל חסידי גור כאחת בצד ברשע, מתייחסת כל הזמן לגופם של עשרות אלפי אנשים, בצורה משפילה ומבזה, בצורה לא ענינית אלא לגופו של אדם, בצורה שהייתי קורא אותה גזענית לחלוטין, כי לא ייתכן לתייג קבוצה גדולה בת עשרות אלפי איש, כאיש אחד, ולהשמיץ אותם
איך איך איך -
יש לה את החוצפה לחזור שוב ושוב על הפזמון "שאין תשובה לגופו של ענין עונים לגופו של כותב"?

אני מכיר אישית לא מעט חסידי גור "חס"ג חס"ג".. אברכים טובי לב, למדנים צדיקים ותרנים על ממונם על כבודם, ענווים

הבנתי אתה קשור לחסידות גור נדלן
ואתה מצדיק את כל תועבות ואת האלימות שלהם!!
ודרכתי לך על היבלת!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 09:12 לינק ישיר 

נאום יוצא דופן • הרבי על חברי הכנסת: "איבדנו את כל ההישגים"

בשיחה שמסר לחסידיו בליל אמש בסעודת מלווה מלכה עמד הרבי מביטשקוב על פגעי הזמן והתקופה המשמשים בערבוביה לקראת הבחירות הקרובות. ועל הקשר בין המסרבים ללכת להתחסן וההולכים לקלפי "גם בתורה שלי כתוב 'ועשית ככל אשר יורוך'" | תיעוד מהדברים הנוקבים

אהרן מילר, כ"ג אדר תשפ"א 07/03/2021 09:38"חושבים שאנחנו טיפשים"  הרבי מביטשקוב אמש במלוה מלכה צילום: באדיבות המצלם

האדמו"ר מביטשקוב שמנהיג את בית מדרשו מיפו בתל אביב, נשא אמש (מוצאי שבת) דברים לחסידיו בסעודת מלווה מלכה, במהלך שיחתו תקף את חברי הכנסת שלא פעלו מספיק נגד איבוד ה'הישגים' החרדים, שנעלמו בזה אחר זה בשנה האחרונה. "תפתחו את העיניים" זעק הרבי.
בפתח דבריו אמר הרבי: "אנחנו עומדים שבועיים ומשהו לפני בחירות, אני לא רגיל לדבר על זה, ושוב פעם חושבים שאנחנו טיפשים, לא מבינים למה יש אנשים שלא הולכים להתחסן, כי הם קוראים כל מיני דברים שכתוב בכל מיני עיתונים וכל מיני עלונים, כועסים עליהם, מה אתם כאלו טיפשים, מוכרים לכם 'לוקשים' ואתם קונים, אבל אתם בעצמכם מוכרים לנו 'לוקשים' כל תקופה, ואנחנו קונים את זה".
"מוכרים לנו סיפורים שיושבים שם קבוצה של אברכים במקום הכי מלוכלך בארץ ישראל, ועושים דברים גדולים למען היהדות החרדית. על מי אתם עובדים, על מי אתם משקרים" תהה הרבי.
"אנחנו באמת כאלו טיפשים שאפשר לקנות אותנו עם עיתונים? לכתוב כי הפעם המערכה היא סוף העולם, שקרנים. עם ישראל הגיע להישגים כבר מעל 3000 שנה, הישגים של תורה, הישגים של מסירות נפש בשביל תורה, תפתחו קצת היסטוריה. עם ישראל מעולם לא ויתר על תורה, עם ישראל מעולם לא ויתר על בתי כנסת, על תלמודי תורה, על בתי ספר לבנות, על טהרת הקודש" הבהיר.
"שנה שלמה שאנחנו זרקנו את ההישגים האלו לפח, ומי חתום על זה?" המשיך הרבי את דבריו: "אותם חברי כנסת החרדים. הם חתומים על זה שאנחנו התנצלנו את עדיינו מהר חורב. מוכרים לנו סיפורים מוכרים לנו 'לוקשים', אנחנו כאלו טיפשים?"
עם זאת הבהיר: "יש לנו מזל גדול, נכון, אנחנו יש לנו תורה, ובתורה כתוב 'ועשית ככל אשר יורוך' ואם רוצים עם משהו לקנות אותנו, אז מספיק שישימו מודעה ב'המודיע' ובכל הזה 'ועשית ככל אשר יורוך', זה מספיק כדי שיהודי יעשה את מה שהרבנים אומרים לו, גם אם אומרים לו על ימין שהוא שמאל וגם על שמאל שהוא ימין. ככה לימדו אותנו ככה גדלנו. ואת ההישג הזה אנחנו לא מוותרים עליו".
הרבי המשיך ואמר: "אבל זה שהשנה האחרונה, אלפי אלפי בנים ובנות ממשפחות חרדיות מסתובבים ברחובות רחמנא ליצלן, זה הישגים, מה? זה הדבר הראשון שצריך לוותר? על בלפור לא צריך לוותר. לא ראינו אותם יוצאים מהממשלה כשהחליטו להעדיף את בלפור על בית כנסת. איפה ההישגים שלנו, כל השנים, הכול נמחק בשנה אחת, הם חושבים שאנחנו טיפשים? אנחנו אמורים ללכת ולבחור בהם, ולתת להם את הקול שלנו?".
"אני עצמי עדיין לא קיבלתי את הדעה שלי, כי אני אין לי דעה, אבל בדרך כלל, אני מכיר את עצמי, גם אצלי כתוב בתורה 'ועשית ככל אשר יורוך', אבל מה יהיה למסקנא, אנחנו עוד נדבר בשבועיים הקרובים שנדע 'את אשר ישים ה' בפי אותו אדבר'. אבל אנחנו צריכים לדעת את זה להכניס את זה ולהפנים את זה שמוכרים לנו 'לוקשים'. ואנחנו הפסדנו במשך השנה האחרונה, אתם ברוך השם לא רבי'ס, אתם לא צריכים לטפל בפרויקטים שהרב'יס צריכים לטפל. שנה שלימה שנופלים שדודים שנופלים חללים יום יום. תעשו סיבוב ברחובות בני ברק, ברחובות הערים החרדיות, תפתחו את העיניים תראו מה קורה לכל ההישגים הגדולים שלנו".
"אז זה מה שצריך לעשות? כשיש טרגדיה, כשיש מגפה אז זה הדבר הראשון שצריך לעשות? לוותר על ההישגים שלנו?" תהה הרבי, וסיכם: "וגם ככה כבר יצאתי מהכלים".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 06:37 לינק ישיר 

שרית560 כתב:

איך איך איך -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 01:56 לינק ישיר 

לא נעניתי ולו בטיעון ענייני אחד בכל מה שכתבתי לעדת המתלוננים, באמת ובתמים הייתי שמחה לשמוע מה לא נכון במה שכתבתי. ובקשר למזרחי האם זה שהגיב קרא את מה שכתבתי??? עובדתית זה לא נכון שרובם מפסידים את הדור הצעיר שלהם????

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מכתב גלוי לחברי הכנסת במפלגות החרדיות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext