עדויות רבות על המוני חרדים שצפויים להצביע לבן גביר-סמוטריץ, כך כותב ברגמן בטוויטר: שבוע טוב; אני פשוט בשוק מכמות האנשים (חרדים כמובן) שאמרו לי בשבת שיילכו להצביע לסמוטריץ'. לדעתי המנדט השביעי של יהדות התורה לא כ"כ בטוח.
נ. ב. קרלין סטולין יקראו להצביע ליהדות התורה או יעניקו חופש הצבעה?
לאחר שניסה לתקוף את מועמד 'הציונות הדתית', עו"ד איתמר בן גביר - ולאחר פניית 'בצלמו': רג'א זעאתרה הורחק ממשכן הכנסת עד להודעה חדשה • בן גביר: נעיף מהכנסת את כל תומכי המחבלים מהמשותפת
https://ch10.co.il/news/654067/
נשלח ב-7/2/2021 19:41
תם_יושב כתב:
לגופם של דברים אין שום משמעות אם יהיה לג' 6 מנדטים או 7 (מלבד משכורת לכמה מאנ"ש), המשמעות היחידה אם הם לשון מאזניים או לא, ואם סמוטריץ לא יעבור אז הם לא לשון מאזניים, ולכן שוה להם להפסיד מנדט ואפילו שניים ע"מ שהוא יעבור והם יוכלו להשפיע על הממשלה שתקום.
אני מצביע לסמוטריץ כהוקרה על פועליו, וכמחאה על ההתנהלות החרדית.
לגופם של דברים אין שום משמעות אם יהיה לג' 6 מנדטים או 7 (מלבד משכורת לכמה מאנ"ש), המשמעות היחידה אם הם לשון מאזניים או לא, ואם סמוטריץ לא יעבור אז הם לא לשון מאזניים, ולכן שוה להם להפסיד מנדט ואפילו שניים ע"מ שהוא יעבור והם יוכלו להשפיע על הממשלה שתקום.
שלמה פילבר (דיירקט פולס): הבלוק של סמוטריץ' ובן גביר חוצה את אחוז החסימה, בעיקר בזכות מנדט שחוזר מהליכוד (אולי תומכי פייגלין לשעבר) ומנדט וחצי שעוברים אליהם מהמפלגות החרדיות, ש"ס ואגודת ישראל.
שלמה פילבר (דיירקט פולס): הבלוק של סמוטריץ' ובן גביר חוצה את אחוז החסימה, בעיקר בזכות מנדט שחוזר מהליכוד (אולי תומכי פייגלין לשעבר) ומנדט וחצי שעוברים אליהם מהמפלגות החרדיות, ש"ס ואגודת ישראל.
אותך ברגמן שאל, ובמענה רציני יותר בחוגים שבהם אני חי אין אחד שחושב סמוטריץ
אנו בכפר גלובלי, המגמות פחות תלויות בגיאוגרפיה, יכול להיות שאיפה שאתה חי יצביעו חלקם ללפיד, חלקם למרץ, חלק למשותפת (לעופר כסיף) , וחלק לסמוטריץ, (ואולי יהיו כמה גימלים בשביל הנוסטלגיה...)
אותך ברגמן שאל, ובמענה רציני יותר בחוגים שבהם אני חי אין אחד שחושב סמוטריץ
אנו בכפר גלובלי, המגמות פחות תלויות בגיאוגרפיה, יכול להיות שאיפה שאתה חי יצביעו חלקם ללפיד, חלקם למרץ, חלק למשותפת (לעופר כסיף) , וחלק לסמוטריץ, (ואולי יהיו כמה גימלים בשביל הנוסטלגיה...)