בית פורומים בחדרי חרדים

מה קורה ב"חסדי עמרם"?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/2/2021 20:34 לינק ישיר 
מה קורה ב"חסדי עמרם"?

מרננים כי בגל הנוכחי ידיהם דמים מלאו. יש כמה וכמה סיפורים על מתנדבים בני נוער מה שאצלינו נקרא בחורי ישיבה קטנה שהגיעו לבתים של חולים מונשמים והלעיטו אותם בתרופות חלקם נחשפו לסוכרת ברמות קריטיות ואף נרשמו כמה מקרי מוות ה' ירחם, 
בתוך כך מדווחים גם על סיכסוך כספי בין כמה מהבכירים שהקימו את האירגון לבין מי שהסתפח אליהם רק לאחרונה. 

תוקן על ידי ניק_פארק ב- 06/02/2021 20:37:57

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2021 01:25 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:

לפני הקורונה היו המון מחלות נוראיות שבגללם אנשים הלכו לבית החולים,

מה הם נזכרו פתאום שבית החולים מסוכן לחולים?

משהו אחד הם לא הצליחו להסתיר, את הכמות של פי 4 נפטרים בציבור

האם באזורים בהם כמעט ולא נזהרו ולא נשמעו להנחיות כלל כמו מאה שערים והסביבה יש כמות נפטרים פי ארבע (או יותר) ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 18:58 לינק ישיר 

לפני הקורונה היו המון מחלות נוראיות שבגללם אנשים הלכו לבית החולים,

מה הם נזכרו פתאום שבית החולים מסוכן לחולים?

משהו אחד הם לא הצליחו להסתיר, את הכמות של פי 4 נפטרים בציבור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 18:03 לינק ישיר 

אני בהלם. ארגון חובבני מעניק "שירותי רפואה" לחולים מסוכנים והם נפגעו מכך. נו...נו... 
מצד שני אולי הועילו פה ושם...

מזכיר לי "פסיכולוגים" למיניהם במגזר מסויים. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 17:52 לינק ישיר 

מהשחושבים כתב:
ארגון חסדי עמרם נוצר למטרה אחת,

להסתיר את כמות החולים שחלו בגלל הזילזול בהנחיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

כמה רוע, טפשות וכפיות טובה במשפט אחד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 15:52 לינק ישיר 

ארגון חסדי עמרם נוצר למטרה אחת,

להסתיר את כמות החולים שחלו בגלל הזילזול בהנחיות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2021 13:49 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 11:06 לינק ישיר 

בקול הלשון העלו תוכנית מאד מקיפה על חסדי עמרם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 11:04 לינק ישיר 

שלא נדע מצער, בשעת צרה מצוי שמחפשים אשמים, ויתכן שהשמנדריק היה הקרבן.
אבל גם טיפש הכי גדול לא יוריד תרופות כי שמנדריק כלשהו אמר לו בלי המנימום של  של להתייעץ עם הרופא שלו או מכל רופא כלשהו, אבל גם בלי זה, רוב הסיכויים שהסיפור לא היה כגרסתו
כל מתנדב בחסדי עמרם שרוצה להציע איזשהו טיפול לחולה, בפרט עם רקע רפואי עושה את זה רק באמצעות רופא (שעובד בבי״ח) צמוד שלוקח את פרטי החולה, את הרקע הרפואי שלו, את בדיקות הדם, המשפחה משלמת לרופא בין 700 ל-1500 ש״ח, והרופא שולח הנחיות צמודות לבדיקות דם יומיומיות.
חסדי עמרם הוא ארגון מציל חיים שזכו לשיא של הצלת חיים בתקופה כה קצרה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 08:09 לינק ישיר 

צורת הדיון כאן משקפת אוטונומיה חרדית, לא פחות מאשר המעשה אם אירע
ראיתי שני בחורים צועקים על מישהו, - אתה מניח שהבחורים האלו מבינים מאד ברפואה ויודעים מי אשם, ואילו השמנדריק לא מבין ולכן הוא אשם, אתה מניח שהם אומרים אמת, למרות שאנשים בשעה כזו יכולים להאשים אפילו את החתול של השכנים, אתה מעלה למשפט בערכאה הכי גבוהה דהיינו פורום בחדרי, וכך הלאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 03:00 לינק ישיר 

החסרת מילה חשובה: חיינו פה יופי  בלעדיכם 800 שנה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 01:57 לינק ישיר 

הצצה לאוטונומיה החרדית העתידית, חיינו פה 800 שנה בלעדיכם, לכו!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/2/2021 00:55 לינק ישיר 

קשה להאמין שנתנו פרדניזון וכדו' במינון גבוה ללא מעקב רפואי. לא סביר. זה יכול גם לפגוע בכליות ועוד. זה אמנם פתרון והצלה לבעיות נשימה לפעמים, אבל זה מחייב מעקב צמוד, לקיחה בזמנים קבועים וגם אי אפשר להפסיק ביום אחד לקחת. חייב להיות בהדרגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2021 23:06 לינק ישיר 

ניק_פארק כתב:
ממש לא באתי ללכלך, הייתי עד לאירוע מעניין, 2 אברכים צעקו על בחור צעיר שהיה נראה לומד בישיבה קטנה ומשהו לא הסתדר לי, מה הם צועקים עליו, ואז התקרבתי והקשבתי איך הם האשימו אותו בגרימת מות אביהם, לא פחות ולא יותר, הם סיפרו לכל מי שרק רצה לשמוע שהשמנדריק הזה הגיע מטעם חסדי עמרם עם קוקטייל של ויטמנים ותרופות והנחה את החולה מה ואיך לקחת, האמא שאלה אותו על התרופות הקבועות שלו, והוא א גרויסער צילייגער פסק כי מעתה עוצרים הכל ולוקחים רק את התרופות שהוא הביא, והתווכח עם אמא שלהם ואיתם שטענו כי זה עלול להתנגש עם התרופות הרגילות שהוא לוקח, וכי הם חוששים שזה ישבש לו את הבריאות, ובוודאי שהם לא מסכימים שיקח את מה שהוא הביא ללא ליווי מקצועי של רופא, והמתנדב הזה התעקש איתם והם סילקו אותו החוצה מהבית. למחרת הוא שוב הגיע כשהאחים לא היו בבית ונתן לחולה עצמו הנחיות מה ואיך לקחת. ועכשיו הוא כבר ז"ל.
ושיחה לחסדי עמרם לא הועיל כלום.

נשמע מזעזע!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2021 23:06 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

גינגישראלי כתב:
שאגתשביט כתב:

איך נחשפים לסוכרת?

הרעיון הוא טוב הבעיה שהם חושבים שהם יכולים לא סייע למערכת, לא להחליף אותה.

לקיחת סטרואידים בכמות גדולה ללא מעקב צמוד של רמת הסוכר בדם יכולה להביא לבעיות חמורות וסכנה של ממש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה על המידע. אני לא רופא. אבל איך לא חוששים לתת סטרואידים?

לפי מה שהבנתי בעיקרון הם עבדו בהתחלה באופן בו המליצו על רופא שיבוא אל החולה ויתן הנחיות מדוייקות ובהמשך יעקוב מרחוק אחרי המצב, אם ע"י מדדים כולל בדיקת סוכר ואם ע"י בדיקות דם כפי שעושים רופאים אחרים שלאו דווקא קשורים אליהם.

עם הזמן ועומס החולים, התחילו לתת אנטיביוטיקה וסטרואידים ולייעץ גם ללא בדיקה מעמיקה וללא הנחיות ברורות ואישיות לפי תיק רפואי וללא מעקב של ממש (מכיר אישית), וכנראה אנשים הגיעו למצבים מסוכנים (לא מכיר אישית ב"ה).

יש עוד נקודה פחות חשובה, שלפעמים מחירי התרופות שהם נותנים יקרים יותר מרכישה בבית מרקחת אף שניתן להשיגן בקלות ע"י מרשם רופא (ללא קשר לסל התרופות). יש לזה הסברים שונים, אך כדאי ליידע את החולה שניתן לקנות עצמאית במחיר זול יותר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/2/2021 22:55 לינק ישיר 

ניק_פארק כתב:

ממש לא באתי ללכלך, הייתי עד לאירוע מעניין, 2 אברכים צעקו על בחור צעיר שהיה נראה לומד בישיבה קטנה ומשהו לא הסתדר לי, מה הם צועקים עליו, ואז התקרבתי והקשבתי איך הם האשימו אותו בגרימת מות אביהם, לא פחות ולא יותר, הם סיפרו לכל מי שרק רצה לשמוע שהשמנדריק הזה הגיע מטעם חסדי עמרם עם קוקטייל של ויטמנים ותרופות והנחה את החולה מה ואיך לקחת, האמא שאלה אותו על התרופות הקבועות שלו, והוא א גרויסער צילייגער פסק כי מעתה עוצרים הכל ולוקחים רק את התרופות שהוא הביא, והתווכח עם אמא שלהם ואיתם שטענו כי זה עלול להתנגש עם התרופות הרגילות שהוא לוקח, וכי הם חוששים שזה ישבש לו את הבריאות, ובוודאי שהם לא מסכימים שיקח את מה שהוא הביא ללא ליווי מקצועי של רופא, והמתנדב הזה התעקש איתם והם סילקו אותו החוצה מהבית. למחרת הוא שוב הגיע כשהאחים לא היו בבית ונתן לחולה עצמו הנחיות מה ואיך לקחת. ועכשיו הוא כבר ז"ל.
ושיחה לחסדי עמרם לא הועיל כלום.

אם אכן כך פני הדברים, זה כבר דורש חקירת משטרה!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה קורה ב"חסדי עמרם"?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext