בית פורומים בחדרי חרדים

גפני פוצץ ראיון בערוץ-12 לאחר סדרת תשובות שקריות ומתחמקות מצדו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/2/2021 22:50 לינק ישיר 
גפני פוצץ ראיון בערוץ-12 לאחר סדרת תשובות שקריות ומתחמקות מצדו

גפני עצבני: למה התפוצץ הריאיון עם היו"ר החדש של יהדות התורה? צפו

ח"כ משה גפני התראיין ליאיר שרקי, אך לא אהב את השאלות על התנהלותם של הפוליטיקאים החרדים במשבר הקורונה • עוד לפני שקטע את הריאיון, הוא התייחס לברית עם נתניהו ובניגוד לקמפיין הקודם, סירב להתחייב שילכו איתו: "אחרי תוצאות הבחירות נראה מה האפשרויות" • וגם - הוא לא שולל הפעם ישיבה עם לפיד

.

.
.
.
.
.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

לצפיה בראיון:

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2021 00:56 לינק ישיר 

ורק לחשוב כמה טוב ויפה היה, אם במקום גפני, הייתה מתראיינת למשל עומר ינקילביץ.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 20:18 לינק ישיר 

רציף כתב:
שרקי ניסה שוב ושוב להביך את גפני ושאל שוב ושוב את אותם שאלות.
גפני קלט את זה, ובכל זאת הוא ענה על כל השאלות.
ואז גפני סיים את הראיון.
שרקי בתגובה ; גפני פיצץ את הראיון !

נשלח מהאנדרואיד שלי

באמת לא בסדר ששרקי לא קנה את השקרים והדמגוגיה הזולה של גפני
הרי אנו רגילים לראיונות מלטפים ומלוקקים בתקשורת החרדית מטעם, שם לא רק המרואיינים רגילים לשקר, גם המראיינים נוהגים בכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 20:00 לינק ישיר 

שרקי ניסה שוב ושוב להביך את גפני ושאל שוב ושוב את אותם שאלות.
גפני קלט את זה, ובכל זאת הוא ענה על כל השאלות.
ואז גפני סיים את הראיון.
שרקי בתגובה ; גפני פיצץ את הראיון !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 14:54 לינק ישיר 

מה לעשות שהרב ששלח אותו לכנסת עם דעות עצניקיות רח"ל, לפתוח מוסדות, אסור להיכנס לבית שלו עם מסיכה (ושעון כמובן) והוא בכלל משווק אגנדה של כבוד וידידות, והערצה לכל גלוי ראש.
מה לעשות, לא קל לחיות בסתירה פנימית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 02:30 לינק ישיר 
קלעפער

נוירולוג כתב:
לפי תחושתי גפני מבין שלא יהיו קולות מסורתיים ואף לא חרדים מודרניים לג' וכל הקולות יהיו רק מהארד קור ולכן אין לו ענין להתחנף וללקק רק להרשים את המכורים מראש...

אתה מתכוון שמבחינתו המטרה בראיון המביש הזה הוא לשלהב את הנבערים מקרבנו ותו לא?

לא יודע אם זה משלהב אותם, אבל ברור שזה לא יביא לו קול אחד תוספת להם. וטמבל הוא לא. הוא מבין טוב היכן הוא נמצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2021 01:25 לינק ישיר 

כשכתבתי לא מזמן "שהראיונות של הנציגים החרדיים בתקופה זו כל כך מביכים שאני מסמיק בשבילם ובשבילי ולא מסוגל להאזין להם" התכוונתי לכמה ראיונות עם גפני, 
ייאמר לשבחו שהסיטואציה הזו היא בלתי אפשרית מבחינתו והוא פשוט לא מצליח לשקר וזה נשמע בהתאם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 20:06 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:
אני לא מסוגל להצביע למפלגה לא חרדית אבל עוד יותר לא מסוגל להצביע למפלגה הזו אולי נעשה שב ואל תעשה

שב ואל תעשה זו גם אמירה. 
למעט הייצוג הנשי, סמוטריץ ושות' הם בדרגת החרדים הלא קנאים של דור המייסדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:43 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
ברור שהוא נתן לו בשיניים, ראש של גמרא יכול להפסיד בוויכוח?

לא ראינו בראיון הזה ראש בכלל, ראש של גמרא בוודאי שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:41 לינק ישיר 

ברור שהוא נתן לו בשיניים, ראש של גמרא יכול להפסיד בוויכוח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 19:40 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:
מה נאמר ומה נדבר

אם זה מה שכותב עוזרו של ח"כ גפני, אולי כדאי לגפני לשקול להחליפו.

הרב גפני הערב כפי שלא ראיתם הרבה זמן, בראיון נטול כפפות ליאיר שרקי במהדורה המרכזית ב'ערוץ 12' על חרדים, קורונה ומה שביניהם. אל תפספסו!

איך הראיון הזה נראה לחרדי מהשורה, נתן לו בשיניים?

אני מקווה שלא רבים הם הנבערים שבעינם נראה שגפני נתן לו בשיניים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:52 לינק ישיר 

לפחות הוא אומר חשבון נפש נעשה בינינו ולא בחוץ, זה העיקרון שלו, כי הוא יודע שאמירה שלילית שלו על הציבור תתן דלק לתקשורת, לפלג הירושלמי, ולכל שאר החולרות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:47 לינק ישיר 

שאגתשביט כתב:

נוירולוג כתב:
מה נאמר ומה נדבר

הרב גפני הערב כפי שלא ראיתם הרבה זמן, בראיון נטול כפפות ליאיר שרקי במהדורה המרכזית ב'ערוץ 12' על חרדים, קורונה ומה שביניהם. אל תפספסו!

חרדי מהשורה, היה מזדהה עם גפני ואומר טוב מאוד שפוצץ את הראיון כי השאלות "אנטישמיות".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 13:41 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
הרי 1. כשאתה לא בוחר אתה בוחר בכולם, 2. גם אם החרדים טועים בוא נשאיר משהו קטן לרבשע שבודאי מי שחוטא או לא עושה לשש בודאי שלא יינקה כש"צ, אבל עדיין יש כאן קידוש השם, עדיין יש פעוחות שנעשות כן לטובת הציבור יראי השם, עדיין מבחינת השתדלות יש מראה עיניים שיש כאן ציבור שומר תורה ומצוות שבוחר בה'. אני לא מסוגל להצביע למפלגה לא חרדית אבל עוד יותר לא מסוגל להצביע למפלגה הזו אולי נעשה שב ואל תעשה

א. אני לא מצביע למפלגה שהיא הרע במיעוטו כמו שהרב שך בזמנו פסק לא להצביע בגלל פא"י
ב.אני לא מרגיש שאני עושה קידוש השם כשאני מזדהה עם מפלגה שהנהגתה חרטה על דגלה את הפקרת ערך החיים,אלה להפך אני מרגיש חילול השםלהזדהות איתה
ג. מפלגה שמונהגת ע"י נכד ויש הטוענים ע"י רוח הקדש אינה מייצגת את הבנתי מהי דעת תורה ומבחנתי זוהי מפלגה מגבילה לסמוטריץ רק שמתנגדת לשירות לאומי וללאומנות (שזוהתנגדות חשובה אבל זה לא מספיק)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 12:42 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:
מה נאמר ומה נדבר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 11:17 לינק ישיר 

בעיקרשומע כתב:
אני לא הולך להצביע אבל אני לא מאשים אותו  הא בין הפטיש לסדן. אולי הוא אחראי לפי מה שטוענים שהוא קידם את הגרח"ק לפרונט בשביל להביא קולות בבחירות, אבל עכשיו זה אל חזור.

נקודה נכונה,זה נכון גם לגבי "ארץ נהדרת", מי שמצהיר שהרב קניביסקי הוא ראש הממשלה שלו, מי שהפך את הרב קניבסקי לפוליטיקאי, מי שמנפיק בשיטתיות סרטונים מאוד מביכים מבית הרב קנייבסקי, איבד את הזכות לבקר את ארץ נהדרת.

ומה זה "בין הפטיש לסשן"? לא מדובר במישהו שכפו עליו את הראיון הוא הפתיעו אותו בשיחת מסדרון או הקליטו אותו באיזה כינוס פנימי, מדובר באדם מאוד מנוסה שבחר מרצונו החופשי להתראיין לערוץ טלוויזיה, הוא ידע מה הולך להיות, הוא לא קורבן, אם ידע שלא יוכל להתמודד ושגם לשקרים והתחמקויות יש גבול עד שהבין שהגזים ובחר לפוצץ את הראיון, פשוט לא היה צריך להגיע.

אני לא יודע אם זה רק אשמתו או אולי גם אשמת עוזריו ויועציו המשולהבים שדחפו אותו לבור הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > גפני פוצץ ראיון בערוץ-12 לאחר סדרת תשובות שקריות ומתחמקות מצדו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext