בית פורומים בחדרי חרדים

נוק-אאוט לשרקי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2021 08:29 לינק ישיר 
נוק-אאוט לשרקי

ולא בגלל שקיבל מגפני תשובות מדהימות...

בגלל שאם אתה לא מתכוון לענות כשיש מה לענות, אל תתראיין וזהו!
בגלל שאם אתה פורש מראיון ומגדיר אותו כ"לא מוצלח" בגלל חוסר נוחות מהשאלות הלגיטימיות, אל תתראיין!
אבל בעיקר בעיקר, כי כחרדי שיודע שלכל שאלות שרקי יש תשובות טובות, אני מרגיש שפספסנו אולי הזדמנות פז לענות לכל שונאינו, ולהוריד את ההסתה התקשורתית (ב"שונאנו" ממש לא הכוונה לשרקי. הוא היה הוגן ושאל את השאלות הנכונות מפוזיציה של עיתונאי ולא של דתי לקקן)

והנה שוב בפעם ה-1000 למה הציבור החרדי צריך להקים "מרכז הסברה" (סוג של משרד חוץ) כדי לפנות לחילונים שאינם ממש שונאים אלא פשוט אוכלים את כל מה שמספרים להם בתקשורת ששולטת במוחם ובהצבעתם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 14:20 לינק ישיר 

כך או כך, שרקי ילד מעצבן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 14:14 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:

גפני בבחינת אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי,

בדיוק

בלתי אפשרי לדברר את הציבור הסורר שלך בדברים שאתה בעצמך לא מאמין ולגרום למאזינים להאמין לך, אם תחליט להיות כנה אולי תשכנע את המאזינים אבל אצל חלק מהשולחים שלך אתה גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 10:47 לינק ישיר 

גםני בבחינת אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי,

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 09:32 לינק ישיר 

גפני צדק, אין שום דרך הגיונית ונכונה להסביר למה חוגים מסויימים לא שמים מסכה או קצת שומרים על מרחק

ועוד בתור עיקרון

אף אחד עדיין לא הצליח להסביר את זה

להגיד בגלל בלפור לא עונה על השאלה הזאת.

היה אחד שענה לי על זה, אם לא שומרים על הסגר, כבר לא שומרים על כלום

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 08:55 לינק ישיר 

ההסבר היחיד שאפשר להסביר זה לשקר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 08:39 לינק ישיר 

לא בטוח שצריך להקים מרכז הסברה .צריך לעשות את מה שנכון ולא לעשות מה שלא נכון.
אם ההוראות של רב כלשהו בקשר לקורונה פשוט לא מתיישבות עם המציאות צריך לצפצף על אותו רב פלוני ולעשות את מה שנכון.
מי שלא יודע או לא בטוח מה נכון ומה לא אז שלב ראשון יתפלל טוב באתה חונן לאדם דעת .
שלב שני ידאג בעצמו לקבל מידע מהרבה מקורות ולא ממקור אחד בלבד ויעשה הצלבת מידע .זה ממש לא מסובך.

בקשר לגפני אין לו תשובות ולדעתי אפילו טוב שהגיב ככה בכזה מקרה ולא ענה את המריחות שאוהב למרוח ח"כ אשר למשל.ככה מתנהגים בבלפור זה לא תשובה .זה תירוץ או מריחה .הפרה ממוסדת זה בושה ליהדות החרדית והיא מתמודדת עם זה הכי גרוע שיש ועם כל הבזיון שיש בזה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 08/02/2021 08:43:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2021 08:34 לינק ישיר 

הייתי עושה פה בי"ס לגפני ומעלה את כל השאלות של שרקי ועונה עליהם, אבל זמני קצת דחוק..
אם יש לכם זמן, אני מזמין את כולם פה להעלות את השאלות ולענות עליהן (יש מן הסתם יותר מאפשרות טובה אחת בכל שאלה)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נוק-אאוט לשרקי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext