בגלל שאם אתה לא מתכוון לענות כשיש מה לענות, אל תתראיין וזהו! בגלל שאם אתה פורש מראיון ומגדיר אותו כ"לא מוצלח" בגלל חוסר נוחות מהשאלות הלגיטימיות, אל תתראיין! אבל בעיקר בעיקר, כי כחרדי שיודע שלכל שאלות שרקי יש תשובות טובות, אני מרגיש שפספסנו אולי הזדמנות פז לענות לכל שונאינו, ולהוריד את ההסתה התקשורתית (ב"שונאנו" ממש לא הכוונה לשרקי. הוא היה הוגן ושאל את השאלות הנכונות מפוזיציה של עיתונאי ולא של דתי לקקן)
והנה שוב בפעם ה-1000 למה הציבור החרדי צריך להקים "מרכז הסברה" (סוג של משרד חוץ) כדי לפנות לחילונים שאינם ממש שונאים אלא פשוט אוכלים את כל מה שמספרים להם בתקשורת ששולטת במוחם ובהצבעתם.
נשלח ב-8/2/2021 14:20
כך או כך, שרקי ילד מעצבן..
נשלח ב-8/2/2021 14:14
פסתםנחמד כתב:
גפני בבחינת אוי לי מיוצרי ואוי לי מייצרי,
בדיוק
בלתי אפשרי לדברר את הציבור הסורר שלך בדברים שאתה בעצמך לא מאמין ולגרום למאזינים להאמין לך, אם תחליט להיות כנה אולי תשכנע את המאזינים אבל אצל חלק מהשולחים שלך אתה גמור
לא בטוח שצריך להקים מרכז הסברה .צריך לעשות את מה שנכון ולא לעשות מה שלא נכון. אם ההוראות של רב כלשהו בקשר לקורונה פשוט לא מתיישבות עם המציאות צריך לצפצף על אותו רב פלוני ולעשות את מה שנכון. מי שלא יודע או לא בטוח מה נכון ומה לא אז שלב ראשון יתפלל טוב באתה חונן לאדם דעת . שלב שני ידאג בעצמו לקבל מידע מהרבה מקורות ולא ממקור אחד בלבד ויעשה הצלבת מידע .זה ממש לא מסובך.
בקשר לגפני אין לו תשובות ולדעתי אפילו טוב שהגיב ככה בכזה מקרה ולא ענה את המריחות שאוהב למרוח ח"כ אשר למשל.ככה מתנהגים בבלפור זה לא תשובה .זה תירוץ או מריחה .הפרה ממוסדת זה בושה ליהדות החרדית והיא מתמודדת עם זה הכי גרוע שיש ועם כל הבזיון שיש בזה.
הייתי עושה פה בי"ס לגפני ומעלה את כל השאלות של שרקי ועונה עליהם, אבל זמני קצת דחוק.. אם יש לכם זמן, אני מזמין את כולם פה להעלות את השאלות ולענות עליהן (יש מן הסתם יותר מאפשרות טובה אחת בכל שאלה)