הכי הזוי ש 130 מיליון אנשים כבר חוסנו ואין תופעות לוואי. לא קורה כלום.
אתה מאמין להודעות הרשמיות של משרדי הבריאות שמקבלים כסף מביל גייטס? אתה לא יודע שמאה ושלושים מיליון המתחסנים מתו כולם ללא יוצא מן הכלל ורק מסתירים את זה מהציבור? הם לא יכולים אפילו למחות על זה שטוענים שהם חיים, כי הקונספירטורים לא מאפשרים למתים להגיב בטוויטר ובפייסבוק וחסמו אותם. אני אפילו מכיר מישהו שמת מחיסון ללא מחלות רקע אבל בתעודת הפטירה שלו לא הסכימו לכתוב את סיבת המוות האמתית. אגב, גם אני התחסנתי, את התגובה אני שולח מהר המנוחות.
נשלח ב-8/2/2021 20:02
בארופה מדינות מתחרות ביניהןכדי להשיג חיסונים. אנשים עשירים מוציאים הון רב כדי לטוס לאיזה 'חור' ולקבל חיסון. וכאן בארץ ב"ה הביאו שפע של חיסונים ויש מתנגדי חיסונים. הכי הזוי ש 130 מיליון אנשים כבר חוסנו ואין תופעות לוואי. לא קורה כלום.והם ממשיכים עם הפייק שלהם חצופים שגם מזלזלים בהנחיות, גם מתנגדים לחיסונים. גם גורמים לתחלואה, ובסוף הציבור השפוי צריך לסבול בגללם...הזוי!
נשלח ב-8/2/2021 19:55
הלא מתחסנים הייתי קונה את ההצעה שלך אם המדינה הייתה מחתימה את מתנגדי החיסונים שבמקרה והם יחלו בקורונה. בתי החולים לא חייבים לטפל בהם. כל הסגר נועד למנוע קריסת בתי החולים והם הם שסותמים את בתי החולים . אבל החצופים הללו לא מוכנים אפילו שיגבילו אותם בכניסה למקומות ציבוריים או טיסות. ולצערי הרב האדון המנהל מר יועמ"ש וצוותו מסכימים עם האנרכיסטים הפרימיטיבים המדומיינים. מטעמי 'זכויות האדם'