| נשלח ב-8/2/2021 18:03 |
|
| |
האם פורים תשפ"א יהיה מושלג ?
על אף שעדיין לא ר"ח אדר, ועם כל ההסתייגויות, המפות ניראות טוב, ויש סיכוי שהשבוע של פורים יהיה לבן בעיר הקודש. פורים משולש לבן... איפה ג'וק שיתן תחזית מוסמכת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 15:54 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 14:43 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
בדיוק מה שחרדי אמר בעבר עם הטרנטע ובלי מערכות בלימת חירום ממוחשבות, הסתדרנו בטור מאחרי טרקטור והכל היה טוב היום אסור להזיז את הרכב המשוכלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:38 |
|
| |
בדיוק מה שחרדי אמר בעבר עם הטרנטע ובלי מערכות בלימת חירום ממוחשבות, הסתדרנו בטור מאחרי טרקטור והכל היה טוב היום אסור להזיז את הרכב המשוכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:34 |
|
| |
אז אחרי שאננות מסויימת, בעיקר בגלל זיגזוג המודלים, כעת לאחר שהשמ"ט שינה את התחזית והודיע רישמית כי צפוי שלג בבירה, החלו קצת להילחץ בעיריית ירושלים, מטה השלג המפורסם העלה הילוך, הוכנו כלים כבדים לפינוי הצירים הראשיים, שקי מלח בכמויות גדולות הוצאו מהמחסנים, ועל רכבי ההצלה מורכבים כעת שרשרות שלג. בעירייה הודיעו כי בעדיפות ראשונה יפתחו הצירים לבתי החולים הדסה ושערי צדק, ציר הרצל והצירים הראשיים. קוראים לתושבים לא לצאת עם הרכב במידה ואין צורך דחוף כדי לשמור על הצירים פתוחים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
טרקטורים כבר מפוזרים בכל פינה בירושלים ההפוכה והחפורה. צריך רק לשלם קצת בקשיש לקבלנים שיפעילו את הנהגים ויפנו שלג מהצירים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:20 |
|
| |
הבעיה מתחילה שהשוטרים חוסמים כבישים מיד בתחילת השלג, דבר שגורם להערמות על הכביש, ואז באמת אי אפשר לזוז. בעבר הרחוק, עם המכוניות הטרנטה שהיו, הכל זרם היטב. טרקטור פינה, וכולם אחריו.
וזה לדעתי מה שקרה ב 2013. חסמו, ואז כולם נתקעו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 20:32 |
|
| |
אז אחרי שאננות מסויימת, בעיקר בגלל זיגזוג המודלים, כעת לאחר שהשמ"ט שינה את התחזית והודיע רישמית כי צפוי שלג בבירה, החלו קצת להילחץ בעיריית ירושלים, מטה השלג המפורסם העלה הילוך, הוכנו כלים כבדים לפינוי הצירים הראשיים, שקי מלח בכמויות גדולות הוצאו מהמחסנים, ועל רכבי ההצלה מורכבים כעת שרשרות שלג. בעירייה הודיעו כי בעדיפות ראשונה יפתחו הצירים לבתי החולים הדסה ושערי צדק, ציר הרצל והצירים הראשיים. קוראים לתושבים לא לצאת עם הרכב במידה ואין צורך דחוף כדי לשמור על הצירים פתוחים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 16:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 16:01 |
|
| |
עם הפתית הראשון בירושלים (בשנה ללא קרונה) שולחים את הילדים מבתי הספר וכל ההורים יוצאם מהעבודה ותוך שתי דקות כל העיר תקועה ... נהגי אנג'ל יוצאים עם משאיות לחם ונהגי מוניות לוקחים מאות שקלים לכל נסיעה
אחרי שעתיים יורד גשם וכולם תקועים בבית עם כיכרות לחם ...
בירושלים היו הרבה יותר אכזבות מאשר שלג ...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:55 |
|
| |
פעם אחת כשבאמת היה צריך לסגור-דווקא אז לא סגרו. בדצמבר 2013 מאות היו תקועים בכביש 443 כל הלילה בלי אוכל מים דלק וחימום ברכב, היו שם מקרים של קרוב לסכנת נפשות. תכלס, לא היו צריכים להתקע אבל מספיק נהג (נהגת?) שמחליקה קצת נעצרת מהפחד, והופ נסגר הכביש. אין קדימה ואין אחורה, השלג מצטבר וכולם אכלו אותה בגלל מישהו טיפש או חסר כישורי נהיגה בסיסיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:29 |
|
| |
ידידי, פעם הצירים לא היו נחסמים. שיירת רכבים היתה מטפסת משער הגיא אחרי מפלסת שלג (טרקטור בלעז...) היום , רק יש כמה פתיתים באוויר והמשטרה כבר חוסמת את הכבישים. וזה כי נהיינו מפונקים שפוחדים לנהוג, או כי השוטרים נהנים לחסום. אין לי מושג נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
פעם השלג הגיע כשהוא הגיע ואז טיפלו בו. היום שהשלג כבר מתחיל שבוע לפני שהוא יורד, גם ההכנות נעשות שבוע לפני שהוא יורד. זה שבסוף בדרך כלל מכל התחזויות יוצא רוח, לפחות היה שבוע של להשתעשע ולהתכונן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 15:26 |
|
| |
ידידי, פעם הצירים לא היו נחסמים. שיירת רכבים היתה מטפסת משער הגיא אחרי מפלסת שלג (טרקטור בלעז...) היום , רק יש כמה פתיתים באוויר והמשטרה כבר חוסמת את הכבישים. וזה כי נהיינו מפונקים שפוחדים לנהוג, או כי השוטרים נהנים לחסום. אין לי מושג נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 14:37 |
|
| |
פלדלפי
| חריף_ומקשה כתב: |  |
בהחלט. החזאים שממעיטים בשלג עושים זאת בגלל כיוון הרוחות שיסיט את העננים\משקעים צפונה מירושלים. מספיק שיש טעות של כמה עשרות קילומטרים וירושלים מתכסה בלמעלה מ20 סנטימטרים. לדעתי, זה חוסר אחריות לומר לציבור שלא יהיה חסימת צירים. חייבים לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו. |
|
20 ס"מ זה לא חסימת צירים !! הלחץ חוסם את הצירים....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 14:12 |
|
| |
גם אתר ירושמיים הצטרף לחגיגה. הוא חוזה בוקר לבן ביום חמישי. הצטברות של כ 20 סמ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 11:35 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  | |
|
בהחלט. החזאים שממעיטים בשלג עושים זאת בגלל כיוון הרוחות שיסיט את העננים\משקעים צפונה מירושלים. מספיק שיש טעות של כמה עשרות קילומטרים וירושלים מתכסה בלמעלה מ20 סנטימטרים. לדעתי, זה חוסר אחריות לומר לציבור שלא יהיה חסימת צירים. חייבים לקחת בחשבון גם את האפשרות הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 08:45 |
|
| |
|
|
|
|
|