| נשלח ב-15/2/2021 16:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 20:32 |
|
| |
אז אחרי שאננות מסויימת, בעיקר בגלל זיגזוג המודלים, כעת לאחר שהשמ"ט שינה את התחזית והודיע רישמית כי צפוי שלג בבירה, החלו קצת להילחץ בעיריית ירושלים, מטה השלג המפורסם העלה הילוך, הוכנו כלים כבדים לפינוי הצירים הראשיים, שקי מלח בכמויות גדולות הוצאו מהמחסנים, ועל רכבי ההצלה מורכבים כעת שרשרות שלג. בעירייה הודיעו כי בעדיפות ראשונה יפתחו הצירים לבתי החולים הדסה ושערי צדק, ציר הרצל והצירים הראשיים. קוראים לתושבים לא לצאת עם הרכב במידה ואין צורך דחוף כדי לשמור על הצירים פתוחים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:20 |
|
| |
הבעיה מתחילה שהשוטרים חוסמים כבישים מיד בתחילת השלג, דבר שגורם להערמות על הכביש, ואז באמת אי אפשר לזוז. בעבר הרחוק, עם המכוניות הטרנטה שהיו, הכל זרם היטב. טרקטור פינה, וכולם אחריו.
וזה לדעתי מה שקרה ב 2013. חסמו, ואז כולם נתקעו.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:34 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
אז אחרי שאננות מסויימת, בעיקר בגלל זיגזוג המודלים, כעת לאחר שהשמ"ט שינה את התחזית והודיע רישמית כי צפוי שלג בבירה, החלו קצת להילחץ בעיריית ירושלים, מטה השלג המפורסם העלה הילוך, הוכנו כלים כבדים לפינוי הצירים הראשיים, שקי מלח בכמויות גדולות הוצאו מהמחסנים, ועל רכבי ההצלה מורכבים כעת שרשרות שלג. בעירייה הודיעו כי בעדיפות ראשונה יפתחו הצירים לבתי החולים הדסה ושערי צדק, ציר הרצל והצירים הראשיים. קוראים לתושבים לא לצאת עם הרכב במידה ואין צורך דחוף כדי לשמור על הצירים פתוחים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
טרקטורים כבר מפוזרים בכל פינה בירושלים ההפוכה והחפורה. צריך רק לשלם קצת בקשיש לקבלנים שיפעילו את הנהגים ויפנו שלג מהצירים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2021 23:38 |
|
| |
בדיוק מה שחרדי אמר בעבר עם הטרנטע ובלי מערכות בלימת חירום ממוחשבות, הסתדרנו בטור מאחרי טרקטור והכל היה טוב היום אסור להזיז את הרכב המשוכלל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 14:43 |
|
| |
| עובר_ושב כתב: |  |
בדיוק מה שחרדי אמר בעבר עם הטרנטע ובלי מערכות בלימת חירום ממוחשבות, הסתדרנו בטור מאחרי טרקטור והכל היה טוב היום אסור להזיז את הרכב המשוכלל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2021 15:54 |
|
| |
|
|
|
|