| נשלח ב-9/2/2021 10:39 |
|
| |
שר החוץ האמריקאי מתנער מההכרה בריבונות ישראל ברמת הגולן
היה צפוי. לצערי, ביבי בזבז את 4 שנות טראמפ. במקום לקבוע עובדות בשטח ע"י בניה מסיבית במקומות אסטרטגיים למדינה, הוא בחר בדברים קוסמטיים כמו שגרירות בי-ם ו"הכרה" ברמת הגולן שהממשל הבא יכול בקלות להפוך אותם בחזרה. וזה הסיבה שביבי צריך ללכת הביתה. הלוואי ובנט יצליח להחליף אותו.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/02/2021 10:44:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:44 |
|
| |
לא משנה מה יאמרו האמריקאים. משנה מה יעשו הYes-רע-Hell-im. והם לא עושים כלום!
.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/02/2021 10:44:21
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:45 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | . לא משנה מה יאמרו האמריקאים. משנה מה יעשו הYes-רע-Hellim. והם לא עושים כלום!נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ומי אחראי על ה"לא עושים כלום" הזה? מי אם לא "ביבי מלך ישראל"?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 10:54 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | שר החוץ האמריקאי מתנער מההכרה בריבונות ישראל ברמת הגולן
היה צפוי. לצערי, ביבי בזבז את 4 שנות טראמפ. במקום לקבוע עובדות בשטח ע"י בניה מסיבית במקומות אסטרטגיים למדינה, הוא בחר בדברים קוסמטיים כמו שגרירות בי-ם ו"הכרה" ברמת הגולן שהממשל הבא יכול בקלות להפוך אותם בחזרה. וזה הסיבה שביבי צריך ללכת הביתה. הלוואי ובנט יצליח להחליף אותו.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 09/02/2021 10:44:04 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:23 |
|
| |
ומי אחראי לכך שהוא ינצח שוב?! כל מי שמצביע לו או למפלגות שמצהירות שיהיו תחתיו
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  | . לא משנה מה יאמרו האמריקאים. משנה מה יעשו הYes-רע-Hellim. והם לא עושים כלום!נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ומי אחראי על ה"לא עושים כלום" הזה? מי אם לא "ביבי מלך ישראל"? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 11:27 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | היה צפוי. לצערי, ביבי בזבז את 4 שנות טראמפ. במקום לקבוע עובדות בשטח ע"י בניה מסיבית במקומות אסטרטגיים למדינה, הוא בחר בדברים קוסמטיים כמו שגרירות בי-ם ו"הכרה" ברמת הגולן שהממשל הבא יכול בקלות להפוך אותם בחזרה. וזה הסיבה שביבי צריך ללכת הביתה. הלוואי ובנט יצליח להחליף אותו.
|
הבעיה שלבנט אין באמת סיכוי להחליף אותו כפי הנראה להיפטר מביבי בעת הזו פירושה לפיד או סער, ואני משוכנע שהם ישתפו פעולה עם ביידן (במובן השלילי) הרבה יותר מאשר ביבי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 12:26 |
|
| |
אני צופה שביידן גם יחתום על הוראת שעה לפייזר לתת חיסונים רק לאמריקאים
| נוירולוג כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | היה צפוי. לצערי, ביבי בזבז את 4 שנות טראמפ. במקום לקבוע עובדות בשטח ע"י בניה מסיבית במקומות אסטרטגיים למדינה, הוא בחר בדברים קוסמטיים כמו שגרירות בי-ם ו"הכרה" ברמת הגולן שהממשל הבא יכול בקלות להפוך אותם בחזרה. וזה הסיבה שביבי צריך ללכת הביתה. הלוואי ובנט יצליח להחליף אותו.
|
הבעיה שלבנט אין באמת סיכוי להחליף אותו כפי הנראה להיפטר מביבי בעת הזו פירושה לפיד או סער, ואני משוכנע שהם ישתפו פעולה עם ביידן (במובן השלילי) הרבה יותר מאשר ביבי. |
|
לה''ו. ורק אחרי שיסתיים בארה''ב לתעדף את ישראל ושאר העולם.. וכך, ביבי שכבר לא יכול לפרסם בקמפיין את ''הכרת ארה''ב בגולן'', יאבד את עיקר עולמו, וזה ההתחסנות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 12:44 |
|
| |
מהתרשמותי, להצביע לסער ושאשא, זה להמליך את לפיד ומחנה השמאל-ערבים, ולכן מבחינתי זה לא אופציה. בנט, לעומת זאת, גם אם ילך עם לפיד, זה יהיה בתנאי שהוא שומר היטב היטב על האינטרסים של הימין. לסמוטריצ'ים אין כוח משמעותי, כי ביבי שולט בתת מגזר שלהם ומשחק בהם כרצונם. (ביבי: "סמוטריץ' עושה כל מה שאני אומר לו").
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 13:13 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | בנט, לעומת זאת, גם אם ילך עם לפיד, זה יהיה בתנאי שהוא שומר היטב היטב על האינטרסים של הימין.
|
|
והאינטרסים של הימין, לשיטת בנט לפחות, לא כוללים שום דבר הקשור ליהדות, לשבת, לישיבות, לאי גיוס בני ישיבות, לחרדים. הדבר היחיד זה אולי - אולי - כסף למוסדות ציוניים, גם זה לא בטוח. האינטרסים של הימין לשיטת בנט - זה בנט עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 13:23 |
|
| |
לא הבנתי, והאינטרסים של ביבי זה כן לשמור על אי גיוס בני ישיבות? ביבי לא הלך עם לפיד כשזה התאים לו? אם בנט יחליף את ביבי, אז הוא ילך עם החרדים כשזה יתאים לו וכשזה לא יתאים לו הוא ילך עם לפיד. ועולם כמנהגו נוהג..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 13:30 |
|
| |
רק לא הבנתי, למה בניה מסיבית ברמת הגולן הוא אינטרס שלנו?
|
|
|
|
|