| נשלח ב-9/2/2021 22:08 |
|
| |
חלאס מפירי ההנחיות. נעבור למתנגדי החיסונים
אני חושב שמוצה כבר העניין של אשכולות על הפרת ההנחיות.
צריך לעבור לטחון את מתנגדי החיסונים, מי מממן אותם ומה האינטרס שלהם.
בסופו של דבר, את מפירי ההנחיות, אפשר בסוף להבין.(לא להצדיק חלילה)
קשה לשמור. וודאי על הסגרים ומניעת התקהלות, וגם מסכה זה קושי מסוים.
מה שקשה. קשה. בדיוק כמו שאין מה לטחון מעשנים כרוניים /זוללי כיפ-כף בשרשרת ,אין כבר מה לטחון את מפירי ההנחיות.
אבל מתנגדי החיסונים זה סיפור הרבה מרתק.
נניח שיש אנשים שמפחדים מהחיסון. סבבה. אתה מפחד- אל תקח.
אבל אצל הרבה מתנגדי חיסונים אתה רואה אובססיה הזויה לשכנע את כל מי שזז בצדקתם.
הרי לא שמענו על חשש שנזקי החיסון מדבקים
מה הסיפור הזה???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 22:07 |
|
| |
דאנקעשיין
מי שיעקוב באדיקות אחר מקור "ידיעותיהם" של מפיצי תיאוריות הקונספירציה יגיע מהר מאוד לנוצרים הפרוטסטנטים שהם באופן מסורתי נגועים באנטישמיות קיצונית. המטרה של כל אותם מפיצי תיאוריות קונספירציה הייתה ונשארה להאשים את היהודים במגיפות הקורונה בנוסח הפרוטוקולים של זקני ציון. אלא שבאופן מוזר ואירוני להחריד כמה יהודים לקחו את אותם תיאוריות ושיפצו אותם באופן שהאשמה תיפול על הממסד הכללי, השאלה הגדולה היא מה המטרה שלהם חוץ מתשומת לב?
מה שבטוח שממציאי אותם תיאוריות מחככים ידיהם בהנאה מול גופות היהודים התמימים שנערמות לאיטן כתוצאה ישירה מהמצאותיהם הכוזבות והם היחידים שיסכימו להודות: ידינו שפכו את הדם הזה, אבל אם הרבה עזרה שלכם.....
תוקן על ידי דאנקעשיין ב- 10/02/2021 22:12:27
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 21:44 |
|
| |
ממש לא. גם בני התורה של "הפלג", וגם חסידי בלז, מי מהם שלא נדבק- מתחסן בשמחה!
לא להסכים לשיבוש והחרבת החיים זה דבר אחד. כמו שלא נפסיק ליסוע ברכב בגלל תאונות. ליטול תרופה מצילת חיים שרק מסייעת לכולם לחזור לשגרה- למה לא???
תוקן על ידי אויויוי ב- 10/02/2021 21:44:10
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 09:53 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  | | פצקו כתב: |  | חלאס מפירי ההנחיות. נעבור למתנגדי החיסונים
אני חושב שמוצה כבר העניין של אשכולות על הפרת ההנחיות.
צריך לעבור לטחון את מתנגדי החיסונים, מי מממן אותם ומה האינטרס שלהם.
|
|
זה אותם אנשים לרוב
|
|
ממש לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 09:14 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אתה הבנת מה כתבת? מה כוונת המילים "מפר בידוד", מי מוגדר כ"חייב בידוד"???
טרי-טרי: היום במעריב הגעתי כמה דקות לפני הזמן (מניין חצר). במרחק של כמה מטרים ממני עמד אדם חרדי, לא מוכר, עם מסכה על הסנטר, שדיבר בפלפון שלו מספיק בקול כדי שאוכל לשמוע. הוא סיפר לבן שיחו, שאשתו ובתו חיוביים והוא עצמו בבידוד עד למחר... לקחתי את רגליי וברחתי... |
|
בסך הכל הוא לא רצה להתפלל אתך במנין, אז עשה תרגיל בכדי שאתה תברח 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 00:56 |
|
| |
hhaavv
| פצקו כתב: |  | אתה הבנת מה כתבת? מה כוונת המילים "מפר בידוד", מי מוגדר כ"חייב בידוד"???
|
|
טרי-טרי: היום במעריב הגעתי כמה דקות לפני הזמן (מניין חצר). במרחק של כמה מטרים ממני עמד אדם חרדי, לא מוכר, עם מסכה על הסנטר, שדיבר בפלפון שלו מספיק בקול כדי שאוכל לשמוע. הוא סיפר לבן שיחו, שאשתו ובתו חיוביים והוא עצמו בבידוד עד למחר... לקחתי את רגליי וברחתי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2021 00:15 |
|
| |
| מושגים כתב: |  | לא צריך להגיע לאיכוני השב"כ. מי שמפר בידוד ייענש בחומרה.
|
|
אתה הבנת מה כתבת?
מה כוונת המילים "מפר בידוד", מי מוגדר כ"חייב בידוד"??? אתה מכיר מישהו שקיבל הודעה טלפונית על חיוב בידוד, ולהודעה היה קשר כלשהו למציאות?
ושוב, אני סבור שזו המלחמה של אתמול.
כעת -חובה לחלק את המדינה לשניים:
אנשים שיש להם תעודת מתחסן/מחלים, ואנשים שאין להם.
אלו יהיו פטורים מכל ! מגבלות הקורונה.( כולל מסכות)
ואלו יהיו חייבים בכולן עד האחרונה שבהן.(כולל מגבלת קילומטר)
תוך שבוע יואב אלון ואמנון יצחק עומדים בתור לחיסון.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 23:30 |
|
| |
לא צריך להגיע לאיכוני השב"כ. מי שמפר בידוד ייענש בחומרה. כמו"כ מי שמסרב להתחסן, ייאלץ לשלם מכיסו את כל הוצאות הטיפול בו במידה ויזדקק לכך. מי שמסרב להתחסן ייאלץ להסתפק בלחם צר ומים דפוקים בלחץ (מטאפורית). נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 09/02/2021 23:35:54
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 23:29 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
כל דבר שיש חסידים יש גם מתנגדים
אם החסידים לא היו כ"כ שרופים אז גם המתנגדים לא היו כ"כ שרופים
הישועה לא כ"כ קרובה לבוא מהחיסון לצערנו, ובאותו מדה גם הנזק מנופח מכל פרופורציה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 23:06 |
|
| |
תוקן על ידי פצקו ב- 09/02/2021 23:05:57
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 22:41 |
|
| |
יש להבדיל בין מי שמפחד להתחסן, לבין מי שמסית נגד זה.
אני אישית לא פחדתי מהקורונה, אבל, היה לי סימפתיה מלאה לאלו שמפחדים מזה.
אותו הדבר אני לא מפחד מהחיסון, אבל אני מבין כל מי שמפחד מהחיסון. פחד לא צריך הסבר.
אבל, אלו שמסיתים נגד זה, זה באמת חמור. כמו אותו רב בני ברקי שלא נתן לחסן את אביו בן ה-83, כי זה עלול לעשות נזק לטווח ארוך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 22:28 |
|
| |
כשאיכוני השב"כ דופקים בידודים בלי כל קשר למציאות, אתה מבין שההצעה הזו היא לא ממש לעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 22:23 |
|
| |
לדעתי לא במפרי הסגרים צריך להתמקד, ולא במתנגדי החיסונים, אלא במי שבאמת אשם בהכל, וזה מי שמסתובב ומדביק. במקום קנס למי שהיה בלי מסיכה או חס וחלילה התרחק מעל קילומטר מהבית, שיתמקדו במפרי בידוד ומאומתים שיוצאים מהבית. לדעתי אם מתחילת ההתפרצות לפני שנה היו נותנים עונשי מאסר לעבריינים הנ"ל, אז לא היה צריך שום סגר. קנס של 5000 פשוט לא מספיק מרתיע.
מה שלדעתי צריך להיות זה שאם מגלים מישהו כזה מחוץ לבית אז הוא נעצר במקום, ונכלא במתקן מעצר תוך כדי בידוד (אסיר בודד בכל תא...), ולאחר שמחלים או מסיים תקופת בידוד עובר שיפוט מהיר. במקרה של הפרת בידוד יכלא ל 3-6 חודשי מאסר, וחולה מאומת שיצא יקבל שנה-שנתיים מאסר.
אחרי כמה ענישות אנשים באמת יתחילו להיזהר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2021 22:16 |
|
| |
כל דבר שיש חסידים יש גם מתנגדים אם החסידים לא היו כ"כ שרופים אז גם המתנגדים לא היו כ"כ שרופים הישועה לא כ"כ קרובה לבוא מהחיסון לצערנו, ובאותו מדה גם הנזק מנופח מכל פרופורציה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|