הרב מאיר פורוש אל תפליל את יהדות התורה גם לפוליטיקאים עומדת זכות השתיקה.
הרב פורוש בראיון לישי כהן:"הילדים של סמוטריץ מסודרים יש להם איפה ללמוד לילדים שלנו אין, אם זה המצב? זאת הסיבה לא להצביע לפורוש ולחבריו, אם אחרי שנות דור במשרד החינוך עדיין אין לילדים שלנו מקום לימודים?! זו הפללה עצמית ! תנו לאחרים לעשות את העבודה גם אם קוראים להם סמוטריץ. כמובן, שלא אתייחס לזלזול של פורוש בסמוטריץ "גם אם יש לו שערות בזקן" ,בכל אופן מצביעי יהדות התורה הרבה יותר אינטליגנטיים מנציגיהם ואני סומכת עליהם ,ובטוחה שיבינו ביום הבחירות מי ישרת אותם ומי אלה שימשיכו לחשוב על טובתם האישית.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/02/2021 22:55:25
נשלח ב-11/2/2021 11:01
ברכת_החמה כתב:
לא חושב להצביע לסמוטריץ אבל כן דואג שמא לא יעבור את אחוז החסימה . אם הוא נופל זה הפסד גדול גדול ליהדות התורה ולא משנה כמה מנדטים תקבל.
אני רואה שסמוטריץ הוא "בנדיט לא קטן" כבר בעת בחירת מקום לימודים עבור בניו הוא תכנן להיות נציג החרדים: "באיזה חוצפה הוא שולח את ילדיו למקום לימודים שהילדים שם מעוטרים בפאות?" או ב'גירסתו של מאיר פורוש יש להם שערות בפאות
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/02/2021 10:33:40
נשלח ב-11/2/2021 01:04
חריף_ומקשה כתב:
בשביל מה החכים העילגים של אגודה בכלל מתראיינים? חוץ מלהגחיך ולבזות את עצמם, למה זה טוב? הרי המצביעים בכל מקרה יבואו כדי "לעשות רצון צדיק".
הרב פורוש בראיון לישי כהן,"הילדים של סמוטריץ מסודרים יש להם איפה ללמוד לילדים שלנו אין. אם זה המצב? זאת הסיבה לא להצביע לפורוש ולחבריו, אחרי שנות דור במשרד החינוך, ועדיין לילדים שלנו אין מקום לימודים?! אז הפללת את עצמך! תן לאחרים לעשות את העבודה, גם אם קוראים להם סמוטריץ. כמובן, שלא אתייחס לזלזול של פורוש בסמוטריץ "גם אם יש לו שערות בזקן" בכל אופן מצביעי יהדות התורה הרבה יותר אינטליגנטיים מנציגיהם, ואני סומכת עליהם שיבינו ביום הבחירות מי ישרת אותם ומי יחשוב על טובתם האישית.