| נשלח ב-19/2/2021 09:34 |
|
| |
גדולה הלגימה שמקרבת את הלבבות, מה קרה, בכדי שזה יהיה היימיש נתנו צלחת טשולנט, כל זיץ חסידי בויזניץ מסתיים בטשולנט
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2021 09:20 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | החרדים ככלל, ובחורי הישיבות בפרט, כ''כ מסורסים, |
|
אם הם מסורסים, למה שלא יעשו חיסון? מה יש להם להפסיד?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 14:15 |
|
| |
מה הדאווין?! עם חתן חוצפניאק כשלך, צריך אשה שתוריד לו כמה ...
| רמות_צאלמר כתב: |  | אצלנו במשפחה יש ג'אבאריות שמורידות שתי צלחות צ'ונט, כוס בירה או שתיים ועושות גרעפס שלא מבייש אף גבר במשפחה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2021 14:11 |
|
| |
אצלנו במשפחה יש ג׳אבאריות שמורידות שתי צלחות צ׳ונט, כוס בירה או שתיים ועושות גרעפס שלא מבייש אף גבר במשפחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 20:23 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
חברה בקבוצה בפייס שאלה למה הקיפוח העדתי, למה לספרדים גם לא מגיע תבשיל מבית אמא. אבל יותר צורם לי, איך שוב, השובניזים החרדי מצליח. לפי הערכה שלי, 85 אחוזים מזוללי הצונטים בימי חול הם בנים. עיריית בני ברק לא חשבה שאולי אפשר גם לחלק פיצה או קרואסון לנשים שלא חובבות את התבשיל הכבד הזה ועוד בלילה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
יאיר שרקי: לא רק טשולנט: עיריית בני ברק מרחיבה את מבצע "לילה ירוק" להמרצת המתחסנים. כל מי שיגיע להתחסן מחר ומחרתיים בין השעות 14:00 ל-22:00 - יקבל מגש פיצה משפחתי. 'המיטב' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 07:51 |
|
| |
לא כתוב מה ואם, ייתנו להן לאכול. אני מהמר שייתנו להן עלי חסה...
| ליידוסית כתבה: |  |
חברה בקבוצה בפייס שאלה למה הקיפוח העדתי, למה לספרדים גם לא מגיע תבשיל מבית אמא. אבל יותר צורם לי, איך שוב, השובניזים החרדי מצליח. לפי הערכה שלי, 85 אחוזים מזוללי הצונטים בימי חול הם בנים. עיריית בני ברק לא חשבה שאולי אפשר גם לחלק פיצה או קרואסון לנשים שלא חובבות את התבשיל הכבד הזה ועוד בלילה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
*אחרי ההצלחה של מבצע החיסונים בבני ברק בשבוע שעבר:* מיטל יסעור מדווחת כי מחר יתקיים בבני-ברק מבצע חיסונים נוסף- 1,400 בנות סמינר ובחורי ישיבות יקבלו את המנה הראשונה. בשיתוף ארגון "למענכם" ובתי החולים איכילוב ושיבא. *המטבחון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2021 00:58 |
|
| |
חברה בקבוצה בפייס שאלה למה הקיפוח העדתי, למה לספרדים גם לא מגיע תבשיל מבית אמא. אבל יותר צורם לי, איך שוב, השובניזים החרדי מצליח. לפי הערכה שלי, 85 אחוזים מזוללי הצונטים בימי חול הם בנים. עיריית בני ברק לא חשבה שאולי אפשר גם לחלק פיצה או קרואסון לנשים שלא חובבות את התבשיל הכבד הזה ועוד בלילה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2021 20:00 |
|
| |
לא יודעים לאיזה רב להקשיב, להקשיב לרב שמדבר נגד החיסונים, או לרב שבעד החיסונים. נגד טשולנט אף רב לא יצא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 14:51 |
|
| |
החרדים ככלל, ובחורי הישיבות בפרט, כ''כ מסורסים, שהם כמו ילד קטן שמצא מטבע זהב (רבנים), ובא מישהו ''שמבין'', ומציע לו ממתק (צ'ולנט) במקום? מה יותר חשוב לילד?! מטבע הזהב או הממתק...?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 14:13 |
|
| |
hhaavv
| ליטאישעבר כתב: |  | | אפשר לחשוב שאנחנו לא לומדים לפעמים בשביל כסף והכל לשם שמיים זה טבע האדם |
|
אל תהרוס להם את החגיגה. רחמנות, כבר מזמן לא היתה להם הזדמנות להסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 14:03 |
|
| |
אפשר לחשוב שאנחנו לא לומדים לפעמים בשביל כסף והכל לשם שמיים זה טבע האדם
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 13:57 |
|
| |
נודע לי........
בחור ישיבה קיבל עם החיסון 6 מנות של טשולנט,
לאחר בדיקה, הבחור שוחרר לביתו, כשמצבו שפיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 13:19 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2021 12:37 |
|
| |
כבוד למגזר הכי אינטליגנטי במדינת ישראל...

|
|
|
|
|