|
|
| נשלח ב-20/2/2021 22:13 |
|
| |
בת כהן שנבעלה לפסול לה חייבת שריפה! החמורה והנדירה שבמיתות. שריפת נשמה (ע"י עופרת) וגוף קיים.
כזו תורה יש לנו. תורה הקדושה ניתנה באש!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2021 02:14 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | בת כהן שנבעלה לפסול לה חייבת שריפה! החמורה והנדירה שבמיתות. שריפת נשמה (ע"י עופרת) וגוף קיים.
כזו תורה יש לנו. תורה הקדושה ניתנה באש! |
|
לא מכירה את המושגים שכתבת כאן. אבל יש לך שפה זולה. ודבר אחד אני בטוחה שאתה משקר, כי קראתי כאן כאן, בפורום כאן, שהבת כהן שהיא הלכה עם מישהו וסנהדרין של בית דין רוצחים אותה בעונש שריפה על המוקד, זה רק אם היא הייתה מאורסת. אם היא לא אשת איש או מאורסת לבחור, אין לה את המוות של שריפה. אני בטוחה שאתה משקר, כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2021 08:17 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | בת כהן שנבעלה לפסול לה חייבת שריפה! החמורה והנדירה שבמיתות. שריפת נשמה (ע"י עופרת) וגוף קיים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2021 08:47 |
|
| |
זה נכון שיש פי הלכה זה רק בארוסה (על ידי קידושין) או נשואה.
מה שלא מפורש בפשטות הכתוב, אך חכמים דרשוהו וכך היא ההלכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2021 10:20 |
|
| |
| ליידוסית כתבה: |  |
|
לא מכירה את המושגים שכתבת כאן. אבל יש לך שפה זולה.
ודבר אחד אני בטוחה שאתה משקר, כי קראתי כאן כאן, בפורום כאן, שהבת כהן שהיא הלכה עם מישהו וסנהדרין של בית דין רוצחים אותה בעונש שריפה על המוקד, זה רק אם היא הייתה מאורסת. אם היא לא אשת איש או מאורסת לבחור, אין לה את המוות של שריפה.
אני בטוחה שאתה משקר, כרגיל.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2021 11:18 |
|
| |
שמיםפתוחים
| ליידוסית כתב: |  | | יוחנןש כתב: |  | בת כהן שנבעלה לפסול לה חייבת שריפה! החמורה והנדירה שבמיתות. שריפת נשמה (ע"י עופרת) וגוף קיים.
|
לא מכירה את המושגים שכתבת כאן. אבל יש לך שפה זולה. ודבר אחד אני בטוחה שאתה משקר, כי קראתי כאן כאן, בפורום כאן, שהבת כהן שהיא הלכה עם מישהו וסנהדרין של בית דין רוצחים אותה בעונש שריפה על המוקד, זה רק אם היא הייתה מאורסת. אם היא לא אשת איש או מאורסת לבחור, אין לה את המוות של שריפה. אני בטוחה שאתה משקר, כרגיל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
סנהדרין לא רוצחים - הם מוציאים להורג בפסק דין.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2021 21:53 |
|
| |
פרסום ראשון: הצעירה שנכנסה לסוריה והוחזרה לארץ ברחה מהמוסד שבו שהתה
המעון, שנמצא תחת פיקוח של הרווחה, הודיע לפרקליטות שהיא עזבה ללא הודעה מוקדמת, אך השאירה במקום את חפציה ולכן ככל הנראה תשוב. הישראלית שחצתה את הגבול הושבה במסגרת הסכם עם משטר אסד בחודש פברואר הצעירה הישראלית שנכנסה לסוריה והוחזרה לארץ ברחה מהמוסד שבו היא שהתה - כך פורסם היום (שני)
לראשונה בחדשות הערב בכאן 11. הצעירה הושמה במוסד שנמצא תחת פיקוח של משרד הרווחה, והוא שדיווח לפרקליטות שהיא עזבה את המקום ללא הודעה מוקדמת. ההערכה היא שהצעירה תחזור למקום משום שהיא השאירה שם את חפציה.
בימים האחרונים היא פרסמה פוסט שעלול לעורר סימני שאלה בנוגע לכוונות שלה. פרטיה אסורים בפרסום. הצעירה חצתה את הגבול לסוריה בחודש פברואר האחרון והוחזרה לאחר כמה ימים במסגרת עסקה עם משטר אסד. ישראל החזירה תמורתה שני רועי צאן לסוריה והעבירה תמורה נוספת שהפרטים עליה נותרו חסויים. כמה ימים לאחר פרסום פרטי העסקה התקבלו דיווחים שישראל הסכימה לממן במיליוני דולרים רכישת מיליוני מנות חיסון רוסיות לקורונה, שיועברו לסוריה.
במערכת הביטחון שללו לאחר חזרתה את האפשות שהייתה במגע עם גורמי טרור סביב מעברה את הגבול. הצעירה נחקרה בסוריה לאחר שנתפסה, אך לא עברה התעללות או עינויים בזמן שהותה שם. לפי גורמים במערכת הביטחון, המניע של הצעירה לחצות את הגבול היה הרפתקנות, ללא מטרה מוגדרת. מחשבון הפייסבוק שלה עולה שהיא נהגה לטייל בכל רחבי הארץ, כולל בשטחים ובערים הפלסטיניות.
 |
|
|
|
|
|