בית פורומים בחדרי חרדים

סוף סוף הם דיברו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2021 23:48 לינק ישיר 
סוף סוף הם דיברו

הארץ
לראשונה מאז השבעתו, ביידן שוחח עם נתניהו

לשכת נתניהו מסרה כי השיחה נמשכה כשעה והיתה "ידידותית וחמה ביותר". לפי הודעתה, השניים דנו באיום האיראני ובמאבק בקורונה וסיכמו לקדם את הברית בין ישראל

ראש הממשלה בנימין נתניהו הודיע כי שוחח הערב (רביעי) עם נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן - לראשונה מאז השבעתו לפני כחודש. מלשכת ראש הממשלה נמסר כי "השיחה היתה ידידותית וחמה ביותר ונמשכה כשעה".

לפי לשכת נתניהו, "שני המנהיגים ציינו את הקשר האישי רב השנים ביניהם ואמרו שיפעלו יחד להמשך חיזוק הברית האיתנה בין ישראל לארה"ב. הנשיא ביידן וראש הממשלה נתניהו דנו בהמשך קידום הסכמי השלום, באיום האיראני ובאתגרי האזור, וסיכמו על המשך הידברות ביניהם. כמו כן, הנשיא בירך את ראש הממשלה על מנהיגותו במאבק בקורונה והשניים החליפו דעות על דרכי ההתמודדות עם המגפה".

בשבוע שעבר הודיעה דוברת הבית הלבן ג'ן סאקי כי ביידן ישוחח עם נתניהו "בקרוב" וכי הוא מצפה לכך, אם כי היא לא נקבה במועד לשיחה. אתמול הבהירו בוושינגטון כי השיחה עם נתניהו תהיה הראשונה בסבב השיחות שיקיים ביידן עם מנהיגי המזרח התיכון. נתניהו עצמו שב ואמר כי הוא מיודד עם ביידן זה 40 שנה, גם אם אינם מסכימים בנושאים מסוימים.

ככל הידוע, השיחה האחרונה של נתניהו עם ביידן התקיימה כשבועיים לאחר הבחירות לנשיאות ארה"ב, בנובמבר האחרון. לשכת ראש הממשלה פרסמה אז הודעה שבה התייחס נתניהו לביידן לראשונה כאל "הנשיא הנבחר". מהלשכה נמסר כי השיחה נמשכה כ-20 דקות והיתה חמה. עוד נמסר מטעם נתניהו כי ביידן הדגיש את המחויבות העמוקה שלו למדינת ישראל ולביטחונה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/2/2021 00:06 לינק ישיר 

ביידען איז נישט א שווארצער

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2021 23:51 לינק ישיר 

ואיפה היו הרגליים של ביידן במשך השיחה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סוף סוף הם דיברו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול