מצד שני, הוא מסייע לסמוטריץ להתייצב חזק מעל אחוז החסימה.
נשלח ב-20/2/2021 20:12
hhaavv
אויויוי כתב:
זה שלפיד טיפש ידענו. אבל מה קרה לנחום ברנע???
ככל שלפיד יתחזק הוא יחליש את בנט-סער ויאפשר לנתניהו לנצח בגדול. את זה ברנע כמובן לא יכול לאפשר...
נשלח ב-20/2/2021 20:00
אם הוא אמר כך, הוא לא יכול להשפט כי הוא לא כשיר לעמוד לדין. (ולשואל, גם ברנע הוא הבמבמה הכי צהובה; אל תטעו בו...)
נשלח ב-19/2/2021 16:30
הגמד הטיפש הזה לפיד מתחיל להרים ראש, לא חושב שהוא יהיה מסוגל להפריע לחב"ד, לדעתי הוא ימשיך לשבת באופוזיציה.
נשלח ב-19/2/2021 15:12
זה שלפיד טיפש ידענו. אבל מה קרה לנחום ברנע???
נשלח ב-19/2/2021 15:07
גלאגוזים
נוירולוג כתב:
כשקראתי את הידיעה פקפקתי באמינותה, לפיד ידוע כלא חכם גדול, אבל האיום הזה הזה חוצה גם את גבולות הטיפשות, אך כעת אני רואה תגובה שיאיר לפיד פרסם, וניתן להבין ממנה שהידיעה אכן נכונה, הוא לא מכחיש.
תגובת יאיר לפיד:
אני רוצה להבהיר: איני רודף ולא ארדוף אף אחד, בוודאי לא את חברי הטובים מתנועת חב״ד. תנועה רבת זכויות שרק אהבת ישראל ואהבת הארץ לנגד עיניהם. יחד עם זאת אני מביע דאגה עמוקה מכך שאיתמר בן גביר וחסידי הרוצח ברוך גולדשטיין יכנסו לכנסת.
תמצית תגובתו של לפיד: " אמרתי, אז מה? ממתי אני מתכוון ברצינות למה שאני אומר"?
נשלח ב-19/2/2021 15:05
אל קפונה צודק, אני רק מנסה לחשוב איזה בלגן היה פה אם היו תופסים את ביבי על דבר כזה...
נשלח ב-19/2/2021 14:35
אם אני מבין עיברית זאת עבירה ברורה על חוק טוהר הבחירות
זה הדרך להביע עמדות ב2021 מסיתים משמיצים, ואחרי כמה דקות של פרסום מוציאים הודעה הפוכה והאפקט? הציבור יודע מה לפיד רוצה, לרדוף, והוא לא ייתבע על הסתה כי הוא אמר גם את ההיפך וככה כולם מתגעגעים לשנים בהם לפוליטיקאי היה כבוד, והוא לא היה מוציא מהפה משהו שצריך לומר אחרי זה ההיפך. כשפושטק מגודל הופך להיות פוליטיקאי.
נשלח ב-19/2/2021 14:15
קפץ לו הלפיד...
נשלח ב-19/2/2021 14:10
מצדרביעי
בקיצור, סמוטריץ' ובן גביר זכו מן ההפקר בעוד 2 מנדטים... נראה שהוא הולך להיות ה"גרבוז" של הבחירות האלו:)
תוקן על ידי מצדרביעי ב- 19/02/2021 14:16:40
נשלח ב-19/2/2021 12:32
כשקראתי את הידיעה פקפקתי באמינותה, לפיד ידוע כלא חכם גדול, אבל האיום הזה הזה חוצה גם את גבולות הטיפשות, אך כעת אני רואה תגובה שיאיר לפיד פרסם, וניתן להבין ממנה שהידיעה אכן נכונה, הוא לא מכחיש.
תגובת יאיר לפיד:
אני רוצה להבהיר: איני רודף ולא ארדוף אף אחד, בוודאי לא את חברי הטובים מתנועת חב״ד. תנועה רבת זכויות שרק אהבת ישראל ואהבת הארץ לנגד עיניהם. יחד עם זאת אני מביע דאגה עמוקה מכך שאיתמר בן גביר וחסידי הרוצח ברוך גולדשטיין יכנסו לכנסת.