|
|
| נשלח ב-25/2/2021 23:10 |
|
| |
אולי הכוונה להקצאת תקציבים לעזרה סוציאלית-נפשית לרווקים, שזה דבר נחמד וחשוב (אבל זניח במושגים של בחירות).
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 11:03 |
|
| |
סתם התחשק לי להקפיץ את האשכול הזה לרגל המצב המצחיק שנוצר. שדווקא בגלל שסמוטריץ' עבר את אחוז החסימה, זה בדיוק מה שתוקע את "גוש הימין" מלהקים ממשלה בתמיכת רע"מ. שהרי אם סמוטריץ' לא היה עובר, אז אמנם "גוש הימין" ביחד עם בנט היה יורד במקרה הכי גרוע ל-57 מנדטים. אבל היה יכול להקים ממשלה עם רע"מ. צחוק הגורל.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 14:24 |
|
| |
מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | סתם התחשק לי להקפיץ את האשכול הזה לרגל המצב המצחיק שנוצר. שדווקא בגלל שסמוטריץ' עבר את אחוז החסימה, זה בדיוק מה שתוקע את "גוש הימין" מלהקים ממשלה בתמיכת רע"מ. שהרי אם סמוטריץ' לא היה עובר, אז אמנם "גוש הימין" ביחד עם בנט היה יורד במקרה הכי גרוע ל-57 מנדטים. אבל היה יכול להקים ממשלה עם רע"מ. צחוק הגורל.
|
|
אבל קשה לטעון שהוא לא הצהיר לפני הבחירות שאין סיכוי שיצטרף לממשלה בתמיכת רע"מ...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 14:29 |
|
| |
לא יודע אם סמוטריץ הצהיר, נתניהו ובנט הצהירו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 15:17 |
|
| |
מצד רביעי, אני מעולם לא באתי בטענות לסמוטריץ' בעניין הזה. להיפך, הייתי בא אליו בטענות אילו היה נוהג אחרת משהבטיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 15:31 |
|
| |
אני סברתי שמלכתחילה סמוטריץ' לא היה צריך להתפצל מבנט. היה צריך להסתפק בשמירת כוחו כמפלגה עצמאית בתוך רשימת ימינה. (אלא אם הוא היה משלב מפלגה חרדית ברשימה שלו שיהיה בה נציג חב"ד ונציג חרדים עובדים, שאז יש סיבה לפיצול). אני סבור שבפלונטר הנוכחי בנט וסמוטריץ' צריכים להתחבר בחזרה (ללא בן גביר ומעוז) וללכת ביחד (12 מנדטים) לממשלת אחדות כאשר בנט ראשון ברוטציה כדי למנוע בחירות חמישיות או ממשלה שנשענת על רע"מ. וכמו שאמרה יו"ר סיעת "הציונות הדתית" ח"כ אורית סטרוק: מרצ והעבודה עדיפים על רע"מ.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2021 15:43 |
|
| |
השמאל לא יכנס לקואליציה ללא שותפות או לכל הפחות הסכמות עם הערבים, ברגע שיש אפשרות ולו רחוקה שהערבים (או חלקם) ילכו עם הימין הם לא יכולים להרשות לעצמם לוותר עליהם
|
|
|
|
|