בית פורומים בחדרי חרדים

כמה צפוי: הקמפיין לחיסוני ילדים מתחיל >>>

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/2/2021 01:39 לינק ישיר 
כמה צפוי: הקמפיין לחיסוני ילדים מתחיל >>>

www.bhol.co.il/news/1188629

עשרות מיליוני ילדים כבר שנה שלימה חלו בקורונה בכל העולם אף אחד לא חווה תוצאה כזו או דומה לה, אך לפתע תופעה דלקתית יחידה, נדירה ומאד לא שגרתית הופכת ל״תסמין קורונה״, לא פחות.
לעומת זה אנשים שנוטלים חיסונים וזוכים לשלל תופעות לוואי, נשים מדממות, ואפילו כאלו שמתו שעתיים שלוש לאחר החיסון - אלו נקבעים בוודאות שאין לחיסון שום קשר.
אני לא מתנגד לחיסונים כי אני לא מבין בתחום, ויתכן שהם באמת מצילי חיים, אבל הקמפיין האגרסיבי והדיקטטורי, בשילוב תעשיה שלימה של הפחדות תקשורתיות מדליקים הרבה נורות אדומות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 15:07 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
נוירולוג כתב:

בקמפיינים מעורב הרבה מאוד כסף, ולא בטוח שהמניעים של כל מי שפועלים בנושא הם מניעים טהורים.
אבל הפתעת אותי, חשבתי שאתה סומך על ר' חיים קניבסקי.

אחרי עבודה מאומצת הצלחתי אתך במשהו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אבוי לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 15:00 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

בקמפיינים מעורב הרבה מאוד כסף, ולא בטוח שהמניעים של כל מי שפועלים בנושא הם מניעים טהורים.

אחרי עבודה מאומצת הצלחתי אתך במשהו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:55 לינק ישיר 

הדימויים שלך היו יכולים להיות חביבים אבל ב-2 התחומים שציינת גם בבטיחות בדרכים וגם בעישון, ההתנהלות רחוקה מהתנהלות החיסונים, למרות סכנות הדרכים והנפגעים הרבים כל ילד בן 17 יכול כבר לקבל רשיון, ולמעשנים יש זכות כניסה לכל מקום ללא דרכון ירוק.
שוב, אני לא ממתנגדי החיסונים כי אני לא מבין בתחום הזה, אבל לצד המציאות העגומה של סכנות הקורונה, הקמפיין מאוד אגרסיבי ומשלב הרבה מוניפלציות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:54 לינק ישיר 

כמובן עיקר העניין של חיסון ילדים הוא בשביל שלא יעבירו את המחלה, ליצור חסינות עדר. לא בגלל האחוזים המזעריים של הילדים שיסתכנו מן הקורונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2021 14:40 לינק ישיר 

אני לא מתנגד לבטיחות בדרכים כי אני לא מבין בתחום, ויתכן שזה באמת מציל חיים. אבל הקמפיין האגרסיבי והדיקטטורי, בשילוב תעשיה שלימה של הפחדות תקשורתיות מדליקים הרבה נורות אדומות.

אני לא בעד עישון כי אני לא מבין בתחום, ויתכן שזה באמת מציל חיים. אבל הקמפיין האגרסיבי והדיקטטורי, בשילוב תעשיה שלימה של הפחדות תקשורתיות מדליקים הרבה נורות אדומות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2021 01:54 לינק ישיר 

אתה לא מבין כלום ברפואה
ואתה קובע שהילד בריא ?
אתה מדליק לי נורות אדומות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כמה צפוי: הקמפיין לחיסוני ילדים מתחיל >>>
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext