בית פורומים בחדרי חרדים

ראש הממשלה על מלא מלא מלא...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/2/2021 23:52 לינק ישיר 

צפיתי בראיון של ראה"מ בערוץ 13
המסקנה,
רק בנימין נתניהו יכול להנהיג את מדינת ישראל.
אינני מבין את צהלולי הרל"בים על 'הראיון שהכניע את נתניהו...'
נהפוכו
נתניהו הפגין קור רוח מרשים. וענה למראיין בצורה רהוטה, ענינית, וגם עקץ כשהיה צורך בכך.
ולאלו מהימין שמסתובבים עם פרצוף ת"ב, הרימו את ראשכם, זיקפו קומתכם, בחסד השם יש מנהיג לבירה והוא ימשיך וינהיג אותנו עד ביאת המשיח בב"א...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 13:55 לינק ישיר 

קלעפער כתב:

מנהיג לבירה? לא פחות? זה ביטוי ראשוני של אמונה בה' של הגילוי הראשון בהיסטוריה ואתה משתמש בזה לאיש שפל? עד כדי  כך אתה חסיד? עדיף כבר מנדלי...

לא נכנסתי לענין הערכי מוסרי.
דיברתי נטו ניהול מקצועי.
וכל הסופרלטיבים הם כמובן מטאפורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 12:09 לינק ישיר 

מושגים כתב:

צפיתי בראיון של ראה"מ בערוץ 13
המסקנה,
רק בנימין נתניהו יכול להנהיג את מדינת ישראל.
אינני מבין את צהלולי הרל"בים על 'הראיון שהכניע את נתניהו...'
נהפוכו
נתניהו הפגין קור רוח מרשים. וענה למראיין בצורה רהוטה, ענינית, וגם עקץ כשהיה צורך בכך.
ולאלו מהימין שמסתובבים עם פרצוף ת"ב, הרימו את ראשכם, זיקפו קומתכם, בחסד השם יש מנהיג לבירה והוא ימשיך וינהיג אותנו עד ביאת המשיח בב"א...

נשלח מהאנדרואיד שלי

מרגיש בזוי לקרוא כזה טקסט.
המוסכניק שאני מטפל אצלו - גם הוא זן נדיר. מקצוען בחסד, אמין ומומחה שמשאיר אבק למתחרים.
אבל אני לא חושב שזה הופך אותו לסגן-משיח, אפילו שהוא באמת חד בדרא בתחומו.
אותו דבר לגבי איסטלטור מסויים שאני מכיר.
פוליטיקאי הוא גם נותן שירות בסופו של דבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 00:38 לינק ישיר 

ביבי עדיין אינו המשיח.
זה נכון שאלו המתיימרים להחליפו אינם מגיעים לקרסוליו, וגם נכון הוא שמדובר בפוליטיקאי הכי מוכשר שהיה כאן, ובכלל מדובר באדם מוכשר מאוד ובעל יכולות גבוהות, אך יש לו גם חסרונות.

באשר לראיון הספציפי הזה, צפיתי בהקלטה של ה"ראיון", והאמת שקשה לקרוא לדבר הזה ראיון, זה יותר נראה כמו עימות מכוון ולא מכובד מצד מי שאמור לשמש כמראיין. העויינות וחוסר הכבוד הבסיסי לראש הממשלה היה מהרגע הראשון ועד לרגע האחרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 00:33 לינק ישיר 

זמנו של ביבי עבר. אדם ששר נה נה נה, כשיש כמעט 6000 מתים מקורונה, בזמן שהיה אפשר לסגור את נתבג מייד בצורה הרמטית. אדם עשיר מאוד שחי על מתנות מקורבים. אדם שעומד לדין על שוחד מרמה והפרת אמונים. אדם שמפלג את העם. ביבי הבייתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 00:24 לינק ישיר 

ביבי מבין שמצבו נואש

גם אם לגוש יהיו 61 מנדטים, בנט יוכל לכפות רוטציה עם סער ו/או לפיד. הוא ודאי יעדיף ממשלה כזו, מאשר רוטציה עם ביבי בממשלה צרה של חרדים ובן גביר.

לביבי לא תהיה יכולת להרכיב ממשלה, לא תהיה יכולת לדחוף לבחירות חמישיות. התקוה היחידה שלו היא ששלישיית בנט/סער/לפיד לא יצליחו להסתדר ביניהם. אבל שום דבר לא תלוי בו והוא מבין את זה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2021 00:14 לינק ישיר 

מנהיג לבירה? לא פחות? זה ביטוי ראשוני של אמונה בה' של הגילוי הראשון בהיסטוריה ואתה משתמש בזה לאיש שפל? עד כדי  כך אתה חסיד? עדיף כבר מנדלי...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ראש הממשלה על מלא מלא מלא...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext