האם נדרש מיהדות התורה לפרוש מהממשלה על כל טענה/תלונה שיש לנו, תהיה מוצדקת ככל שתהיה? האם על כל דבר הם נדרשים לצאת מהממשלה, לפרק הכל ולהפסיד את כל הקופה? האם עדיף יהיה להשאיר את הזירה לליברמן ולפיד שיכנסו שותפים במקומינו?
בני אהובי לא נולדנו אתמול גם אנחנו יודעים שלא על כל מחדל שוברים את הכלים אבל שמספרים לך עכשיוווווו זהוווו נדרוש מהממשלה ונדרוש מהממשלה ונדרוש בקיצור מכיר את הסיפור זאב זאב?מכיר אז עכשיו שהרועה יתמודד לבד ויאכל את הדיסה ש[לא] בישל ביננו הרי החסידים בטוחים שהם יותר חרדים מהליטאים הקאלטערס והליטאים חושבים שהם יותר טובים מהחרדלי'ם
ואם אתה חושב שעיקר לפרנס עם משכורת של חכ כמה משפחות חרדיות מאשר חרדליות אז אוקיייי תעיף את כל אוכלי החינם הפנסיונרים ותכניס במקומם אברכים שגם צריכים לחתן ילדים
חסר כאן הסבר קטן, איך כל זה קשור לחכ"ים החרדים? ראינו כאן באתר ובעיתונות החרדית קיתון של בוז ותלונות רבות של החכ"ים החרדים נגד החלטת הממשלה החכי"ם החרדים בצד שלנו האם נדרש מיהדות התורה לפרוש מהממשלה על כל טענה/תלונה שיש לנו, תהיה מוצדקת ככל שתהיה? האם על כל דבר הם נדרשים לצאת מהממשלה, לפרק הכל ולהפסיד את כל הקופה? האם עדיף יהיה להשאיר את הזירה לליברמן ולפיד שיכנסו שותפים במקומינו? סליחה אם אתבטא כאן בחריפות, אבל אתה וכל המתלוננים אתם כמו בני טיפש עשרה שלא חושבים כמה צעדים קדימה, הולכים עם תחושות בטן ושורפים את כל הבית על כל תלונה אולי ריטלין יעזור?
אכן, במקום ללכת עם תחושת בטן של"לפני הכל חרדים", אנחנו נחשוב כמה צעדים קדימה, ונבין שבלי שסמוטריץ עובר חסימה, הח"כים החרדים לא יוכלו אפילו לאיים.
חסר כאן הסבר קטן, איך כל זה קשור לחכ"ים החרדים? ראינו כאן באתר ובעיתונות החרדית קיתון של בוז ותלונות רבות של החכ"ים החרדים נגד החלטת הממשלה החכי"ם החרדים בצד שלנו האם נדרש מיהדות התורה לפרוש מהממשלה על כל טענה/תלונה שיש לנו, תהיה מוצדקת ככל שתהיה? האם על כל דבר הם נדרשים לצאת מהממשלה, לפרק הכל ולהפסיד את כל הקופה? האם עדיף יהיה להשאיר את הזירה לליברמן ולפיד שיכנסו שותפים במקומינו? סליחה אם אתבטא כאן בחריפות, אבל אתה וכל המתלוננים אתם כמו בני טיפש עשרה שלא חושבים כמה צעדים קדימה, הולכים עם תחושות בטן ושורפים את כל הבית על כל תלונה אולי ריטלין יעזור?
נשלח ב-2/3/2021 08:54
מתחרפן
ברכת_החמה כתב:
.לדעתי ג' הרבה יותר תרוויח כשהם יעברו אחוז חסימה מאשר עוד מנדט לג' . מה שחשוב זה הצלחת הגוש ולא החלוקה הפנימית בתוכו.
אני בכלל לא חסיד של גוש ביבי.אדרבא מתפלל שהבן אדם כבר יעוף יחד עם כל הקשקשנים שה*חת נדבק להם לכסא וחושבים ש'אין עוד מלבדם' כן חשוב שיהיה רוב ימין ולעשות הכל שהקולות של סמוטגביר לא ילכו לפח וכמו שאמרו כאן עוד ח'כ עם וייסע זאקן ועוד ח'כ עם שווארצע זאקן לא יעלה ולא יוריד
נשלח ב-1/3/2021 23:55
א. אני כלל לא בטוח שסמוטריץ והשני יכלו לעשות יותר חוץ מלצרוח קצת ועוד קצת יחסי ציבור אבל לא תועלת ממשית. ב. עד הבחירות יש עוד מלא מלא זמן ויהיו עוד פרשות חדשות שישכיחו את הישנות. ג. לא נורא בכלל שיצביעו סמוטריץ והשני .לדעתי ג' הרבה יותר תרוויח כשהם יעברו אחוז חסימה מאשר עוד מנדט לג' .מה שחשוב זה הצלחת הגוש ולא החלוקה הפנימית בתוכו.
אני מניח שכותבים כאן ללא ידע, אך אני יודע שח"כ הרב מקלב ניסה לפעול בנושא עוד מערב שבת במגעים מול כל הגורמים, אך ללא הצלחה מרובה.
הרשעות הוא של הקבינת המושחת, וחלילה לתת להם את הכח
מודה ומתוודה פעם חשבתי שמקלב הוא נציג ציבור ראוי, ואחרי שנתקלתי בפעילותו, או יותר נכון באי פעילותו, אני רואה שגם הוא קשקשן גדול.
תשאלו את כל התושבים בפרוייקטים החרדיים החדשים, פוריה הר יונה ואחיסמך, הסובלים מהעדר תחבורה הגיונית, ויספרו לכם שכל פניותיהם אל סגן שר התחבורה מקלב היו דיבורים אל הקיר, הוא בא, שחרר כמה הצהרות, ופרסם למחר בעיתון, אך מעשים נאדה גורנישט...
נשלח ב-1/3/2021 22:42
צריך להודות ביושר.
מי שמסיבות כאלו ואחרות, וכלל לא חשוב מה הן, יצביע לרשימת ט'. ויסייע לה לעבור את אחוז החסימה.
כנראה יביא תועלת -לאינטרס החרדי- יותר ממי שיצביע ג או שס.
נשלח ב-1/3/2021 22:10
אין ספק שהרבה חרדים יצביעו לסמוטריץ,
עם היגיון שעדיף לתת כוח למי שיעשה משהו חיובי בכנסת,
מאשר להצביע לאייכלר או טסלר שלא עושים שום דבר בכנסת.
נשלח ב-1/3/2021 21:39
מתחרפן
אליהו1000 כתב:
הבעיה היא בחוסר האונים של התגובה, מה תעשה תצביע ותכניס את מעוז על חשבון אייכלר ופינדרוס, שאר החכים של ג יפתחו בקבוקי שמפניה,
נכון שיש שם נשים נכון שהם לא בהשקפה שלנו נכון שיש לי הרבה הסגות עליהם אבל חייבים לתת לחכים של ג שנהיו עצמאים בשטח והם כבר מזמן שלוחי דעצמן לא דרבנן לא דאוריתא ולא דידן עם כל הדרשה המצחיקה של פינדרוס והכואבת של איכלר והנסיונות שוא של מקלב חבל על הזמן ביבי מסובב אותם או דוחף להם כסף ומשתיק אותם וגם מש*ין עליהם והם שותים את זה כמו ויסקי
אם החכים עושים רק מה שהגדולים אומרים להם אז למה א'א לשלוח את גפני ושות' לפנסיה ולהכניס אברכי משי שיהיו הרבה יותר טאטאלאך לגדוילים
כל הקטע של הדיור וקנסות הקורונה והתנהגות העבריינית של המשטרה והגרורות של זה בעיקר מה שהיה אתמול.המשטרה מקרקסת את הציבור שאפשר לקרקס אותו תראה מה קורה עם האתיופים מישהו יתחיל איתם? זה בזכותם אז היידה הביתה