בית פורומים בחדרי חרדים

לטובת הציבור; אשכול מרוכז לכבוד הבחירות של מחדלי הח"כים לאורך כל תקופת הקורונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/3/2021 22:07 לינק ישיר 
לטובת הציבור; אשכול מרוכז לכבוד הבחירות של מחדלי הח"כים לאורך כל תקופת הקורונה

למען נזכור את כל אשר עשו (לא עשו) נציגנו בכנסת בשנה האחרונה ולא נתפתה עוד פעם להצביע להם ושלא ימכרו לוקשים - ועשית ככל אשר יורוך, להקהל ולעמוד על נפשנו וכדו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2021 16:56 לינק ישיר 

האם מישהו יכול להצביע על איזשהו דבר מועיל שמאיר פרוש עשה לטובת כלל ישראל מאז שנתמנה לח"כ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2021 17:06 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:
האם מישהו יכול להצביע על איזשהו דבר מועיל שמאיר פרוש עשה לטובת כלל ישראל מאז שנתמנה לח"כ???

צבי ברש, י"ב בחשון תשס"ט, 

קיבלתי באימייל את המכתב הבא שתיאר את הקשר של מאיר פרוש לאנשי ההתיישבות בשומרון. זה מחמם את הלב ומתאר קשר חם ואידיאלי בין אנשים מציבור הדתי-לאומי לבין אנשים מהזרם החרדי. 

מה השם מאיר פרוש אומר לי...

היה זה לפני 12 שנה ב כ"ז ניסן התשנ"ז, הימים ימי ממשלת נתניהו בחודשיה הראשונים כשהופתענו בוקר אחד לגלות כי ביתנו הקטן בגבעת להבה בשכונה המזרחית של יצהר מוקף במאות שוטרים, (אז בימים ההם עוד לא היינו מורגלים במראה הקשה הזה) מהר התברר כי אלוף פיקוד המרכז דאז עוזי דיין בחסות שר הביטחון החדש איציק מרדכי הכין לממשלת נתניהו הפתעה בדמות הריסת מאחזים ביו"ש, מבחן ראשון מסוגו לממשלה לאומית לכאורה, לאחר ממשלת רבין ופרס.

כל ניסיונותינו לעצור את ההרס לא הועילו ורק בסיום הריסת הבית הגיעה ההוראה המיוחלת לכוחות הביטחון לעצור את ההרס ולעזוב את המקום.

לאחר מעצר של כמה שעות במשטרת שומרון, היינו שבורים ומרוסקים ,חבולים ומוכים, פיזית ונפשית.

כל חברי הכנסת הלאומיים והשרים גינו את התקשורת,אבל מעטים חיזקו באמת והראשון שבהם למרבה ההפתעה –היה ר' מאיר פרוש סגן שר השיכון דאז שהתקשר באופן אישי והזמין את רב הישוב יצהר ונציגי הישוב והגבעה אליו לביתו עוד באותו ערב לשיחת חיזוק ובדיקת האפשרויות לבנית המקום מחדש, לאחר מס' ימים בעיצומו של יום העצמאות התשס"ח הופיע בגבעת להבה ביצהר רכב הסעות משפחתי ומתוכו יצאה כל משפחת פרוש מגדולם ועד קטנם המחזה היה סוריאליסטי, ר' מאיר בלבוש הירושלמי ובהדרת פניו הסב עמנו ביום העצמאות למרגלות דגל ישראל הקרוע מעל חרבות הבית ההרוס.

ומיני אז במשך 12 שנה נוצר קשר של קיימא בין ר' מאיר פרוש להתיישבות ביהודה ושומרון וחבל עזה ולכל מפעלים הקשורים לציבור הדתי הלאומי בכל תחום ותחום, במאבקים הגדולים ובחיי היום יום הושיט לנו ר' מאיר את עזרתו. באופן אישי הנני מכיר עשרות מוסדות חינוך, תלמודי תורה, מאות משפחות, ישובים וקהילות שקבלו את עזרתו בכל תחום מהגבעות והאסירים הלאומיים ועד בניית שכונות וישובים והקמת מוסדות חינוך.

יידע הציבור הדתי הלאומי וישפוט בעצמו ביום הבחירות,

לנו נאמני התורה והארץ שמכירים שנים רבות את ר' מאיר ופועלו אין ספק אפילו קל שבקלים שמבין המועמדים הקיימים כיום הוא הראוי ביותר לעמוד בראשה של ירושלים ובעזרת ה' ייתן לו ה' כח לקדש שם שמים בתפקידו החדש ולהכין את ירושלים לקראת בוא יום ה' הגדול והנורא.

חזק ואמץ ידידנו ר' מאיר פרוש בעד עמנו ובעד עיר אלוקינו וה' יעשה הטוב בעיניו.

יהודה ליבמן - יצהר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 14:44 לינק ישיר 

עכשיו שהם מבינים אחרי המחדלים בפורים שהם איבדו את זה, הם נאחזים בקרנות הבג"ץ כדי להצדיק למה צריך לבחור בהם, כי הם הולכים לחוקק את פסקת ההתגברות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 15:05 לינק ישיר 

נראה שהחכי"ם הושפעו מהתקשורת והם חושבים שהם שלוחים של עיזים, כשלושה שבועות לפני הבחירות הם ישבו והודיעו שהם נגד המשטרה והבג"ץ  ימח שמו וזכרו, איפה הם היו עם חק השבות חמישים שנה, איפה הם היו נגד המשטרה הסדיסטית בשנה האחרונה, איפה הם היו בשבילנו בשנים האחרונות, מחלוקת טסלר-אייכלר ליצמן-פרוש העסיקה אותם יותר בשנים האחרונות, ואילו אנחנו בסוף הרשימה, בין יצא קול קורא מרטיט ומזעזע כמה ימים לפני הבחירות על גודל השעה ועל המשכורות של החכי"ם ועוזריהם שלא תפגע חלילה וחס.

אנו בשעת שמד אויבים ושונאים מכל כיוון, הרפורמים וידידיהם החילוניים ימח שמם וזכרם עוקרי האמונה בתורה מסיני, מחריבי היהדות מבית ומחוץ, דוברמן הדב הרוסי ובוחריו הנבערים מדעת, וכל היהירים למיניהם בראשות ובהיתר הבג"ץ, פוערים פיהם ושיניהם כחיית טרף נגדינו ובעד הפקרות רשע ופשע, ואין מי יעמוד בפרץ, רק כמה כובעים שיושבים על הכסאות כדי שלא יתפסו בידי כמה ליברמנים ולפידים בוערים באש היצר הבוער בהם תמיד.

נלבש מסיכות נגד בחילות ונלך להצביע להם בלית ברירה אבל כשיקבלו בסוף היום 5-6 מנדטים על הגבול יבינו שלמרות גידול באוכלוסיה לא התלהבו המצביעים לרוץ לקלפי בשביל משפחות השולטות בציבור הטוב והתמים הרוצה רק טוב ולא פוליטיקה מצחינה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 17:04 לינק ישיר 

אל דאגה, כולכם תקטרו ותצביעו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 18:25 לינק ישיר 

כמעט כל השנה האחרונה בתי הכנסת, הישיבות והכוללים פעלו כ-ר-ג-י-ל, בלי לעשות כמעט מאמץ מינימלי אפילו להתפלל באוהלים בחוץ וכדומה.

אבל ילדות הגן שלנו טיפסו על הקירות יותר מידי זמן השנה, וגם בשבוע הבא אם לא יחול שינוי - הילדות אמורים לחזור לבית .
באדיבות המועצה המקומית ההזויה בה אני גר שבטיפשותה התעקשה לשלוח את כלל הילדים במוסדות החינוך לבדיקות. למרות שהסיכון לילדים הוא מזערי עד בלתי קיים, וכל מבוגר שרצה כבר התחסן מזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2021 01:37 לינק ישיר 

העוצר והסגר בבני ברק בחג הפסח !!
אשמים ליצמן ודרעי שרק הם דחפו לעשות עוצר !!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 17:18 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

ומה עשה ישראל אייכלר ויעקב טסלר בשנה האחרונה חוץ מלזעוק בדוכן הכנסת על דא ועל הא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2021 21:23 לינק ישיר 

מזמור_שיר כתב:

דפק לחרדים את חריש וגנב מהליטאים וספרדים את אלעד. לא מספיק?
הספיק לריב עם ליצמן, ויז'ניץ, ש"ס ודגל ובאיאן ולהשלים עם מחציתם ולריב שוב ולהשלים שוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2021 21:24 לינק ישיר 

באר_החיים כתב:

מזמור_שיר כתב:

ומה עשה ישראל אייכלר ויעקב טסלר בשנה האחרונה חוץ מלזעוק בדוכן הכנסת על דא ועל הא

רבו ביניהם על המקום מי קודם .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לטובת הציבור; אשכול מרוכז לכבוד הבחירות של מחדלי הח"כים לאורך כל תקופת הקורונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext