בית פורומים בחדרי חרדים

כתבת יח"צ שקרית באתר להצלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2021 15:09 לינק ישיר 
כתבת יח"צ שקרית באתר להצלה

באתר יש כתבה כביכול מתנדבי הצלה תמימים הותקפו ללא סיבה,ראשית שלא הובן לא נכון ,רוב המתנדבים עושים עבודת קודש של הצלת חיים שכל המציל וכ"ו .
אבל אי אפשר להתעלם מהמקרים הרבים שכל תושב נתקל בהם בכל יום ,של המוני מתנדבים שעטים על כל פצוע ללא כל סיבה וחלק מהם יחסמו ללא כל סיבה את הכביש לזמן ארוך ,רק כדי לנפח עוד קצת את האגו שלהם.
בסירטון שבכתבה רואים בדיוק מקרה כזה של מתנדב שחוסם ללא כל סיבה את התנועה בכביש וגם רואים בסירטון איך שהוא בועט בחזקה ברכבו של מי שהעיז להעיר לו,ואחרי זה עוד מעיז להתלונן שהכו איתו.
ארגוני ההצלה שיש להם גם כך עודף מתנדבים צריכים להעיף כל סורר כזה משורות האירגון

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2021 07:36 לינק ישיר 

בושה לפותח האשכול, כפוי טובה ,ורשע.......
רואים מפורש שהאדם מרביץ, ומכה ונוסע ונמלט, וכמעט דורס אנשים
ואתה רואה הכל הפוך????????????????
האם זה לא רישעות לפתוח כזה אשכול הנושא????????????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2021 00:29 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
מחילופי הדברים ניתן להבין שהחוסם טוען שהמכה עשה איתו תאונה, וכנראה עצר וחסם אותו כדי שיתן לו פרטים.

ברגע של עצבים הוא בועט לו בדלת (אולי המכה זלזל בו באופן גס) ואומר לו "מי אתה בכלל", מה שמקפיץ לשני את העצבים ובתגובה הוא מכה אותו ומנסה להמשיך להכותו באופן מופרע ביותר.

אף אחד מהם לא צודק, אבל מי שנראה פה מסוכן יותר לציבור זה המכה המופרע שגם בורח מהמקום בפראות כאחרון הערסים וכמעט דורס אנשים.

זאת הפרשנות שלי, אבל אני לא יודע מה הייתי חושב אם הייתי ממוצא צפון אפריקאי או דומיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אני מסכים איתך לגמרי ,מדובר בשני חמומי מוח ,ההבדל שהאחד אזרח והשני חבר בארגון הצלה ,חוליגן אין מקומו בארגון שגם כך לשימחתינו מוצף בעודף מתנדבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 23:46 לינק ישיר 

מחילופי הדברים ניתן להבין שהחוסם טוען שהמכה עשה איתו תאונה, וכנראה עצר וחסם אותו כדי שיתן לו פרטים.

ברגע של עצבים הוא בועט לו בדלת (אולי המכה זלזל בו באופן גס) ואומר לו "מי אתה בכלל", מה שמקפיץ לשני את העצבים ובתגובה הוא מכה אותו ומנסה להמשיך להכותו באופן מופרע ביותר.

אף אחד מהם לא צודק, אבל מי שנראה פה מסוכן יותר לציבור זה המכה המופרע שגם בורח מהמקום בפראות כאחרון הערסים וכמעט דורס אנשים.

זאת הפרשנות שלי, אבל אני לא יודע מה הייתי חושב אם הייתי ממוצא צפון אפריקאי או דומיו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 21:16 לינק ישיר 

אין לי שום קשר לאירוע ,לא ישיר ולא עקיף,חמום מוח זה מתנדב שבועט באוטו של אזרח שהעיז להעיר לו,ואני לא מגונן על מי שנוקט באלימות,פשוט הגיע הזמן והעיתוי לסנן כל מתנדב בעייתי,ולהילחם בתופעות של חסימת צירים ללא שום קשר להצלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 16:26 לינק ישיר 

ממה שכתבת אפשר להבין שאתה הוא המכה או מקסימום א' מבני משפחתך.
אני במקומך הייתי מתבייש להגן על כזה חמום מוח, גם אם חסמו לו את הכביש.

נקוה שתוגש תלונה למשטרה, ויטפלו בו כמו שצריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2021 15:12 לינק ישיר 

www.bhol.co.il/news/1191858

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כתבת יח"צ שקרית באתר להצלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext