| נשלח ב-4/3/2021 22:29 |
|
| |
ההסתה נגד גדולי ישראל
אני מזועזעת משטף האשכולות כאן שמחרפים את חברי הכנסת החרדיים, הרי כל בר דעת מבין מה יקרה עם מערכת החינוך של ש״ס החינוך העצמאי הרשמי שאינו מוכר וכהנה וכהנה כשלא יהיה לנו יצוג הולם וחזק, וכן בשאר ענייני הדת, נכון הם לא תמיד פסגת החכמה, אבל בינינו מה אנחנו מצפים מחברה שתודה לה׳ מקדשת את לימוד התורה ושמחים עם זה שהטובים שלנו ספונים בבתי המדרש, ולכן הברירה הטבעית היא שבתחום הזה עלינו להסתפק במה שיש, אבל מכאן ועד לשפוך את התינוק עם החלב הדרך ארוכה, כל הכותבים הללו הם חכמים גדולים בעיני עצמם וחושבים שהם הם ה״מבינים״ הגדולים בזמן שרובם טיפשים נבערים ונלעגים. אני עוקבת בכל המערכות האחרונות ותמיד תמיד אותם הגיגים אותם כעסים כביכול (לא קשה לבדוק כאן בפורום) ולמזלינו חכמת ההמון שמבין היטב מה נכון לא בדיוק נשרך אחרי הוגי הדיעות בגרוש שמצויים כאן בפורום, אולי באמת שרית צריכה להקים מפלגת חכמי בר אילן ולצרף אליה את כל אומללי הפורום שממש חייבים להפיץ את משנתם הכל כך חכמה שאין לה תחליף ולתקן את כל חליי החברה החרדים שברוך השם שורדת גם בלעדיהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 23:16 |
|
| |
אם לא יהיה את מערכת החינוך של שס או של יהדות התורה, יהיה מספיק מי שיחליף אותם יש כל כך הרבה מערכות חינוך חרדיות, שהם לא באמת יכולים להחזיק את הציבור הם צריכים לקבל ביקורת כי בלי לדעת לקבל ביקורת, אי אפשר להתקדם בחיים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 23:44 |
|
| |
עדיף ייצוג חלש או ללא ייצוג כלל מאשר ייצוג גרוע. אם לא היה ייצוג והיינו סוגרים דיל עם המפלגות הגדולות, כנראה תקצוב המוסדות כבר היה בספר התקציב עם אותו תעריף כמו הממלכתי ולא היו צריכים להילחם ולהיות מוצגים כל הזמן כמו שנוררעס
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2021 23:55 |
|
| |
| sasa2 כתב: |  | | אני עוקבת בכל המערכות האחרונות ותמיד תמיד אותם הגיגים אותם כעסים כביכול (לא קשה לבדוק כאן בפורום) ולמזלינו חכמת ההמון שמבין היטב מה נכון לא בדיוק נשרך אחרי הוגי הדיעות בגרוש שמצויים כאן בפורום |
|
המסקנה שלך נכונה מאוד, ולכן אין טעם להתרגש ולהזדעזע מהכותבים בפורום שמכריזים שעכשיו מלא חרדים עוברים לסמוטריץ', כי ההיסטוריה מוכיחה שהכותבים הללו מאז ומעולם לא הצביעו לג', וכל שאר הציבור (95%) שהצביע לג', כנראה ימשיך לעשות כך גם הפעם. לא ברור לי איך הם לא מתייאשים, אחרי שפעם אחר פעם הם כושלים בתחזיותיהם, ולא זו בלבד, אלא שאחוזי ההצבעה למפלגות שאינן חרדיות באזורים חרדיים במגמת ירידה מובהקת. יש אנשים שלא מסוגלים להבחין בין המציאות, לבין מה שהם היו רוצים שתהיה המציאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2021 02:23 |
|
| |
| sasa2 כתב: |  | | אני מזועזעת משטף האשכולות כאן שמחרפים את חברי הכנסת החרדיים, הרי כל בר דעת מבין מה יקרה עם מערכת החינוך של ש״ס החינוך העצמאי הרשמי שאינו מוכר וכהנה וכהנה כשלא יהיה לנו יצוג הולם וחזק, וכן בשאר ענייני הדת, נכון הם לא תמיד פסגת החכמה, אבל בינינו מה אנחנו מצפים מחברה שתודה לה׳ מקדשת את לימוד התורה ושמחים עם זה שהטובים שלנו ספונים בבתי המדרש, ולכן הברירה הטבעית היא שבתחום הזה עלינו להסתפק במה שיש, אבל מכאן ועד לשפוך את התינוק עם החלב הדרך ארוכה, כל הכותבים הללו הם חכמים גדולים בעיני עצמם וחושבים שהם הם ה״מבינים״ הגדולים בזמן שרובם טיפשים נבערים ונלעגים. אני עוקבת בכל המערכות האחרונות ותמיד תמיד אותם הגיגים אותם כעסים כביכול (לא קשה לבדוק כאן בפורום) ולמזלינו חכמת ההמון שמבין היטב מה נכון לא בדיוק נשרך אחרי הוגי הדיעות בגרוש שמצויים כאן בפורום, אולי באמת שרית צריכה להקים מפלגת חכמי בר אילן ולצרף אליה את כל אומללי הפורום שממש חייבים להפיץ את משנתם הכל כך חכמה שאין לה תחליף ולתקן את כל חליי החברה החרדים שברוך השם שורדת גם בלעדיהם. |
|
מסכים עם כל מילה, בפרט עם אלו המודגשים באדום כשאני רואה את הרמה השכלית של כל הבכיינים, אני רגוע.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|