| נשלח ב-11/3/2021 09:02 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | ההערכה המקובלת היא שהפלג מונה קצת מתחת ל20% מהליטאים
|
|
זוהי הערכה מאוד מוגזמת, ומבוססת על הצבעה לרשויות שכוללת הצבעת מחאה של כאלו שרצו לדפוק את דגל (חסידים וכדו').
מה שיותר חשוב לציין זה שפותח האשכול שייך לפלג, וכן העומד בפרץ הבושה. ומכאן מקור הדברים שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 11:36 |
|
| |
לבחירתכם
| avishai323 כתב: |  | | שפותח האשכול שייך לפלג,. |
|
אוי כמה אני אוהב מטומטמים כמוך שמי שלא חושב כמו ההראש כרוב קאלבאסה שלך אוטומטית משתייך לפלג חשבתי שהפלג הם פלג קטן.יחביבי יש עוד דברים בעולם מחוץ לשונאים והמחבלים שלכם תתעורר
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 12:57 |
|
| |
כתבתי את העובדה על שייכותך לפלג, לא בגלל אשכול זה או אחר. אלא בעקבות כל ההיסטוריה שלך שאנו זוכרים היטב.
חבל שאתה מנסה לרמות את החברים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 13:34 |
|
| |
לבחירתכם
| avishai323 כתב: |  | כתבתי את העובדה על שייכותך לפלג, לא בגלל אשכול זה או אחר. אלא בעקבות כל ההיסטוריה שלך שאנו זוכרים היטב.
חבל שאתה מנסה לרמות את החברים כאן. |
|
מה לעשות שנמאס לי כבר להכחיש ואולי אני גם זורם עם הדמיונות שלך ואתה כל פעם מהניק הזה ומכמה וכמה ניקים אחרים ככלב השב על קיאו. הלואי והייתי יכול להיות כמוהם שמוסרים נפשם למען התורה וה לצערי כמוני כמוך מסתובב באשפתות האינטרנט שזה הס מלהזכיר אצל אנשי הקודש שנקראים הפלג תתפלל עלי אולי אזכה ואהיה במחיצתם בגן עדן מה לעשות שאתם המזרחניקים החדשים והיתד של היום זה הצופה של פעם אז תמשיך להגיד שאני שייך לפלג ואני ימשלך הגיד שאתה הכלב ששב לקיאו ומתפלל שמלכות הרשעה בהנהגת ביבי וגפני מהרה תעקר ותשבר
אני בעזרת ה' יצביע ט וקורא גם לכל המבינים בעם לנהוג כמוני
תוקן על ידי לבחירתכם ב- 11/03/2021 13:36:29
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 19:54 |
|
| |
לי זה מספיק כדי שאצביע לו.

|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 20:00 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | לצערי כמוני כמוך מסתובב באשפתות האינטרנט שזה הס מלהזכיר אצל אנשי הקודש שנקראים הפלג תתפלל עלי אולי אזכה ואהיה במחיצתם בגן עדן מה לעשות שאתם המזרחניקים החדשים והיתד של היום זה הצופה של פעם
|
|
זה בסדר שאתה חושב שאתם יהיו בגן עדן. כל אחד חושב כך על הקהילה שלו. זה בסדר גם שאתה חוזר על דף המסרים שלכם בדבר המזרחניקים החדשים, ונגד יתד.
אבל מאיפה הפיגור הזה לכתוב שהם לא כאן. כאשר לשני פלגי הפלג יש כאן נציגות ברורה???
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 22:54 |
|
| |
לבחירתכם
| avishai323 כתב: |  | לצערי כמוני כמוך מסתובב באשפתות האינטרנט שזה הס מלהזכיר אצל אנשי הקודש שנקראים הפלג תתפלל עלי אולי אזכה ואהיה במחיצתם בגן עדן מה לעשות שאתם המזרחניקים החדשים והיתד של היום זה הצופה של פעם
זה בסדר שאתה חושב שאתם יהיו בגן עדן. כל אחד חושב כך על הקהילה שלו. זה בסדר גם שאתה חוזר על דף המסרים שלכם בדבר המזרחניקים החדשים, ונגד יתד.
אבל מאיפה הפיגור הזה לכתוב שהם לא כאן. כאשר לשני פלגי הפלג יש כאן נציגות ברורה??? |
|
זהו שאתה לא יודע מי הם אנשי הפלג אין כאן אף אחד מהם.אני מכיר אותם היטב. יש כאן ניקים שבסך הכל בזים ומתעבים את המיזרוחניקים החדשים שכל הזמן בזים לקדושים שמכונים כאן הפלג וכמו שה יבקש את הנרדף גם אנחנו רואים אותם כנרדפים ומתעבים את הרודפים זהו עכשיו תנענע את הכלאבאסה שלך שלא תשכח ותדבר כמו סינילי
ואם הם קוראים את מה שאני כותב כאן אז אני מבקש שיקראו את המצע של סמוטריץ שתי הודעות מעלי ומבקש שיצביעו בהמוניהם ט ואל תשכח שהרואה ט בחלומו סימן יפה לו אז כדאי גם לכם כדי שיהיה לכם להצלה כשהמשיח יבא ולא תתביישו שבחרתם ביבי גפני דרעי ר'ת בוגד
|
|
|
|
|