בית פורומים בחדרי חרדים

אחת הסיבות שהמפלגות החרדיות יקבלו המון קולות מהציבור החרדלי והחילוני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/3/2021 22:05 לינק ישיר 
אחת הסיבות שהמפלגות החרדיות יקבלו המון קולות מהציבור החרדלי והחילוני

רבים מהעם מאסו במפלגות ללא שום אידאולגיה, למעט הכסא וכסא ראש הממשלה, המפלגות היחידות שהאידיאל שלהם רצוף 70 שנה, לשמור על גחלת היהדות, למנוע התבוללות, לשמור על הסטטוס קוו המינימלי, לא נכנע לשום טרור ולחץ חילוני היא יהדות התורה, וגם שס, ורבים מהחילונים מאסו במצב ששורר אצלהם ואצל ילדיהם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 20:08 לינק ישיר 

אתה חי בסרט

אין לדברים הללו כל אחיזה או קשר למציאות. המפלגות החרדיות לא גדלות באופן יחסי לגידול הטבעי של הציבור, ובטח ובטח שהחילונים לא רצים למפלגות החרדיות.

קשה לעקוב אחר כל המונולוגים האישיים שלך, נראה שבמקום לכתוב פרקים בהמשכים ביומן או בבלוג האישי בחרת לפתוח אשכולות על כל הגיג ומשאלת לב שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 15:19 לינק ישיר 

אם נשפוט לפי הכותרת, מדובר בנסיון לבסס הערכה, אבל האמת היא שרוב ההערכות מבוססות בראש ובראשונה על תקוותו של המבסס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 14:21 לינק ישיר 

כותרת האשכול היא הבעת תקווה או הערכה מבוססת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 13:48 לינק ישיר 

הייתי טוען שההפך, שהרבה חרדים יצביעו דוקא לסמוטריץ בדיוק מהסיבות אותן אתה הזכרת אבל האמת היא שכולנות ברגע ההצבעה, נוטים להצביע ל״מפלגת הבית״ ומפלגת הבית של הציבור הדתי היא המפד״ל/בית יהודי/ימינה, של הציבור החרד״לי סמוטריץ, הציבור המזרחי-חרדי ש״ס והמזרחי אשכנזי ג׳.

לא ראינו הרבה מעברים בין הגושים האלה וקשה לדמיין שדוקא עכשיו נראה מעבר כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 13:43 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
על הסיבה השניה. 2. מיניה וביה שדא ביה נרגא, המלעיזים מלאים דמגוגיות, לשון הרע ורכילות ברמה הכי רדודה, לוקחים נקודה שחורה בדף לבן וממקדים את כל התוכן שלהם, ואידך זיל גמור זה אשכול שבא לאזן 20 אשכולות של ענבים חמוצים. רק שנבין, פתחת אשכול מתוך ידיעה שהוא מבוסס על תיאוריה שלא מחזיקה מים, רק בגלל שיש 20 אשכולות שכתוב בהן הפוך? מוזר למה עוד לא פתחת אשכול על הסיבה שבני אדם הולכים על 4.
דילגתי על הסיבה השנייה, כי היא משאלת לב וזה בעיניי לא ראוי לתגובה. אתה כותב שהסיבה שחרדלים יעשו משהו, בגלל שלו ישכילו יגרמו להם לעשות משהו???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 13:12 לינק ישיר 

1.היהירות שיש בי, אשתדל לעבוד עליה ולעוקרה מן השןרש, אך היא אינה עונה לך על כל הדיעות שדעתי מעלה כאן, היא אולי רומסת את כבודי אך הדיעות האמיתיות ימשיכו לצמוח ולפרוח, כמש"נ אמת מארץ תצמח, כמה שינסו לקבור אותה היא תצוץ. 2. הכי פחות שמתעסקים בכסאות אלה המפלגות הדתיות כולן כולל הדתי לאומי, אינני חולק על האידיאלים של הדתיים, אך התוצאות בשטח הוכיחו שסטטיסטית התוצאות פחות טובות מבחינת שמירת הדת והיהדות. 3. אתה משווה את ההשמצות שעוברים החרדים 70 שנה להשמצות של הדתיים, 4. אבל ברור החרדים אשמים במעשים שלהם הם גורמים את זה, ועוד כהנה וכהנה תשובות שלא יכולות להתקבל על הדעת של מי שהינו חרדי, כי לא יתכן להיות חרדי ולקבל את ההשמצות כהוויתן, ולכן אינני כותב כאן שום פלפולים וויכוחים, דברים פשוטים זברות ישרות, נציגי אגודת ישראל מייצגים במקסימום את השקפותיי והשקפת אנשי ביתי, ושכל אחד יבחן את עצמו האם הוא חרדי או לא, ואם הוא לא חרדי אז שיכריז אני לא חרדי ואז יביע את דעתו, לא יתכן שאנשים שמנהלים בית כמנהג המזרחי, יבואו וישמיצו את החרדים אילו הם חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 10:37 לינק ישיר 

כמה יהירות מנפיקה המכבסה שלך.
"מאסו במפלגות ללא שום אידאולגיה, למעט הכסא וכסא ראש הממשלה"?!
רק למפלגות החרדיות יש אידאולוגיה?! אותם לא מעניין הכסא?!
אולי תואיל להסביר לנו את המאבק העיקש על סדר הרשימה לכנסת.
זה לא מאבק על כסאות?! והקמת דגל התורה לא נעשתה בשביל לדאוג לכסא?!
הציבור החרדלי חי באידיאלים כל ימיו, הוא בוחר את מקום מגוריו לפי אידיאלים,
הוא מושמץ בתקשורת בשל אותם אידיאלים, כך שהוא האחרון לחשוב כי רק עסקני
המפלגות החרדיות נקיים מפניות ומאינטרסים אישיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 09:36 לינק ישיר 
1. לא הייתי פותח אשכול אם לא הייתי מאמין בזה, אבל העדפת לדלג

על הסיבה השניה. 2. מיניה וביה שדא ביה נרגא, המלעיזים מלאים דמגוגיות, לשון הרע ורכילות ברמה הכי רדודה, לוקחים נקודה שחורה בדף לבן וממקדים את כל התוכן שלהם, ואידך זיל גמור

הדיבוק כתב:
זה אשכול שבא לאזן 20 אשכולות של ענבים חמוצים. רק שנבין, פתחת אשכול מתוך ידיעה שהוא מבוסס על תיאוריה שלא מחזיקה מים, רק בגלל שיש 20 אשכולות שכתוב בהן הפוך? מוזר למה עוד לא פתחת אשכול על הסיבה שבני אדם הולכים על 4.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 09:21 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
זה אשכול שבא לאזן 20 אשכולות של ענבים חמוצים.
רק שנבין, פתחת אשכול מתוך ידיעה שהוא מבוסס על תיאוריה שלא מחזיקה מים, רק בגלל שיש 20 אשכולות שכתוב בהן הפוך? מוזר למה עוד לא פתחת אשכול על הסיבה שבני אדם הולכים על 4.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 08:51 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
hhaavv כתב:

טוב, זה רק בגלל שהחרד"לים והחילוניים לא מבינים שמה שבאמת חשוב, זה 600 מוזמנים בחתונה, ביטול קנסות על אי חבישת מסכה, נסיעות לאומן על חשבון סכנת חיים, השוואת הפגנות בלפור ללוויות...

ואותי סתם מעניין

כמה מהברסלבים שנסעו לאומן חלו ונפטרו?
הרי פימפמו השכם והערב על התמותה גודל הסכנה והתמותה שיגיע כתוצאה מהנסיעה לאומן, אז מותר לקבל מספרים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

אי אפשר לדעת. אין פילוח מסודר.
ברור שהיה שם הדבקה. כמו שיש מכל העדר ריחוק בין בני אדם.
ובנוסף ודאי שאי אפשר לדעת כמה אנשים בקבוצות סיכון נדבקו ומתו בגללם. (וגם בגלל תיירי דובאי כמובן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2021 07:19 לינק ישיר 

מה הסיבה לדעתך שחילוני יצביע למפלגה מגזרית דוברת יידיש?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2021 07:09 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

טוב, זה רק בגלל שהחרד"לים והחילוניים לא מבינים שמה שבאמת חשוב, זה 600 מוזמנים בחתונה, ביטול קנסות על אי חבישת מסכה, נסיעות לאומן על חשבון סכנת חיים, השוואת הפגנות בלפור ללוויות...

ואותי סתם מעניין

כמה מהברסלבים שנסעו לאומן חלו ונפטרו?
הרי פימפמו השכם והערב על התמותה גודל הסכנה והתמותה שיגיע כתוצאה מהנסיעה לאומן, אז מותר לקבל מספרים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/3/2021 06:51 לינק ישיר 

למה החילונים לא יצביעו למפלגות כמו ג'?
כי בניגוד לש"ס וסמוטריץ, ג' לא עושה בבחירות שום דבר כמו שצריך, מאז ומעולם.
במקום לפנות החוצה לחילונים מסורתיים בקמפיין מדויק שידבר רק אליהם, הם מעדיפים לבזבז את תקציב הבחירות על רמקולים וסינגלים משעממים לציבור שבוי ממילא…

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 22:42 לינק ישיר 

קורונה מקרה חד פעמי שנתי, חיים יהודיים דבר נצחי לכל החיים, די לנסות לייצר דמגוגיות זולות שלא תופסות מים מול הדברים אמיתיים. הקורונה הייתה נושא שמלכי עולם התנצחו בה החרדים היו טראמפ בקטע הזה, ושוב מה יש לדבר על נושא זמני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/3/2021 22:32 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אחת הסיבות שהמפלגות החרדיות יקבלו המון קולות מהציבור החרדלי והחילוני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext