| נשלח ב-10/3/2021 03:34 |
|
| |
עוד סיבה לא להצביע ג !!זייברט !!מזכל אגודת ישראל!!
מבקר המדינה פתח בחקירה בעיקבות הגשת תלונה של קבוצת הורים לבדוק את התנהלות מחלקת החינוך החרדי בחלוקת הטלפונים בזמן הקורונה כידוע משרד החינוך מימן וקנה 60 אלף מכשרי פלאפונים לתלמדים ללמידה מרחוק, ומה מתברר, מקורבי זייברט תלמידי ישיבות גור ירמיהו /נדלן קיבלו אלפי טלפונים בעוד אלפי ילדים לא זכו וההורים היו צריכים לשלם מאות שקלים כל חודש, קבוצת הורים הגישו תלונה בכמה תחנות משטרה למנוע מהעסקנים להשתיק את הנושא
נשלח מכתב לשר החינוך ומבקר המדינה ימים יגידו אם זייברט יחלוק את ליצמן בבית המלון כלא רימונים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 10/03/2021 03:35:01
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 03:37 |
|
| |
למי שחשב שנגמר עידן זייברט !! אז כמו שכולם צפו שרובינשטיין יהיה בובה של זייברט שהיה ראש עיריית גור !! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 06:39 |
|
| |
פעם ראשונה שאני שומע בכלל שהיתה זכאות לקבל טלפונים. אם זה אמיתי זו בושה וחרפה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 06:41 |
|
| |
| שרית560 כתבה: |  |
למי שחשב שנגמר עידן זייברט !! אז כמו שכולם צפו שרובינשטיין יהיה בובה של זייברט שהיה ראש עיריית גור !!
|
|
להגיד שנגמר עידן של גערער כלשהוא, זה כמו לומר שחוצנים באים.. לא יקרה לעולם. הם ישלטו בנו עד שהליטאים יתעוררו משנת ה"חוני המעגל" שלהם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 09:07 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 10:42 |
|
| |
לא חסיד גדול של גור בכלל ואגודת ישראל בפרט, אבל זייברט הוא אחד מנקודות האור במפלגה הזו.
לגבי הטלפונים, שום טלפון לא חולק על ידי רשות מקומית, כל מוסד הגיש בקשה למשרד החינוך, וקיבל ישירות טלפונים ממשרד החינוך בהתאם לכמות התלמידים שבו. אם במוסד של בנך/בתך לא חולקו טלפונים לילדים, תפני למנהל ותשאלי אותו למה הוא לא הגיש בקשה, או לחילופין מה הוא עשה עם הטלפונים שהוא קיבל ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2021 20:27 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | לא חסיד גדול של גור בכלל ואגודת ישראל בפרט, אבל זייברט הוא אחד מנקודות האור במפלגה הזו.
לגבי הטלפונים, שום טלפון לא חולק על ידי רשות מקומית, כל מוסד הגיש בקשה למשרד החינוך, וקיבל ישירות טלפונים ממשרד החינוך בהתאם לכמות התלמידים שבו. אם במוסד של בנך/בתך לא חולקו טלפונים לילדים, תפני למנהל ותשאלי אותו למה הוא לא הגיש בקשה, או לחילופין מה הוא עשה עם הטלפונים שהוא קיבל ? |
|
והמנהל הזה.. הוא חסיד גור?..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 00:53 |
|
| |
| קהלת כתב: |  | לא חסיד גדול של גור בכלל ואגודת ישראל בפרט, אבל זייברט הוא אחד מנקודות האור במפלגה הזו.
לגבי הטלפונים, שום טלפון לא חולק על ידי רשות מקומית, כל מוסד הגיש בקשה למשרד החינוך, וקיבל ישירות טלפונים ממשרד החינוך בהתאם לכמות התלמידים שבו. אם במוסד של בנך/בתך לא חולקו טלפונים לילדים, תפני למנהל ותשאלי אותו למה הוא לא הגיש בקשה, או לחילופין מה הוא עשה עם הטלפונים שהוא קיבל ? |
|
נקודות האור אוי ואבוי לנקודת אור כמוהו !! מציאות זייברט דואג רק לחסידי גור נדלן!! החלוקה מתבצעת דרך העירייה !! וזאת לא הפעם הראשונה שיש מצב כזה !! וכנראה גם לא הפעם האחרונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 17:20 |
|
| |
| למזלך אתהלא גר בבני ברק. מאז עידן זייברט בעיר כמעט ולא רואים את אור השמש
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2021 21:23 |
|
| |
שחררי קצת... מאז ומתמיד לא הצבעת למפלגות חרדיות... אז מה אכפת לך ומה זה עסק שלך .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 05:59 |
|
| |
לא רק שהיא לא הצביעה למפלגות החרדיות, אין לה שום דבר במשותף עם חרדים מלבד השהיה בפורום זה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 10:34 |
|
| |
את שונאת רק את זייברט א את כל גור באותה המידה?
אני משוכנע שאין לך ילדים בגיל הזה. גם שכנים שלי חסידי גור עדיין משוועים לטלפון לילדים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2021 17:02 |
|
| |
| בקיצר כתב: |  | את שונאת רק את זייברט א את כל גור באותה המידה?
אני משוכנע שאין לך ילדים בגיל הזה. גם שכנים שלי חסידי גור עדיין משוועים לטלפון לילדים.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2021 22:18 |
|
| |
טוב לדעת
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 16:03 |
|
| |
*וכמה ליצמן לקח לגור ולא התחלק עם כלל החסידים?* מאת אגודאי השבועון להשכרה, קהילה, גוייס כדי לטעון שסמוטריץ סייע להעברת כספים מעמותה חרדית לחרדלית. נגיד שזה נכון, וזה לא, אבל נגיד. קודם שהעיתון להשכרה יספר לכם כמה עשרות מיליונים שנועדו לכל הציבור החסידי עברו לגור, כמה מגרשים שנועדו לכל החסידים עברו לויז'ניץ וכמה כסף שנועד לכלל החסידים עשה דרכו למוסדות המפוארים של בעלזא, ואחר כך יספרו לנו סיפורים. זה בלי קשר לשאלה קטנה: כש-20 אלף חרד"לים הצביעו ג' הבטחתם להיות להם לפה, לא צריך לספר שחוץ מלכייס להם את הקולות לא עשיתם בשבילם דבר וחצי דבר. אבל אין טענות, אם את צאנז, בויאן, סלונים, סלאנים, קרלין ועוד ועוד עשקתם, מה יגידו איזובי הקיר החרדלים שרימיתם אותם בכיף על הדרך כדי להעביר עוד כמה מיליונים לטובת 'האיחוד'. *מי שרוצה לזכות בכבוד של להיות בשר תותחים של גור ושות' שימשיך להצביע ג' גם הפעם, מי שרוצה סיכוי למשהו שנראה כמו קרוב לשוויון שיצביע בן גביר, פשוט כדי ללמד אותם פעם אחת פרק.* נ.ב. זה שסמוטריץ' עוזר למי שבחר בו רק יתרון, ואומר שהוא נאמן לבוחריו, ואם חרדים יצביעו לו באמת יסייע להם. נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2021 16:04 |
|
| |
*האבסורד בגור - בן מחלל שבת מקרבים בן תלמיד חכם מרחיקים* לולא הם היו מבקשים להנהיג את הציבור כולו ולעמוד בראשו יתכן ולא צריך לעסוק בהם בכלל. ההתנהגות הזו היא מכוערת ומרחיקה מאוד אבל זה ענין לחסידי גור בלבד. כן, כאשר מי יבקש עזרה בשל הטרור הנורא שלהם האלימות הקשה, אפשר יהיה להבין מדוע ישנם מי שיבואו לעזרתם, אבל באופן כללי לא היו מתעסקים עימם. אך, כאשר הם לוחמים לעמוד בראש הציבור ועושים מעשים שמזעזעים ממש, חובת הציבור להתערב ולזעוק, מפני שהם מכערים את פני היהדות החרדית, הם גורמים עוול נורא לציבור הסובל מבלי שהוא בכלל חלק מהם אחת הבעיות הכי קשות היא שבירת משפחות, בגור פרצה מחלוקת כמו כמעט בכל קהילה אחרת, כולם כמעט מקצה לקצה מפולגים, ועל גור להיות גאים שב"ה זה כל מה שקורה להם. ויזניץ היום מחולקת ל-14 חלקים והם שמחים ומהווים סמל של כבוד מוכיחים כי חייבים להשלים עם מציאות החיים החרדית ולחיות עימה ובצורה נכונה. בגור מבקשים להכריח מצב שלא יכול לקרות בציבור כל כך גדול, אין דבר כזה. בסאטמאר גם האמינו כי יהיה רק רבי אחד ובציבור ענק גדול יותר משל גור למדנו כי זה בלתי אפשרי והתפלגו, ומי שילמד את הקורה בתוך הקהילות הללו היום, ישנן קבוצות שמנהלות קהילות לעצמם, וסאטמאר בבני ברק היא אחת הדוגמאות לכך לראות הורים שמנדים את ילדיהם רק מפני שהם לומדים תורה אצל ראש ישיבה תלמיד חכם, לא מוכנים להמשיך לחיות עם דרך ושיטה שמתאימה למי שאינם מסוגלים ללמוד עיון ואין בכך כל פסול, אבל כמו שצריכים לקחת בחשבון את החלשים חייבים גם לאפשר למי שמעוניינים ורוצים ללמוד עמוק יותר שיוכלו לעשות זאת. בגור הרבי לא מאפשר ללמוד עיון אז הם מצאו היכן שכן לומדים עיון היכן שחיי תורה שם זה יותר מפוליטיקה פנימית והרס החיים שלא כאן המקום להכנס לפרטים. לצערנו בגור השתלטו כמה עסקנים שהרסו אותה. אני עד למה שקרה בבורו פארק, כמה עסקנים מישראל הרסו את גור בבורו פארק שהיתה מאוחדת ומלוכדת והיום הכל השתנה עד כדי הקמת מוסדות נפרדים ופילוג קשה ומעיק השבוע נקלעתי למשהו שהדהים אותי, יהודי שאני יודע מיהו עשרות שנים, הכרתי עוד את אבא שלו וכמה מאחיו, הוא לא הלך לחתונת נכדו. איני יודע אם הוא עשה זאת מרצונו אלא חשש לחייו או למעמדו לא רצה להפסיד את תפקידו בימים הנוראים ולכן העדיף שלא ללכת לחתונה, אבל מציאות היא שסבא לא בא לחתונת נכדו רק מפני שנכדו תלמיד חכם מי שיושב ולומד ומתמיד גדול אבל בישיבתו של ר' שאול אלתר, הנכד הזה מאמין כי מה שישיג אצל ר' שאול אלתר הוא לא ישיג אצל אחרים בגור, והסבא העניש אותו ולא בא לחתונה שלו, זה מזעזע ממש *דיבר עימי אבא חסיד גור שיש לו כמה בנים, אחד ירד מן הדרך ילד אחר לומד בגור, ויש לו בן תלמיד חכם הלומד אצל ר' שאול אלתר. הועדה בגור ציוותה עליו לקרב את הבן שירד מן הדרך למרות שכלל לא בטוח שהוא עוד מניח תפילין ושומר שבת, אבל לעומת זאת את הבן שלומד אצל ר' שאול אלתר ציוו עליו להרחיק ולנתק עמו כל קשר ובודאי שיאסרו עליו ללכת לחתונתו כאשר הוא יתחתן.* שמעתם, לאן הדברים הגיעו, ומדוע? מפני שקמה עוד קהילה? מה הבעיה כאן, זה קורה בכל מקום והיה ברור לפני שנים שזה יקרה בסופו של דבר גם בגור, זה קורה גם בקהילות קטנות. במועצת גדולי התורה של היום יושב אדמו"ר שבנו הקים חסידות משלו נגד אביו ולא ראינו אף פעם שזה מפריע לגור ההתנהגות הזו, של לגרש ולהכות בת שבאה להלוויית אביה רק מפני שבעלה לומד אצל ר' שאול אלתר, ובת אחרת שבאה להלוויה זרקו עליה ביצים, האם ככה מייצגים את הציבור? זו הבעיה של הציבור האם אפשר לתמוך ברשימה שבראשה עומד נציג שמעודד מעשים כאלו, כל מי שמצביע ג' מעודד מעשים כאלו, האם ר' מאיר פרוש, ר' ישראל אייכלר ונציג ויזניץ ונציג צאנז מסכימים ונותנים יד למעשים כאלו? כאשר פונים ומבקשים לתמוך באגודת ישראל בבחירות, מבקשים לעודד אכזריות ממש, הרס משפחות, וכל עוד שלא יבהירו בצורה ברורה מה עמדת החכי"ם של אגודת ישראל בענין, לרבים מאוד קשה יהיה לתמוך ביהדות התורה בבחירות הקרובות. חיים שאולזון נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
|