בית פורומים בחדרי חרדים

אם היו המקטרים המקטרגים בטינה שלא צריך להצביע כלל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/3/2021 20:10 לינק ישיר 
אם היו המקטרים המקטרגים בטינה שלא צריך להצביע כלל

כי זה נוגד את האמונה אולי הייתי משתתק, כל עוד אתם באים בטענות ריקות וחלולות, ללא אמת מוחלטת, כי לכל מטבע יש שתי צדדים, בטח למטבע של נבחר ציבור שמואר באור השמש יותר מכל אדם. אזי טענותיכם יכולות להצעק ולהאמר, אך הן לא האמת המוחלטת, האמת נמצאת או שמצביעים לנבחרי ציבור שבוחרים בהשם באופן מוחלט, או לא בוחרים בכלל

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/3/2021 19:26 לינק ישיר 

מכיוון שהדיון הוא אם מעוז ייכנס לכנסת או אייכלר או פינדרוס, רצוי שמנסים לשכנע יסבירו במה הם עדיפים על מעוז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2021 15:22 לינק ישיר 
אתה צודק בנקודה זו, הגזמתי.

נוירולוג כתב:
אם ההנהלה תחליט אחרת שתכתוב לי באישי, כל עוד ההנהלה מבינה שהפורום הוא חרדי, אעלה כל מחשבה לפוסט, וכל גרפס לאשכול, אבל העיקר אשתדל שיהיו לי מחשבות טהורות, ואוכל אוכל בכשרות הבד"ץ בלבד

בתגובתך זו אתה מוכיח בדיוק את מה שכתבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2021 14:59 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
אם ההנהלה תחליט אחרת שתכתוב לי באישי, כל עוד ההנהלה מבינה שהפורום הוא חרדי, אעלה כל מחשבה לפוסט, וכל גרפס לאשכול, אבל העיקר אשתדל שיהיו לי מחשבות טהורות, ואוכל אוכל בכשרות הבד"ץ בלבד

בתגובתך זו אתה מוכיח בדיוק את מה שכתבתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2021 08:32 לינק ישיר 
ואני חשבתי שכל המקטרגים מצביעים מסיבות שמניחות את הדעת

בסוף מתברר שמצביע זוטר של אגודת ישראל שקצת מנכסס נותן סיבה למה לא להצביע ליראי השם.

muki28 כתב:
תמשיך כך! אתה עושה שירות לא רע לסמוטריץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/3/2021 08:11 לינק ישיר 

תמשיך כך! אתה עושה שירות לא רע לסמוטריץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 23:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/3/2021 20:12 לינק ישיר 

תגיד
הבנו כבר שאתה חי בסרט
אבל למה אתה חושב שהפורום זה הבלוג האישי שלך שעל כל הגיג ומשאלת לב שלך אתה פותח אשכול מיוחד?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אם היו המקטרים המקטרגים בטינה שלא צריך להצביע כלל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext