בית פורומים בחדרי חרדים

סיבה להקפיד על קפה כשר! רופא מזהיר שיש ג'וקים בקפה שלכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2021 11:32 לינק ישיר 
סיבה להקפיד על קפה כשר! רופא מזהיר שיש ג'וקים בקפה שלכם

רופא מזהיר שיש ג'וקים בקפה שלכם - ואנשים נשבעים שיפסיקו לשתות
ד"ר קאראן ראג' חשף מרכיב "סודי" שנמצא אצלכם בקפה התעשייתי - ורובכם לא תוכלו שוב לשתות קפה אחרי שתגלו מהו
ד"ר קארן ראג', שממש לאחרונה חשף באחד הסרטונים שלו בטיקטוק שהכריות שלנו מפוצצות בחיידקים וזוהמה וגרם לנו לנדודי שינה קשים, מתעקש להרוס לנו עכשיו גם את הבוקר - כשהפעם הוא מגלה מה מסתתר לנו בקפה. למזלנו הוא מדבר רק על הקפה התעשייתי, זה שאתם קונים בסופר, אז אם אתם בקטע של פולי קפה טריים - ניצלתם בנס (קפה. חה חה).

ד"ר ראג' חשף את המרכיב "הסודי" שמסתתר בקפה הטחון התעשייתי - ואנשים נשבעו שיגמלו מקפה לתמיד. בסרטון שצבר כבר יותר מ-1.5 מיליון צפיות בטיקטוק, ראג' הטיל פצצה וסיפר שבקפה שלנו יש סיכוי לא קטן שמסתתרים חלקים של ג'וקים טחונים. כן חברים, אתם שותים ג'וקים.
עוד באותו נושא

הדוקטור הסביר: "קפה טחון, כמו שאתם רוכשים ברוב הסופרים, מכיל ג'וקים טחונים. אחוז מסוים של פולי הקפה נגועים בתיקנים וחרקים אחרים. בדרך כלל לא ניתן לעבד אותם החוצה לחלוטין - ולכן הם פשוט קלויים ונטחנים עם פולי הקפה. מרבית רשויות המזון מאפשרות אחוז מסוים של חלקי חרקים במזון שלנו". הוא ניסה לנחם את הצופים המבועתים: "ג'וקים עשירים בחלבון" אך הזהיר: "רק אם אתם אלרגיים לג'וקים, הייתי מתרחק מקפה טחון".

לנו זה לא בא בהפתעה גמורה. באוקטובר 2019 דאגלס אמלן, פרופסור לביולוגיה מאוניברסיטת מונטנה, חשף כי פולי קפה טחונים עשויים להכיל עד 10 אחוזים של חרקים. הוא סיפר כי הפרופסור שלו אלרגי לג'וקים ומאחר שהוא מכור לקפה - הוא צורך אותו רק בבתי קפה המגישים קפה מפולי קפה טריים.

הסרטון של ראג' צבר אלפי תגובות מצופים שלא היה להם מושג על כך. רובם נרתעו: "מה זה עוזר לי לדעת את זה? יש דברים שעדיף לא לדעת", כתב אחד בתגובה ואחר הוסיף: "אז אתה אומר לי ששתיתי כל חיי את הדבר שאני הכי מפחד ממנו??". אדם שלישי כתב: "איך אתה מעז בכלל להרוס לנו את הקפה של הבוקר?". אחרים לא מיהרו להיכנס לפאניקה. "ניסיון יפה, אבל אני לא אוותר על הקפה שלי בעד שום הון שבעולם", כתב אחד ואחר הוסיף: "אם הייתי יודע שג'וקים כאלה טעימים הייתי מוסיף אותם לתפריט היומי שלי כבר מזמן".

https://healthy.walla.co.il/item/3422513

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 11:40 לינק ישיר 

אם זה טחון וזה מיעוט ואין ביטול לכתחילה כי לא ראו - מה הבעיה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 12:13 לינק ישיר 

הכל שטויות והבלים.
תקנה פולי קפה, ותראה לי את הג'וקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 12:24 לינק ישיר 

עוד חלבונים, מה רע..

ולמתפלאים, נראה לכם שאת היין שאתם שותים בפסח לא טחנו אותו ביקב עם כל החרקים והלטאות שבין הענבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 12:31 לינק ישיר 

עמיאן כתב:

אם זה טחון וזה מיעוט ואין ביטול לכתחילה כי לא ראו - מה הבעיה?

אכן.
מכאן ההיתר לאכול תותים לאחר טחינתם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 12:32 לינק ישיר 

"עשרה אחוזים"???
כאן חשדתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 18:35 לינק ישיר 

מדובר
בקפה כשר ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2021 19:17 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

"עשרה אחוזים"???
כאן חשדתי...

גם אני.

הגזמה פראית לגמרי שמעמידה את כל אמינות הידיעה באור מפוקפק למדי

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סיבה להקפיד על קפה כשר! רופא מזהיר שיש ג'וקים בקפה שלכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext