בית פורומים בחדרי חרדים

מה עדיף להצביע לבעל תשובה מבית חילוני או הצבעה למועמד חרדי מבית חרדי שצולם בחוף תל ברוך?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/3/2021 22:16 לינק ישיר 
מה עדיף להצביע לבעל תשובה מבית חילוני או הצבעה למועמד חרדי מבית חרדי שצולם בחוף תל ברוך?

מאז ששמעתי שאמו של המועמד בן גביר הייתה קצינה בצה"ל וזכתה לבן בעל תשובה ואף בעצמה חזרה בתשובה! אני בדילמה קשה עבור מי להצביע :האם למועמד חרדי מבטן ולידה שצולם בחוף תל ברוך? למען האמת, אינני מכירה את המקום לא אז בזמן שהוא צולם בו ולא היום, אבל, אני מתארת לעצמי שהתקשורת שהביאה את התמונה כן סברה שמשהו לא בסדר בעצם התמצאותו  של הח"כ החרדי בחוף תל ברוך, אחרת היא גם הייתה מביאה תמונות  של ח"כ חרדים מחוף גלי צאנז נתניה.
לכן אני פונה לעזרתכם?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 21:54 לינק ישיר 

רציף כתב:
מה זה משנה מאיזה בית הגיע
הנציג, מה זה משנה אם הנציג
היה בתל ברוך, אם הנ"ל
עושים את התפקיד שלהם.

יש כאן שאלה מהותית,
הגברת, מספר 2 בציונות דתית
יש לה דיעות הרסניות, היא
בעד שירות נשים לצבא,
וכנראה עוד דיעות שכאלה,
יש לשאול רב אם מותר להצביע
למפלגה כזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

בתגובתי הקודמת לא התייחסתי לשאלתך "מה זה משנה מאיזה בית הגיע הנציג" כתבתי זאת כי משה גפני מצא "פסול" אצל בן גביר כי אימא שלו שירתה בצה"ל נציגי הציבור החרדי ובניהם גפני לא עשו את תפקידם כראוי ,יתרה מזאת, בהתנהלותם יש משום גרימת נזק לשולחיהם. לשאלתך האם זה משנה היכן הנציגים החרדים מבקרים? כן זה משנה היכן מבקרים הנציגים החרדים, אחרת אולי נפקיד את הנציגות בכנסת בידי חילוניים? מכול מקום התנהגות הנציגים החרדים מחוץ לכותלי הכנסת היא קריטית למגזר החרדי כי הם מהווים את פניי שולחיהם בפני הציבור הרחב.!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/03/2021 22:08:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 18:04 לינק ישיר 

רציף כתב:
היה בתל ברוך, אם הנ"ל
עושים את התפקיד שלהם.

יש כאן שאלה מהותית,
יש לה דיעות הרסניות, היא
בעד שירות נשים לצבא,
וכנראה עוד דיעות שכאלה,
למפלגה כזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

כעצתך, שאלתי את הרב האם ההצבעה לציונות הדתית מותרת? כמובן הבהרתי ונימקתי את השאלה כדבעי ,הסברתי על פועלה  של מועמדת מספר שתיים ברשימה וכו'.ראשית כל אומר הרב :משהחליטו "ביהדות התורה" שנוטלים תפקידי שרים  אז האחריות על כל פעולות הממשלה חלה עליהם כפי שהיא על כל מפלגה אחרת השותפה בממשלה: אם יש יחסים בלתי הולמים בצה"ל בין בנים לבנות וד"ל היא גם "בעייתה  של יהדות התורה" והיא נושאת באחריות עליהם! כמו"כ חילולי שבת, (בטח אתם יודעים על מה פרשה המפד"ל בזמנו ממשלתו של רבין) בה בעת שליהדות התורה בזמננו, אין שום בעיה עם חילולי שבת המוניים וממושכים לאורך שנים וכו' וכו' "יהדות התורה" אינה יכולה לרחוץ בניקיון כפי'ה ולומר כל זה לא  נוגע לנו זה לא בתחום אחריותנו, יתרה מזאת,: ידועה החלטתה של מועצת גדולי התורה מתשל"ז שלא נוטלים תפקידי שרים בממשלה ע"ע זעקתו הגדולה של האדמור מסלאנים: שאין בית דין  חברו יכול לשנות החלטת בית דין אחר אלא אם גדול ממנו בחכמה ובמניין. כך שהמצב העכשווי ביהדות התורה היא כפירה מוחלטת בגדולים לשעבר שמפיהם אנו חיים ,ובעצם עליהם  מסתמכים הגדולים בני זמננו, בבואם להמליץ על  רשימת יהדות התורה, כך למעשה יש כאן דו פנים: מחד מנופפים בהמלצת הגדולים  זצוק"ל ומאידך לא ממלאים אחר הוראותיהם בנוגע לאיסור השתתפות בממשלה(נראה אם כן שכפי שאמרתי באשכול אחר השוחד עושה את שלו) אך כפי שאמרתי: הם לא ממלאים אחר ההנחיות של אותם מצוקי ארץ ולמעשה בזים להם?! מה שאין כן בציונות הדתית ,תמיד לקחו תפקידי שרים וממשיכים במסורת  הזאת בהתאם לדעת תורה של רבניהם כך, שאם נשווה את ההצבעה להכשרים לבשר אז ניתן להכשיר את ההצבעה ליהדות התורה עם כל מיני פקפוקים :הפסד מרובה ועוד, ועוד בוודאי שאין כאן הצבעה למהדרין מן המהדרין כפי שיש בהצבעה לציונות הדתית שמלכתחילה מותרת ללא שום פקפוק כלל וכלל!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/03/2021 18:12:27

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/03/2021 19:00:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 14:23 לינק ישיר 

ליטאישעבר כתב:

גינגישראלי כתב:
חזרי בך ואני ואת ובן גביר נטייל בתל ברוך ונתפוס להוא ח"כ בבגדו

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה באמת מחפש להגיע למקומות הללו?

יש לי אי שם תמונות מהממות מחופי תל ברוך,
ולא, לא רואים בהן יצורי אנוש אלא רק טבע נפלא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 11:45 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה באמת מחפש להגיע למקומות הללו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 10:37 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 08:27 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

מרן שר התורה הגר"ח קנייבסקי: "כל המצביעים ליהדות התורה יזכו לשבת בגן עדן ויזכו לילדים טובים ופרנסה ואני ערב".
לך_תדע: אני בוחרת לשבת בגיהינום, מוותרת על ילדים טובים ועל פרנסה. בין כה ליברמן מממן אותי ואני מאושרת שילדיי ילכו בדרכיו. וגיהינום? פחחחחחחחח, מי מאמין בשטויות כאלה. ברוסיה לימדו אותנו שאין אלוקים.

כמו שהבטיח "מי שיצביע גימ"ל לא יחלה בקורונה".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 07:58 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

מאז ששמעתי שאמו של המועמד בן גביר הייתה קצינה בצה"ל וזכתה לבן בעל תשובה ואף בעצמה חזרה בתשובה! אני בדילמה קשה עבור מי להצביע :האם למועמד חרדי מבטן ולידה שצולם בחוף תל ברוך? למען האמת, אינני מכירה את המקום לא אז בזמן שהוא צולם בו ולא היום, אבל, אני מתארת לעצמי שהתקשורת שהביאה את התמונה כן סברה שמשהו לא בסדר בעצם התמצאותו  של הח"כ החרדי בחוף תל ברוך, אחרת היא גם הייתה מביאה תמונות  של ח"כ חרדים מחוף גלי צאנז נתניה.
לכן אני פונה לעזרתכם?

את לא יודעת מה זה תל ברוך, לא יודעת מה גפני עשה שם. אבל יודעת שיש סיפור כזה מלפני מאתיים שנה. יודעת שזה נורא ואיום...

give me a break

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/3/2021 01:14 לינק ישיר 

היה בתל ברוך, אם הנ"ל
עושים את התפקיד שלהם.

יש כאן שאלה מהותית,
יש לה דיעות הרסניות, היא
בעד שירות נשים לצבא,
וכנראה עוד דיעות שכאלה,
למפלגה כזאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 23:22 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי: ״כל המצביעים ליהדות התורה יזכו לשבת בגן עדן ויזכו לילדים טובים ופרנסה ואני ערב״.
לך_תדע: אני בוחרת לשבת בגיהינום, מוותרת על ילדים טובים ועל פרנסה. בין כה ליברמן מממן אותי ואני מאושרת שילדיי ילכו בדרכיו. וגיהינום? פחחחחחחחח, מי מאמין בשטויות כאלה. ברוסיה לימדו אותנו שאין אלוקים.

מי שמאמין בשכר ועונש יודע טוב מאוד שאין, ולא יכול להיות, שכתוצאה מהצבעה ליהדות התורה  קבלת גן עדן !הבטחה זאת מתאימה למי שבאמת כופר! ואינו מאמין בעולם הבא ומנסה לקבל את קולו של היהודי המאמין במצג שווא פוי נמאסתם אפיקורסים נוצרים?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/03/2021 23:23:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 23:18 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
מרן שר התורה הגר״ח קנייבסקי: ״כל המצביעים ליהדות התורה יזכו לשבת בגן עדן ויזכו לילדים טובים ופרנסה ואני ערב״.

כדי להוכיח א'מי ליברמן מממן אודה למי שיעלה תמונות של ליברמן עם צרנוי בבית ר' חיים קנייבסקי אם כבר מדברים על ליברמן והרב קנייבסקי אז מעניין שר' חיים לא ראה עם מי יש לו עסק למרות "ראיתו הרחוקה" אבל מסתבר שליברמן היה המבין והוא זה שקלט עם מי יש לו עסק לכן ע"פ פרסומים גפני הצדיק  הוא היה זה שעצר בימים אלה תלונה ליועץ המשפטי על ליברמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 22:50 לינק ישיר 

hhaavv כתב:

חחחח

לא יאומן איך שאתה משתמש בדבר הזה שהוא עלבון לאינטליגנציה כדי לתקוף אותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/3/2021 22:45 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מה עדיף להצביע לבעל תשובה מבית חילוני או הצבעה למועמד חרדי מבית חרדי שצולם בחוף תל ברוך?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext