בית פורומים בחדרי חרדים

החינוך החילוני פשט רגל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/3/2021 14:19 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתבה:

כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה.
וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים  בפורום הזה,  האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ?? 

תעשה קצת גוגל ותראה שבשנת 2020 נפתחו כ-25,381 תיקים פליליים לקטינים בישראל .
ובמילים פשוטות 25,381 תיקים פליליים לבני נוער חילוני .
ואם נכניס את נוער השוליים שלנו שצבר מקסימום אלף תיקים בשנה ( וגם זה הערכה מוגזמת ) נשארנו עם מעל 24 אלף תיקים בשנה לבני נוער חילוני !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2021 18:21 לינק ישיר 

יו_טיוב כתב:
שוקולד_תות כתבה:

כותרת כזו כוללנית על מקרה קיצון בבית ספר בעייתי שנועד להציל מפשע ומיועד לאוכלוסיה קשה.
וכמו שמישהו העלה כאן מקרה אלימות חרדי, יש אלפים מקרים מכל סוגי הפשע והאלימות מדווחים  בפורום הזה,  האם זה אומר שהחינוך החרדי פשט רגל ?? 

ואם נכניס את נוער השוליים שלנו שצבר מקסימום אלף תיקים בשנה ( וגם זה הערכה מוגזמת ) נשארנו עם מעל 24 אלף תיקים בשנה לבני נוער חילוני !

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלה לכבוד המתמטיקאי: זה כולל תיקים ללא יהודים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2021 18:51 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:

יו_טיוב כתב:
שוקולד_תות כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

שאלה לכבוד המתמטיקאי: זה כולל תיקים ללא יהודים?

גם אם תשקלל ותוריד מהחישוב את התיקים ללא יהודים . עדיין המספרים הזויים ולא פרופורציונלים ביחס לחרדים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/3/2021 18:54 לינק ישיר 

כבודו גם יודע מי מהתיקים הם חרדים ומי לא?
מה זה חרדי בהקשר הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 03:14 לינק ישיר 

מזעזע: חרדי בן 13 נדקר ע"י אביו שנתפס לאחר מצוד; מצבו אנוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/3/2021 03:15 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

בגלל ההודעה האחרונה אני רוצה לחדד ולהדגיש פרט אחד שלא הרבה יודעים: רוב הנושרים הם חרדים, כי בתי הספר החילוניים יודעים להתמודד עם נשירה ועבריינות ומצליחים להטמיע בהם חינוך ולהכיל אותם. המקומות שכמעט תמיד מנדים וזורקים ומשחקים, וכלל לא מבינים מהי אחריות כלפי הורים וילד. משם בדרך כלל תלמידים נושרים ונשארים בלי כלום (אפילו ללא חינוך מהסוג החילוני). דווקא אשמח אם מישהו מהחברים יעשה בירור בברנקו וייס רמלה או בבתי הספר(!) של ברנקו וייס בכלל, כמה יוצאי מוסדות חרדים יושבים שם. אני משער שנהיה מזועזעים.

אצל החרדים יש טיפול מעולה
בנושרים, יש מוסדות רבים
מסוגים שונים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החינוך החילוני פשט רגל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.