בית פורומים בחדרי חרדים

מידע על יעקב חזן רפואה טבעית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2021 09:22 לינק ישיר 
מידע על יעקב חזן רפואה טבעית

רוצה לדעת אם יש לאיש קבלות, אולי מישהו כאן טופל על ידו ויודע? בעיקר מעניין אותי על פצע פתוח ברגל סוכרתית

האתר שלו זה המידע היחיד שמצאתי עליו בגוגל. אפילו ביקורות עליו אין לצערי.

ואם אתם מכירים עוד שמות של רופאים (לא חייב טבעי. גם קונבנציונלי זה מעולה אם הוא עם קבלות) אשמח לקבל המלצות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 21/03/2021 09:25:17

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 09:40 לינק ישיר 

אני הלכתי אליו לפני הרבה שנים עם ציפורן חודרנית, הוא חתך את הציפורן (טיפול של כמה שניות ממש מכאיב, ללא משככי כאבים), ואח"כ נתן תערובת לבצק שאמור להוריד את הזיהום, הציפורן לא התרפאה, אז חזרתי אליו, הוא חתך שוב ואז זה עבר.

שמעתי פעם על אחרים שהלכו אליו עם בעיות שונות והיו ממש מרוצים.

אבל לדעתי רגל סוכרתית זה ממש לא משחק. כדאי לך לשמור את הטיפול הטבעי לטיפול משני ולא כטיפול עיקרי.

הרפואה ה'רגילה' מבוססת על מחקר ארוך, על השוואה בין קבוצה שמקבלת טיפול לקבוצה שמקבלת טיפול פלצבו, ועל שיתוף מידע בין מיליוני רופאים ברחבי העולם. לעומת הרפואה הטבעית שבה המטפל עובד לפי השיטה שרקח או שקרא באיזה ספר.

רופא 'רגיל' עובר הכשרה ארוכה של שנים רבות ולאחריהם סטז' ארוך, לעומת המטפל בשיטות טבעיות שביום שסיים לקרא משהו בספר, ישר הוא פותח קליניקה. (אציין רק שאין לי שמץ של מושג מה ההכשרה של יעקב חזן, אולי יש לו כן הכשרה כלשהי).

תוקן על ידי תשיעי ב- 21/03/2021 09:40:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 11:12 לינק ישיר 

הוא אמין וישר לפני שהתייחס לצד הריפוי. בשונה משרלטנים אחרים.

עברתי אצלו הרבה עם קרוב משפחה, הוא עשה מעל ומעבר והאריך חיים שלא יסולא בפז.

לדעתי, בבעיה שאתה מתאר, להגיע אליו ליעוץ / טיפול ראשון ולהקשיב לו אם הוא רואה שהוא מצליח, הוא מאוד הוגן לומר זה מעבר ליכולתי ולשלוח לאחרים.

כמו כן, תבדוק את עצמך עם משפחתך אם אתם מסוגלים לעמוד בתוכנית הטיפול שהוא מציע, פיזית וכלכלית, זה לא זול בכלל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 11:38 לינק ישיר 

אין לי מושג על הבעיה הספציפית, ואין צורך לומר את המובן מאליו - להיוועץ ברופאים טובים ומקצועיים, אבל משפ' חזן וטיפוליה השונים (פטרת, זיהומים, שושנה וכד') מוכרים וידועים זה שנים רבות בהצלחה לא מבוטלת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2021 15:57 לינק ישיר 

יש לו שם טוב בציבור
שמעתי עליו המלצות רבות
והוא אדם ישר ויר״ש
אין בדברים כהמלצה, אבל למה לא לשמוע את חוות דעתו?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מידע על יעקב חזן רפואה טבעית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext