בית פורומים בחדרי חרדים

אובססיביות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/3/2021 06:41 לינק ישיר 
אובססיביות

מישהו מוכן להסביר לי את האובססיביות הכמעט דתית (אפשר לומר חניוקית) של גברת שרית בר אילן מלומדת וכו׳ נגד המפלגות החרדיות???? מדוע לא שומעים ממנה ולו הגיג אחד בנושא אחר???? אני כבר די משוכנעת שהיא שתולה תעמולתית של איזה ארגון ששם לעצמו מטרה מקודשת למעט את כוחן של המפלגות החרדיות כדי להמליך כאן את הרפורמה או את השמאל. הייתי שמחה לשמוע תובנות מכם שאולי החמצתי פה ושם. ולך גברת אובססיבית שלוחה בקשה (שבוודאי לא תוכלי לעמוד בה) אל נא תגיבי באשכול זה, תגובותייך ידועות מראש, פשוט חבל לבזבז את זמנם של הקוראים בסחי המאוס והקבוע שלך!!!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 20:20 לינק ישיר 
שמיםפתוחים

שרית560 כתב:
איש_חשוב כתב:

שרית אינה מייצגת כאן ציבור דל"י דעות
היא מייצגת אנשים צעקניים קשה יום, אנשי שיכונים שיושבים כל היום על פחי שימורים וצועקים על כל מה שזז
סימני הקריאה הם סוג של בליל של צעקות לא מובן.
מפלגת ג' פשוט עבר לידה באיזור ולכן הוא חטף צעקות.

שקרן !!
אתה מייצג את הצביעות ואטימות וציניות !
הניק הכי לא אהוד בפורום!!
שרב עם כולם !

נשלח מהאנדרואיד שלי

מעניין...
אני חושבת שאף פעם לא רבתי עם איש חשוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 18:42 לינק ישיר 

מצטער. דווקא ביום הבחירות אני לא מסוגל לראות את הדברים הטובים במי שמבזה ומשפיל, משמיץ ומכפיש את גדולי ומאורי הדור וגורם לחילול השם, חוטא בעצמו ומחטיא אחרים.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 18:11 לינק ישיר 
מצדרביעי

אדם_ה1 כתב:
אני חושב שנסחפתם, זה לא לעניין להתייחס לגופו של כותב, לכל אחד יש את צורת הכתיבה וההתבטאות שלו.

ואם כבר אובססיביות, אפשר לראות שאכן שרית אובססיבית בדבר אחד בקביעות: חלוקת תהילים שבועית דברי תורה.

אז ביום הבחירות שמסמל יותר מכל את המחלוקת שמשסעת בין פלגי העם כבר כמה שנים, אולי נתעלה קצת ונראה דווקא את הדברים הטובים באנשים מסביב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 17:58 לינק ישיר 

אני חושב שנסחפתם, זה לא לעניין להתייחס לגופו של כותב, לכל אחד יש את צורת הכתיבה וההתבטאות שלו.

ואם כבר אובססיביות, אפשר לראות שאכן שרית אובססיבית בדבר אחד בקביעות: חלוקת תהילים שבועית דברי תורה.

אז ביום הבחירות שמסמל יותר מכל את המחלוקת שמשסעת בין פלגי העם כבר כמה שנים, אולי נתעלה קצת ונראה דווקא את הדברים הטובים באנשים מסביב?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 15:59 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

היא מייצגת אנשים צעקניים קשה יום, אנשי שיכונים שיושבים כל היום על פחי שימורים וצועקים על כל מה שזז

שקרן !!
אתה מייצג את הצביעות ואטימות וציניות !
הניק הכי לא אהוד בפורום!!
שרב עם כולם !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2021 07:41 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 20:41 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
לא שם את עצמי כאובסיסיבי נגד אנשים או נגד דיעות, לשים אותי במקום שאנשים כבר שנים מביעים רק דיעות שליליות על התרבות, או המגזר החרדי, זה ממש לא הוגן, היו פה ימים שכל יום העלו אשכולות נגד המפלגות החרדיות ברמה שכבר היה נראה שבאמת המפלגות החרדיות הכי מושחתות, הרגשתי צורך לאיזון. מצד שני יכול להבין טת הכואבים או הכועסים, ועדיין להסביר שעם כל הכעס אין צורך לנטוש או להטביע את הספינה היפה שנקראת הציבור החרדי. לעומת וכו.
ככלל דבריי אינם צריכים ראיה, וכפי שאמר רבינו מנשה מאיליה: "גנאי הוא לבעל האמת להוכיח דבריו". אבל תודה שניסית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 18:35 לינק ישיר 

שרית היא כבר שנים רבות
נגד חסידות גור המעטירה,
אולי מישהו שם פגע בה
בלי כוונה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 10:57 לינק ישיר 
האובסיסיביות היא שלך בלבד !!

sasa2 כתבה:
אובססיביות

מישהו מוכן להסביר לי את האובססיביות הכמעט דתית (אפשר לומר חניוקית) של גברת שרית בר אילן מלומדת וכו' נגד המפלגות החרדיות???? מדוע לא שומעים ממנה ולו הגיג אחד בנושא אחר???? אני כבר די משוכנעת שהיא שתולה תעמולתית של איזה ארגון ששם לעצמו מטרה מקודשת למעט את כוחן של המפלגות החרדיות כדי להמליך כאן את הרפורמה או את השמאל. הייתי שמחה לשמוע תובנות מכם שאולי החמצתי פה ושם.ולך גברת אובססיבית שלוחה בקשה (שבוודאי לא תוכלי לעמוד בה) אל נא תגיבי באשכול זה, תגובותייך ידועות מראש, פשוט חבל לבזבז את זמנם של הקוראים בסחי המאוס והקבוע שלך!!!!

כל הפוסל במומו פוסל !! חבל שאת לא מסתכלת במראה !!
אני בספק אם את אכן אישה וכנראה מושתלת / מושתל של אחד מחברי הכנסת החרדים !!
כידוע לי כאן בפורום אפשר להביע דעות !!
את לא מנהל / מנהלת הפורום !!!
אין לך טיעון אחד הגיוני חוץ מהתקפות שלך ושל כל עדת הנגררים אחריך !!
לא מתאים לך אל תכנסי לאשכולות שלי
התגובות שלך ממש מיותרות !!!תגובות תת רמה שמתאימות לרמה של בנות הסמינר !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 10:33 לינק ישיר 

רק תסבירו - לפי דבריה שמעולם לא הצביעה לג', כלומר מאז שיש לה זכות בחירה - איך אפשר להתייחס ברצינות למי שבגיל 16-17 החליט החלטה (עוד הרבה לפני בר אילן) כבדת משקל שכזו? מעבר לכך, בבר אילן היא למדה כמה סיסמאות שהיא משתמשת בהם שוב ושוב בלי להבין את תוכנן, כמו לא להתייחס לגופו של כותב, כאשר כל מהותה זה אך ורק זה...
והאובססיה שלה זה לא רק ג' וגור אלא כל מה שקשור לציבור החרדי: חינוך, ישיבות, גיוס, גדולי התורה וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 09:58 לינק ישיר 

לגבי נשוא האשכול שרית560 מקריאת עשרות אשכולות שלה ומאות תגובות, למד אני שכוונתה טובה, ולכן יבוא יום שהיא תעשה צעד והציבור החרדי צעד ויפגשו באהבה איפה שהוא באמצע, יש מה לתקן ויש עם מי לתקן, ויבוא האומן של כולנו ויחבר את השברים,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 09:53 לינק ישיר 

לא שם את עצמי כאובסיסיבי נגד אנשים או נגד דיעות, לשים אותי במקום שאנשים כבר שנים מביעים רק דיעות שליליות על התרבות, או המגזר החרדי, זה ממש לא הוגן, היו פה ימים שכל יום העלו אשכולות נגד המפלגות החרדיות ברמה שכבר היה נראה שבאמת המפלגות החרדיות הכי מושחתות, הרגשתי צורך לאיזון. מצד שני יכול להבין טת הכואבים או הכועסים, ועדיין להסביר שעם כל הכעס אין צורך לנטוש או להטביע את הספינה היפה שנקראת הציבור החרדי. לעומת וכו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 09:23 לינק ישיר 

אכן האובססיה לא מובנת, וגם הסימון של אנשים וקהילה לא מובנת. אני כמובן מתכוון לאובססיה של חלק מהניקים כלפי שרית, וכן לתיוג שלה ולאזכור 100 פעם של בר אילן (מסתבר שבוגרי בר אילן זו קהילה בערך בגודל של הקהילה החרדית). שרית היא בעלת דעה וכמו כולנו, בדרך כלל היא טוענת טיעונים רציונליים, תוך שימוש בסגנון ההתבטאות שלה. אם יש מה להגיב עניינית ניתן לעשות כך; אם מאוד מפחידה מישהו העובדה שמישהו אומר אחרת, בשביל זה יש שירות פסיכולוגי. בכל פורום יש מגוון דעות ואלו כללי המשחק. בעיקרון יש בפורום הרבה כותבים אובססיביים אחרים (כמו הכובס, תמניא, נוירולוג, ש"כ), כל אחד ושגעונותיו. כל עוד זה מובנה ונעים לקריאה עבור מי שזה מעניין אותו, זה מקסים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 08:46 לינק ישיר 

כי במפלגות החרדיות יש חרדים.
וחרדים זה קבוצה שכוללת לכאורה את, קחו נשימה ארוכה...
שלוש...
שתיים...
אחת...
ו...
גור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי פיינשמקער ב- 22/03/2021 08:46:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2021 08:29 לינק ישיר 

קודם תסבירי לנו את האוססיביות של הכובס או מי מממן אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אובססיביות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext