| נשלח ב-22/3/2021 14:33 |
|
| |
אני מבטיח לכל מי שנמנע מלהצביע שלא יאונה לו כל און
בתנאי שהוא יאמר כל שעה הריני מקיים את דברי הצדיק והקדוש רבנו יואל מסאטמר שאסור להשתתף בבחירות לכנסת המינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:38 |
|
| |
כבר נמנו וגמרו רוב מניין ובניין של גדולי ישראל שמצווה גדולה להשתתף בבחירות בבחינת ויגזול את החנית מיד המצרי. וכן עשו בכל קהילות ישראל לפני המלחמה שיהודים חרדים לקחו חלק בבחירות בקהילות על אף שהיו שם מחללי שבתות רח"ל. והוא יושיענו ויגאלנו שנית וישמיענו ברחמיו לעיני כל חי לאמור הן גאלתי אתכם אחרית כראשית להיות לכם לאלוקים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:34 |
|
| |
צאלמר
זה עוד ניחא שאתה מבטיח למי שנמנע מלהצביע, על כך לא צריך הבטחה, בא נראה איתך גבר ומבטיח שכל מי שמטיל פתק לקלפי ושותף לכל החילול ה' של המפלגות החרדיות, שלא יאונה לו כל אוון לעולם הבא, וכל האומר הקב"ה וותרן וכו',
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:30 |
|
| |
ומי שרוצה להיות שותף בכל חילולי השבת מידי שבת בשבתו בהיתר משרד העבודה והרווחה, ומי שרוצה להיות שותף להעברות תקציביות של ועדת הכספים לכל ארגוני הלהט"ב, המסגדים והכנסיות, חייב להצביע דווקא לגפני ולא למרצ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 07:29 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת 170,000 אברכים, מפסיד זכויות רבות
|
|
170 אלף? חלמא טבא?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 23:39 |
|
| |
מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת 170,000 אברכים, מפסיד זכויות רבות
מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת מאות אלפי בחורי ישיבות מכל החוגים, מפסיד זכויות רבות,
מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת מאות אלפי תינוקות של בית רבן, מפסיד זכויות רבות,
מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת מאות אלפי בנות בבתי ספר, מפסיד זכויות רבות.
מי שלא רוצה להיות שותף בהחזקת מאות אלפי בנות סמינר בסמינרים, מפסיד זכויות רבות.
מי שלא רוצה להיות שותף בהקמת תלמודי תורה, בתי ספר לבנות, ישיבות, סמינרים, מפסיד זכויות רבות.
מי שלא רוצה להיות שותף בהקמת מקומות עבודה לחרדים, מפסיד זכויות רבות.
דומני שהתירוץ על רב שפסק לפני עשרות שנים.......
איננו משכנע מול הזכויות הרבות שכל מצביע זוכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 22:21 |
|
| |
למה אני לא מופתע שהנושא עורר את תשומת לבך והקפיץ אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 21:18 |
|
| |
| נוירולוג כתב: |  | | אם היית מבטיח און זה היה יותר משכנע |
| עכשו אני מבין מאיפה התסכול המתמשך.
איך לא הבנתי את זה עד היום?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 21:00 |
|
| |
| שמערעלע כתב: |  | אני מבטיח לכל מי שמעביר לי (ולא לרמות צ'למער) את כספי הביטוח לאומי שלו שלא יאונה לו כל און
|
|
פרוטקשן?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 19:31 |
|
| |
אם היית מבטיח און זה היה יותר משכנע
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 18:11 |
|
| |
אiן או אָוֶן?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 17:12 |
|
| |
| רמות_צאלמר כתב: |  | | פעם היה אבא שתמך בכמה מילדיו שלמדו בכולל. אחד הבנים שלא היה העפרון הכי מחודד שאל אותו מה הוא עושה עם המעשרות שלו. הוא ענה לו שמעשר הוא משאיר לעצמו.
|
|
אוי אוי אוי! דאס איז גוט!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 16:40 |
|
| |
את הסיפור שמעתי מהאבא. אמיתי לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 16:38 |
|
| |
פעם היה אבא שתמך בכמה מילדיו שלמדו בכולל. אחד הבנים שלא היה העפרון הכי מחודד שאל אותו מה הוא עושה עם המעשרות שלו. הוא ענה לו שמעשר הוא משאיר לעצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 16:24 |
|
| |
אני מבטיח לכל מי שיעביר לתת את המעשרות לרמות צאלמער
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2021 14:49 |
|
| |
אני מבטיח לכל מי שמעביר לי (ולא לרמות צ'למער) את כספי הביטוח לאומי שלו שלא יאונה לו כל און
|
|
|
|
|