| נשלח ב-23/3/2021 11:52 |
|
| |
חסידי ויז'ניץ שרים ביציאה מהקלפי 'בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים'
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 14:13 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | לא הבנתי מה הבעיה לשיטתם יהדות התורה אמורה להביא 61 מנדטים ולשים קץ לשלטון הכופרים.. |
|
"לשים קץ לשלטון הכופרים.." השארת אותנו במתח.. רוצה לפרט ולהרחיב לנו איך זה יראה כאשר 'יהדות התורה' תשיג 61 מנדטים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 14:09 |
|
| |
יש לזה הגדרה אחרת. אני מציע שיחזרו לחיות אצל הפריץ במרמורוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2021 07:40 |
|
| |
מה הבעיה עם השיר הזה ביציאה מהבחירות? הם לא מאמינים בשלטון, אבל מצביעים כדי להציל או לקחת ממנו את מה שהם יכולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2021 22:16 |
|
| |
למעלה מ40 שנה אני שומע את אותה בדיחת קרש,
האיש הכי חכם בויזניץ הוא האיש הכי טיפש בכנסת,
ואכמ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2021 08:58 |
|
| |
לא הבנתי מה הבעיה לשיטתם יהדות התורה אמורה להביא 61 מנדטים ולשים קץ לשלטון הכופרים..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 23:50 |
|
| |
| momeir כתב: |  |
אם זיהיתי נכון, זה לא חסידי ר' ישראל, אלא זה הרבי מקוסוב-ויזניץ, וכנראה אלו חסידיו. חחח זה הבן הבכור של האדמו"ר מויז'ניץ. התמנה זה עתה ל 'יורש' ע"י הכתרתו כאב"ד ויז'ניץ שיכון |
| הוא אמנם נכנס מהדלת האחורית משמאל, אבל הרבי מהדלת הקדמית הימנית
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 19:35 |
|
| |
momeir
| muki28 כתב: |  |
אם זיהיתי נכון, זה לא חסידי ר' ישראל, אלא זה הרבי מקוסוב-ויזניץ, וכנראה אלו חסידיו. חחח |
|
זה הבן הבכור של האדמו"ר מויז'ניץ. התמנה זה עתה ל 'יורש' ע"י הכתרתו כאב"ד ויז'ניץ שיכון
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 17:01 |
|
| |
| timobl כתב: |  |
אם זיהיתי נכון, זה לא חסידי ר' ישראל, אלא זה הרבי מקוסוב-ויזניץ, וכנראה אלו חסידיו.
|
| חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 16:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:50 |
|
| |
אם זיהיתי נכון, זה לא חסידי ר' ישראל, אלא זה הרבי מקוסוב-ויזניץ, וכנראה אלו חסידיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:45 |
|
| |
ההסבר הוא פשוט, כי כל ה"קנאים" והסיקריקים למיניהם, שאין בהם אחד שאינו נהנה ממנעמי שולחן איזבל הציוני ימש"ו שר"י (למרות שבאופן רשמי אינו לוקח תקציבים...), כולם משתתפים בבחירות הטמאות בהימנעותם מהצבעה. כידוע לכל יודע חשבון (גם חסרי ליב"ה), ושיספרו סיפורים לסבתא שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:38 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | כאילו שבחוץ לארץ כשיהודים הולכים לבחור הם מאמינים בחוקותיהם. ואלה המשפטים אשר תשים לפניהם, פירש"י לפניהם ולא לפני עכו"ם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דינא דמלכותא דינא! |
|
מה קשר? אז אם הם קובעים בשיגעון שצריך להישאר בבית יש בזה דינא דמלכותא?? באיזה ישיבה למדת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
די כבר! מי דיבר עכשיו על הגבלות הקורונה? התווכחנו עלזה די והותר. חלאס! יש חיסונים! הקורונה נגמרה!
מדברים כאן באופן כללי על "בחוקותיהם אין אנו מתחשבים".
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:07 |
|
| |
ההסבר הפשוט הוא (עד כמה ששייך להסביר קצות דרכיו הנעלים של רבי) ר' ישראל מויז'ניץ סובל בקטע הזה מפיצול אישיות, מחד הוא חבר בלב ונפש של כל המורדים בויז'ניץ דאז שהיו קנאים גדולים, בנוסף לכך הוא חסיד גדול של דודו ממאנסי שהיה קנאי באישיותו, ובכיף הוא היה הופך לסיקריק, זה לא בשבילו לשבת עם האדמו"רים במועצת, מאידך יש לו את הירושה מזקינו האמרי חיים, והאגודה והבחירות הם אצלו דבר קדוש, - התוצאה : הולכים לבחירות, לוקחים כסף בגדול, ועל הדרך שרים בשלטון הכופרים, זה מצטלם יותר יפה מאשר יריקה פיזית ביציאה מהקלפי,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2021 13:07 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| תמניא_אפי כתב: |  | כאילו שבחוץ לארץ כשיהודים הולכים לבחור הם מאמינים בחוקותיהם. ואלה המשפטים אשר תשים לפניהם, פירש"י לפניהם ולא לפני עכו"ם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דינא דמלכותא דינא! |
|
מה קשר? אז אם הם קובעים בשיגעון שצריך להישאר בבית יש בזה דינא דמלכותא?? באיזה ישיבה למדת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|