ושלא תהיה טעות: אני מעוניינת בהצלחתו של סמוטריץ, אבל לא על חשבוננו!
נשלח ב-20/4/2021 15:41
לא מעוניין להיכנס לויכוח הזה כאן (ולכן זו הייתה טעות להגיב) אבל אני חושב שאתה טועה לגבי היקף התופעה וההוקעה שלה (ויותר לא אגיב בעניין)
נשלח ב-20/4/2021 15:31
אתה מכיר דמות משמעותית בציבור הדת"ל שתומכת בזה? לא בדקתי באופן ספציפי, אבל באופן כללי כל הדמויות הציבוריות, החל מבנט ועד בן גביר מגנים דברים כאלו וגם חבריו של התוקף צועקים עליו, מספיק עם השוואות לא רלוונטיות...
עכשיו ראיתי, אמנם נראה מזעזע, אבל אי אפשר להשוות בין מעשים מסוימים שנעשים בידי נערים מסוימים לאדם מסוים שנלחם בהם כשכל החברה מסביב מוקיעה את זה, לבין "אתגר טיקטוק" ויראלי במסגרתו מתעללים בנערים תמימים שלא נגעו בזבוב...
נשלח ב-18/4/2021 19:22
בכל מקרה, אני מתכוון להתעללויות ה"קטנות" אותם מבצעים "צעירים" בימים האחרונים במסגרת "אתגר הטיקטוק" הוויראלי...
רק לי נראה שהמעשים המגעילים המזכירים תקופות אפלות (והפעם באמת) שקורים בימים האחרונים, הם תוצר של הרגשת חלק מהערבים על פיה הם מחוזרים על ידי הפוליטיקאים יותר מאשר החרדים, ולכן מנסים לממש את מעמדם החדש?
נשלח ב-18/4/2021 17:33
גלאגוזים כתב:
סתם שואל, לו הליכוד יבקש מהמפלגות החרדיות להתגמש קצת ולוותר רק על ה'ג'ובים', ש"ס תוותר 'רק' על משרד הפנים ויהדות התורה תתבקש לוותר 'רק' על ועדת הכספים, כל דרישות החקיקה האחרות יכובדו במלואן, כל זאת כדי לאפשר כינוננה של ממשלת ימין על 'מלא מלא', יש סיכוי שדרישה כזו תיענה בחיוב?! ברור שלא! מדוע נראה לכם הגון לתבוע מסמוטריץ להתפשר על דרישה שיש בה הגיון, רק בגלל שאינה קשורה לכסאולוגיה?
אין בדרישה שלו הגיון. כי מנצור יתמוך מבחוץ והכל יודעים מה הוא מקבל בתמורה . כולם יודעים מה עלול להגיע ; ממשלת לפיד המסוכנת למדינה.
סמוטריץ לא מוכן אפילו לבדוק הוא קם על הבריקדה ושולל משהו שעוד לא סוכם !
כל אחד חושב שצריך להיות פרגמטי במה שלא (הכי?) חשוב לו... מי שהצביע סמוטריץ' (לצערי) ידע שהוא חרדי+ימני קיצוני וקיבל מה שבחר
תוקן על ידי A_Smithee ב- 18/04/2021 13:29:17
נשלח ב-18/4/2021 13:18
סתם שואל, לו הליכוד יבקש מהמפלגות החרדיות להתגמש קצת ולוותר רק על ה'ג'ובים', ש"ס תוותר 'רק' על משרד הפנים ויהדות התורה תתבקש לוותר 'רק' על ועדת הכספים, כל דרישות החקיקה האחרות יכובדו במלואן, כל זאת כדי לאפשר כינוננה של ממשלת ימין על 'מלא מלא', יש סיכוי שדרישה כזו תיענה בחיוב?! ברור שלא! מדוע נראה לכם הגון לתבוע מסמוטריץ להתפשר על דרישה שיש בה הגיון, רק בגלל שאינה קשורה לכסאולוגיה?
נשלח ב-18/4/2021 11:44
הוא חושב שבגלל ששניים וחצי ז'וליקים חרדים בחרו בסמוט, הוא בכיס שלו
פסתםנחמד כתב:
כבר אין עקרונות חוץ מכסא?
לה''ו. על שלושה דברים העולם החרדי עומד על השנור על הקצבאות ועל התקציבים...